ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4981
    Dolar
  • Euro
    34,8115
    Euro
  • Altın
    2.441,440
    Altın
  • Bist-100
    10.083,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
10 Mayıs 2021 Pazartesi - 16:37

"Altınordu'nun Süper Lig'e çıkmasını istemiyorum"

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, takımın play-off'a kalmasını değerlendirdi. Özkan, "Ben A takımımızın Süper Lig’e çıkmasını istemiyorum ama kadere de karşı durmuyorum zaten duramam da. Süper Lig'e çıktık diyelim; bu takımı ve ilkelerimizi bozmayız, bu takımla ve ilkelerimizle ne kadarsa o kadar" dedi

 Altınordu nun Süper Lig e çıkmasını istemiyorum

TFF 1. Lig'de play-off oynamaya hak kazanan Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Ben A takımımızın Süper Lig’e çıkmasını istemiyorum ama kadere de karşı durmuyorum zaten duramam da." dedi.

Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan yazısında, play-off'a kaldıkları için çok sevinçli olduklarını, bu başarıda tüm Altınordu çalışanlarının payı olduğunu belirtti.

A Takım kadrolarında 24 oyuncudan 11'inin altyapıdan olduğunu bildiren Özkan, şunları kaydetti:

"Bizim bütün maçlarımız üç neticelidir. Yenebiliriz de berabere de kalabiliriz, yenilebiliriz de. Bu sezon süre almada öz kaynağımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularımız yüzde 36 oranında süre aldılar. Yüzde 36 oranında genç oyuncu oynatarak play-off'a kalmak. İşte asıl başarı budur. Bu nedenle başta Sinan ve Ahmet İlhan olmak üzere, tüm 'abi' oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum, evlatlarımıza iyi 'ağabeylik' yaptınız, yapmaktasınız."

Özkan, Torbalı ilçesindeki Altınordu Futbol Akademisi'ni (ALFA) 5,5 sene önce kurduklarını belirterek, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"ALFA akademimizin her yıl Süper Lig seviyesinde en az 5 oyuncu yetiştirmesi için 3-5 yıla daha ihtiyacımız var. Ben A takımımızın Süper Lig'e çıkmasını istemiyorum ama kadere de karşı durmuyorum zaten duramam da. Herkesin bunca emeğine 'büyük saygı' duyuyorum. Altınordu'yu 8,5 yılda 'Türkiye'nin Altınordu'su' yaptık. Herkesin gönlüne düştük, bu toprakların çocuklarının umudu olduk. Bu zaman içinde Genç Milli Takımlarımıza tam 58 oyuncu verdik. A Milli Takımımızın as oyuncuları Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'i yetiştirdik."

Süper Lig'e yükselmeleri halinde yabancı oyuncu oynatmayacaklarını, gelecek sezon ilk 11'de altyapılarından 5 oyuncu ile sahaya çıkacaklarını bildiren Özkan, "Tamam, çok istiyorsunuz ya, Allah kendisinden bir şeyi çok isteyene verirmiş, Süper Lig'e çıktık diyelim; bu takımı ve ilkelerimizi bozmayız, bu takımla ve ilkelerimizle ne kadarsa o kadar. Hayır da şer de Allah’tandır. Yaşayacağız, göreceğiz. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı.

 
Bakan kendi yasağını mı deldi?
 
18 yaş altına BES geliyor!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Metin Soydeveli 11 Mayıs 2021 Salı 23:27

Şampiyonluk kader değil, inanç işidir! Direksiyondaki adam olarak ellerini direksiyondan çekemezsin! İrade gösterip hedefe ulaştırmalısın takımı. Bir başkana yakışacak davranış bu! Hepsi alt yapıdan olsun isterse oyuncular, isterse o yıl geri dönsün birinci lige, prensipleri koruyalım. Önce biz inanacağız ve güveneceğiz ki çocuklarımıza onlarda özgüven kazanabilsin. Kimse sizi suçlamaz başkan. Bu davranış Samsunsporlu olmaktan farksız bir şey. Şevkini kırıyorsunuz inanan insanların. Maazallah alınacak bir mağlubiyet bile taraftarın sizi tefe koymasına yeter. Haksız da olmayacaktır taraftar böyle bir durumda. (Erce, Berke, Barış, Kerim, Alican, Ravil ve daha niceleri niye değerlerini bulmadılar! Bizim takım süper ligde iş yapmaz mıydı bu kardeşlerimizle ve daha parlak gelecekler kurulamazmıydı bu evlatlara?

Yorumu oyla      0      0  
Alim Güngör 11 Mayıs 2021 Salı 20:59

Hedefi ve beklentisi olmayan bir düşünce yapısını doğru bulmuyorum. Amatör bir takım bile A Milli takımıyla yaptığı hazırlık maçında sahaya galip gelmek için çıkar. Kısaca taraftarına şampiyonluk heyecanı ortamı yaratmayan takımlar zamanda taraftar desteğini de azaltır görüşündeyim. Mehmet Özkan beyin düşünce ve yorumunu beğenmedim.

Yorumu oyla      0      0  
Bülent Bozkurt 10 Mayıs 2021 Pazartesi 23:47

Bizde şartlarin değişmesini istemiyoruz bu haliyle takım süper ligde oynar biz inanıyoruz birinci lige çıktığımızda da söylenenleri hatırlıyoruz şimdi süper ligde de yapar biz bu takımın her durumda arkasındayiz amatöre düştügünde de biz bu takımdan vaz gecmedik

Yorumu oyla      0      0  
Alper 10 Mayıs 2021 Pazartesi 19:53

Yarışmacı takım olmadan yetistirici takım olmaz.yarışmacı takımda yetıstirdiğin Çağlar ve Cengiz ikaç mac oynattın da sattın 2. Transfere bel bağladın ..halbuki 2 yıl Atakımda oynatsan aldığın paranîn en az 2 katını alırdın..sistemi yanlış 18 yasındaki çaylağı satıyorsun ..sen futbolcu yetiştirmiyorsun ...kaba insaatı bitmiş yarım kalmıs ama lokasyonu güzel daire satar gibisin...gelişimini tamamlamamış futbolcu yetiştiriyorsun bu felsefe ile Altınordu da kalamazsın çünkü kurumsal değ o l tek adam yönetimi...

Yorumu oyla      0      0  
Cüneyt ercan 10 Mayıs 2021 Pazartesi 17:52

Başkanım konuşmayı doğru fakat zamansız bulujorum. Başarılar TÜRKİYE ,nın ALTINORDU, su

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
E-Spor'da gururlandıran başarı
 Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) Türkiye Kupası’nın NBA2K turnuvasının ...
Menemenspor'da yabancı krizi
TFF 1'inci Lig'de kümede kalmayı garantiledikten sonra sezonun son haftasında ...
İzmir Süper Lig yolunda
TFF 1'inci Lig'de İzmir'i temsil eden Altay ve Altınordu'nun isimlerini ...
 
Göztepe Başkent'te sahaya çıkacak
Süper Lig'de hafta sonu evinde İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 yenilerek ...
Alkışlar Pınar Karşıyaka'ya
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Hereda San Pablo Burgos'a 64-59 yenilerek tarihinde ...
İzmir millilere uğurlu geldi!
İki yıl önce ülkemizin kadınlar ve erkeklerde iki şampiyonluk kazandığı ...
 
Final böyle oynanmaz!
Haluk Güney yazdı
Adana Demir ve Giresunspor Süper Lig'de
ADANA Demirspor 26 yıl sonra Süper Lig’e geri döndü. Ligin son haftasına ...
İzmir'deki final ile ilgili flaş seyirci kararı
Türkiye Futbol Federasyonu, Fraport-TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri