ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
7 Aralık 2019 Cumartesi - 13:32

''Altay'a evrim geçirtmemiz lazım''

Altay'la 1 buçuk yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Ali Tandoğan, siyah-beyazlı camiaya ilk mesajlarını SONKALEİZMİR aracılığıyla verdi. Takımın mental anlamda yorgun olduğunu belirten genç teknik adam, "İyi oyuncular kötü süreçler yaşadığında yıpranmaları kolay olur. Bir anda evrim geçirtmemiz gerek. Tek düşüncemiz Altay'ı devre arasına kadar üst noktada tutabilmek. Taraftarımızdan tek isteğim bize inansınlar ve güvensinler" dedi 

 Altay a evrim geçirtmemiz lazım

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR (ÖZEL)-Altay'da Sait Karafırtınalar ile yolların ayrılmasının ardından 1 buçuk yıllık sözleşme imzalanan teknik direktör Ali Tandoğan, siyah-beyazlı camiaya SONKALEİZMİR aracılığıyla flaş mesajlar verdi. Altay'ın bazı şanssızlıklar nedeniyle son 5 maçlık periyodu çok kötü geçirdiğini belirten Tandoğan, "Şimdiden kalkıp da şöyle hedef, böyle hedef diye konuşamam. Öncelikle önümüzdeki 4 maçtan alabildiğimiz kadar puan alıp devre arasına girmeliyiz. Takımın mental anlamda yorgun olduğu ortada. İyi oyunculara sahip takımlar böyle kötü dönemler yaşadığında yıpranmaları kolay ancak toparlanmaları zor olur. Onları toparlamak bizim görevimiz. Evrim geçirtmemiz lazım bir anda. Doğru analizler yapmalıyız. Eksikleri biliyorum, yönetimimizle yaptığmız istişareler sonucunda bazı bilgilerim de var. En kısa sürede oyun sistemi ve mental anlamda takıma bir şeyler verebilmemiz gerek" dedi.
OSMANLISPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Balıkesirspor'da aldığı ceza nedeniyle yarın saat 14.00'te başlayacak maçta Osmanlıspor deplasmanında takımın başında olamayacak genç teknik adam, "Osmanlıspor maçını tribünden izleyeceğim. Bir anlamda daha uygun oldu. Henüz dün anlaştık. Hiç idman yapmadan doğru olmazdı. Takımı izleyeceğim, eksikleri biliyoruz. Sonraki 3 haftalık periyotta da alabildiğimiz puanları toplayıp, devre arasına iyi bir noktada girmemiz gerek. Devre arasında yenilik ve antrenman planlamasıyla ikinci yarıya daha iyi başlayacağımızı söyleyebilirim. Önemli olan bu süreci iyi atlatıp üst gruptan kopmamak. Osmanlıspor maçı bu anlamda çok önemli. Puan kaypı yaşamamız halinde Osmanlıspor da puan olarak yaklaşacak. Kazanmamız gerek ancak en kötü şartta kaybetmeden dönmeliyiz" diye konuştu. 
DEVRE ARASI İÇİN TRANSFER YORUMU  
Devre arası transfer dönemindeki hamleleri mevcut oyuncuların durumunun belirleyeceğini dile getiren genç teknik adam, "Nokta bir iki transfer çalışmamız olabilir. Ancak bunu oyucularımızın performansı belirleyecek. Belki transfere gerek bile duymayabiliriz. 3-4 maç izleyeceğiz. Takımın bize verdiklerini ve verebileceklerini gözlemleyeceğiz. Osmanlıspor maçını atlattıktan sonra takım olarak pazartesi günü yeniden topbaşı yapacağız gibi düşünmeliyiz.Takımı kendine getirme derdindeyiz. Kendime ve ekibime çok güveniyorum, açık net bunu söyleyebilirim. Balıkesirspor'da iki hafta önce üçüncüydük. Orada futbolcu kalitesi eksikliğinden kaynaklı sorunlarımız oldu. Saha dışı olaylar nedeniyle saha içine odaklanamaz hale geldik. Orada enerjiyi alamadığım için ayrılık kararı aldım. Sağolsun Altaylı yöneticiler ayrıldıktan sonra teklif yaptı" dedi.
TARAFTAR İNANSIN VE GÜVENSİN
Altay'ın iyi oyunculara sahip olduğunu ancak bu isimlerin sahaya iyi şeyler vermeleri gerektiğini dile getiren Tandoğan, "Onları o noktaya getirmek benim işim. İnşallah kısa sürede sağlarım. Büyük camiaların hiçbir zaman kötü ve başarısız süreç yaşamaları taraftarı mutlu etmez. Taraftara hak veriyorum. Ama hiçbir hoca da bunu istemez. Bizim derdimiz ve düşüncemiz Altay'ı üst sıralarda tutmak. Çalıştığımız her yerde duruşumuzla, hırsımızla, bize duydukları sempatiyle iyi ortamlar oluşturduk. Takımın içerisinde o enerjiyi gördükten sonra birlikteliği taraftarla da sağlarsak iyi işler başarırız. Taraftarımızdan tek isteğim bize inansınlar ve güvensinler" yorumunu yaptı.
 

 
oliVelo için başvurular başladı
 
Konak’ta her bilet bir fidana döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne gol yağdırdı!
Süper Lig’in 14’üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında Gençlebirliği’ni ...
Altınordu'nun kozu İzmir
TFF 1'inci Lig'de düşme hattında yer alan Altınordu, devre arasına kadar ...
"Türk futbolunda yapısal değişiklik gerek"
Süper Lig ekibi Göztepe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, ...
 
İşte Altay'ın yeni teknik direktörü
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da Sait Karafırtınalar'la yollarını ...
Galatasaray'a Riva piyangosu
Geçtiğimiz Eylül ayında  Galatasaray Spor Kulübü Derneği mülkiyetinde ...
Altınordu gol düellosunu kaybetti
Süper Lig’de üst üste Çaykur Rizespor ve Gaziantep Futbol Kulübü’nü yenip ...
 
Minik Altaylı'ya Büyük Moral
Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlıların bugünkü ...
Karşıyaka'da salon krizi
ING Basketbol Süper Ligi'nde antrenör Ufuk Sarıca yönetimindeki iddialı ...
Başkan Sepil'den flaş açıklamalar... Göztepe büyüyerek geliyor
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Stadı'nın halka açık olacağını ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri