ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5879
    Dolar
  • Euro
    34,7856
    Euro
  • Altın
    2.506,360
    Altın
  • Bist-100
    9.693,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/24°
    ADANA
  • ANKARA
    10/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/23°
    IZMIR
  • KONYA
    11/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan flaş İran ve İsrail açıklaması!
Erdoğan'dan flaş İran ve İsrail açıklaması!
Balık fiyatları fırladı!
Balık fiyatları fırladı!
Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu!
Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu!
AK Partili Külünk'ün hedefinde Hisarcıklıoğlu var!
AK Partili Külünk'ün hedefinde Hisarcıklıoğlu var!
1 Temmuz 2020 Çarşamba - 13:09

"Göztepe'yi Avrupa tekrar duyacak"

Göztepeli futbolcu Halil Akbunar, sarı-kırmızılı kulübün yeniden Avrupa'da adını duyuracağına inandığını belirtti. Halil, "Taraftarlarımız geçmişteki büyük başarıların tekrarlanmasını istiyor. Bence kulübün o günlere geri dönmesi tabii ki mümkün" dedi. Tecrübeli oyuncu hayalinin ay-yıldızlı formayı giymek olduğunu da sözlerine ekledi

 Göztepe yi Avrupa tekrar duyacak

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Tam Saha dergisinde röportajı yayımlanan Halil Akbunar, "Göztepe'nin çok köklü bir tarihi var. Taraftarlarımızın baskısı da zaten bu yüzden. Çünkü taraftarlarımız geçmişteki büyük başarıların tekrarlanmasını istiyor. Bence kulübün o günlere geri dönmesi tabii ki mümkün. Gelecek yıllarda Göztepe'yi sadece Türkiye değil Avrupa da tekrar duyacak. Taraftarlarımız bizi destekleyecek. Genç jenerasyondan gelen çok iyi oyuncularımız var. İnşallah şans buldukça onlar da kendilerini gösterecek." değerlendirmesinde bulundu. Avrupa'da Göztepe formasıyla oynamak istediğini kaydeden Halil, "Aslında futbolu Göztepe'de bırakmak istiyorum. İnşallah kulübün böyle bir düşüncesi varsa benim düşüncem de bu yönde. Evet, Avrupa'da oynamayı çok istiyorum. Ama Avrupa'da, Göztepe forması ile oynamak istiyorum. İnşallah bu hayalimi de gerçekleştireceğime inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

"İLK GOLÜ ATTIĞIM İÇİN ONURLUYUM"

Göztepe'nin yeni stadyumu Gürsel Aksel'de Beşiktaş'a karşı attığı golün kendisi için çok önemli olduğunu ve yeni statta ilk golü atan isim olmayı hep hayal ettiğini aktaran Halil, şunları kaydetti:  "Aslında attığım golü değil de size maçtan bir gün öncesini anlatayım. Maçtan bir gün önce bir anda içime gol atacağım hissi doğdu. Gol atacağıma dair acayip yoğunlaşmıştım. Maç yemeğinde falan hiç kimse ile konuşmuyordum. Merdivenlerden çıkarken Serdar Gürler'le sohbetimiz oldu. Serdar bana, 'Kanka bugün ilk golü inşallah sen atarsın. Ama asisti de ben yapayım. Bak kaleciyle karşı karşıya kalacağım ama topu sana çıkartacağım' dedi. Serdar'a, 'Sakın yapma. Bak kaçırırım falan kral olayım derken rezil olmayayım' dedim. Aramızda böyle bir esprili konuşma oldu. Maç geldi çattı ve bunu aynen yaşadık. Maçın duygusunu nasıl anlatayım. O golü anlatınca statta büyülenmiş gibiydim. İlk olarak aklıma çocuğum geldi. Zaten hemen çocuğuma koştum. Çok heyecanlıydım. Yıllar boyunca bu stadın ilk golünü atan olarak benim ismimin duyulacak olması çok büyük bir gurur kaynağı. İlk golü attığım için çok onurluyum ve mutluyum. Maçı 2-1 kazandık. Golden ziyade bizim için 3 puan çok önemliydi ve bu bize daha çok umut verdi. Bunun için de çok mutluyum."

Göztepe'nin yeni stadında şampiyonluk yaşayacağına inandığını anlatan Halil Akbunar, "Gerçekten çok güzel bir stada kavuştuk. Çok uzun bir zaman sonra stadımız oldu. Şöyle diyebilirim; bence Türkiye'nin en iyi statlarından bir tanesi oldu. Zaten gelip de görenlerin hepsi aynı şeyi söylediler; 'Çok güzel bir stadınız var' dediler. Göztepe'nin aslında çok önceden böyle bir stadı olması lazımdı. Bu süreçte yeni stadımızda çok az maç oynayabildik. İnşallah Gürsel Aksel'de şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum." şeklinde görüş belirtti.

"HAYALİM AY-YILDIZLI FORMA" 

En büyük hayalinin milli takımda bir kez olsun forma giymek olduğunu belirten Göztepeli futbolcu, "Evet, A Milli Takım'da gerçekten ben de oynamak istiyorum. Hayalim o ay-yıldızlı formayı bir kez de olsa giymek. A Milli Takım'da çok kaliteli bir jenerasyon var. Çok iyi performans sergiliyorlar. Önümüzdeki maçlar için hepsine başarı diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin gelecek yıl yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olacağını düşündüğünü vurgulayan Halil, "İnşallah ben de orada olmak istiyorum. Orada olabilmek için çok çalışacağım. Bu turnuvada çok iyi bir başarı yakalayacağımızı düşünüyorum. Çünkü çok iyi bir jenerasyona sahibiz. Çok kaliteli oyuncular var. Buradan hepsine tekrar başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Fabrice N'Sakala ve Gael Clichy karşısında zorluk yaşadığını aktaran Halil, yabancı oyuncuya karşı olmadığını kaliteli yabancı futbolcuların gelmesini desteklediğini anlattı.

 
1928 Bucaspor'dan 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği'ne tepki
 
Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması... "Tamamen kaldırılmasını istiyoruz"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1928 Bucaspor'dan 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği'ne tepki
1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, 2. ve 3. Lig takımlarının başkanlarının ...
Altınordu galibiyeti unuttu
TFF 1'inci Lig'de deplasmanda küme düşme adayı Adanaspor'la 0-0 berabere ...
Pınar Karşıyaka'ya puan silme cezası
ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Türkiye Basketbol ...
 
Göztepe'nin 'Genco'su Beşiktaş'a gitti
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde yola devam etmeme kararı alan Göztepe'de ...
Göztepe, Kadıköy'de kazanmak istiyor
Süper Lig'de son olarak evinde Aytemiz Alanyaspor'la 3-3 berabere kalan ...
Altay evinde yara saracak
TFF 1. Lig'de son olarak deplasmanda Eskişehirspor'la 2-2 berabere kalarak ...
 
İzmir Büyükşehir'e gençlik aşısı
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele edecek İzmir ekibi, daha önce ...
Menemen Keçiörengücü deplasmanında
TFF 1. Lig'de son olarak evinde Boluspor'la 1-1 berabere kalıp Play-Off ...
Göztepe'de Beto maziyi arıyor
Süper Lig'de son olarak evinde Aytemiz Alanyaspor'la 3-3 berabere kalan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri