ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5013
    Dolar
  • Euro
    34,7577
    Euro
  • Altın
    2.490,230
    Altın
  • Bist-100
    9.525,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/30°
    ADANA
  • ANKARA
    12/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    15/23°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Et fiyatlarına büyük zam!
Et fiyatlarına büyük zam!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
Sapık baba, kendi kurduğu tuzağa düştü!
Sapık baba, kendi kurduğu tuzağa düştü!
24 Şubat 2021 Çarşamba - 20:30

"İnadına Kanal İstanbul'u yapacağız"

AK Parti İstanbul 7. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onlara rağmen inadına Kanal İstanbul’u da yapacağız. Kanal İstanbul ile İstanbul nasıl güzelleşecek bunu da görecekler" dedi.

 İnadına Kanal İstanbul u yapacağız

Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi’ne konuştu. Muhalefetin Kanal İstanbul açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, “Kanal İstanbul’u yapacağız, inadına yapacağız. Kanal İstanbul’la İstanbul nasıl güzelleşecek, nasıl bir başka şehir olacak, bunu da görecekler” diye konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“GEZİ OLAYLARINDA DA BUNLARIN HESABINI SORDUK”

*Karşımıza kim dikilirse, önümüze hangi engeller çıkarılırsa çıkarılsın İstanbul’a hizmet davasından vazgeçmedik. Onlar Yeni Zelanda’daki katilin ağzından camilerimizi hedef aldılar. Biz cevabımızı Ayasofya’yı 86 yıl sonra tekrar ibadete açarak verdik. Onlar mesajlarını bu aziz şehrin duvarlarına zulüm 1453’te başladı yazarak verdiler.

*Biz güçlü Türkiye dedik. Onlar şimdi artık adı 15 Temmuz Şehitler Köprümüzde başlattıkları darbe girişimi ile istikbalimize el uzattılar. Biz cevabımızı 7’den 70’e şehadete yürüyerek verdik. Onlar ezanları susturmak için camiilerin kapılarına dayandılar. Onlar değil mi Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ni işgal etmek suretiyle bira kutularıyla beraber o camimize gelen bunlar değil mi?

*Bu ahlaksızlar, bu edepsizler bu teröristler değil mi? İşte o Gezi olaylarında da bunların hesabını sorduk. Bundan sonra bilsinler ki ola ki böyle bir yola tevessül edecek olurlarsa bu millet hesabını ödetir. Biz cevabımızı geceler boyu hiç dinmeyen selalarımızla verdik.

*Onlar milletimizi kışkırtmak için her yolu denediler, bir cevabımızı rabiamızla verdik. Onlar gençlerimizi değerlerinden uzaklaştırarak mankurtlaştırmaya çalıştılar, biz cevabımızı gençlere 2053 vizyonunu emanet ederek verdik.

KANAL İSTANBUL

*İstanbul'u yanımıza aldığımızda içerdeki hainlerden dışarıdaki düşmanlara kadar 7 düvele meydan okuyacak güce sahibiz. Bu CHP’lilerden bu tür şeyleri hiç dinlediniz mi ya? Bunların kitabında hizmet var mı ya?

*Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik, efendi olmaya değil! Şimdi beğenmiyorlar ya, engellemeye çalışıyorlar ya, Kanal İstanbul projemizin tüm teknik çalışmaları tamamlandı, diğer adımları için gerekli çalışmaları da başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul’u da yapacağız, inadına yapacağız. Kanal İstanbul’la İstanbul nasıl güzelleşecek, nasıl bir başka şehir olacak bunu da görecekler. Alıştıracağız.

“İSTANBUL ÖNÜNDE SANDIKTA HESAPLAŞACAĞIZ 2023’TE”

*Bu şehri yeniden çöp dağlarına, kokuya, yokluğa, ihmale maruz bırakanlarla tüm İstanbul önünde sandıkta hesaplaşacağız 2023’te. Batı için Türk, yani İslam, Doğu için de Türk, yani kızıl elma olan İstanbul’un bu kutlu kimliğini elinden almak isteyenleri sandığa gömeceğiz.

*İstanbul’u karanlık ve sapkın ajandalarına aparat yapmaya kalkanları, gerekiyorsa şeytanla işbirliğine girenleri sandıkla mutlaka ifşa edeceğiz. Bunlar teröristlerle beraber değil mi? Biz bunlara Cudi’yi, Gabar’ı, Tendürek’i mezar yaptık, yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz.

“KALE İÇERDEN FETHEDİLİR”

*Bunun için il teşkilatımızla, belediyelerimizle, STK’larımızla, hep birlikte çok çalışacağız. Kadın kollarımız, kapı kapı çalışacağız. Unutmayın, kale içerden fethedilir. Kaleyi içerden inşallah hanım kardeşlerimiz fethedecekler. Gençler, siz de gönülleri fethedeceksiniz.

*Bizim gençlerimiz tinerci gençlik değil, bizim gençlerimiz eli bıçaklı silahlı gençler değil, bizim gençlerimiz bilgisayarıyla, kitabıyla, okuyan, düşünen ve buna inanan bir gençlik.

*Gençler, kendinizi parti binalarına, ofislere, lobilere hapsetmeyeceğiz. Sokaklarda olacağız. Hanımlara, gençlere, çalışanlara, emeklilere ulaşacağız. İnsanımızı sevincinde de, hüzdünde de yalnız bırakmayacağız. İstanbul’da ahvalinden haberdar olmadığımız, sokağında, hanesine, işyerine girmediğimiz, gönlüne dokunmadığımız tek bir vatandaşımızı bırakmayacağız.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAK İLAVE ORGANİZASYON İSTİYORUM”

*Seçim tarihine kadar geçen her günü seçim günüymüş gibi çalışacağız. Seçim gününde de sandıklara iyi sahip çıkacağız. Çok değil daha 2 yıl önce 2019 Seçimleri'nde sandıklarda ve birleştirme tutanaklarında çekilen, çekilmeye çalışılan numaraları unutmadık.

*İl ve ilçe teşkilatlarımız ile geçmişteki seçimlerde görev yapmış terübeli kadrolarımızın yanında kadın ve gençlik kollarımızın da sandıklara sahip çıkacak ilave organizasyonlar yapmasını istiyorum. Güçlü bir yönetim oluşturun. Bu güçlü yönetimle İstanbul gerek ana kademede gerek gençlik kollarında bu hazırlık sürecini başarıyla yürütecektir.

*Özellikle hanımlara sesleniyorum; sizin sahip çıktığınız bir sandıkta hiçbir yanlışın olmayacağına inanıyorum. Seçim tarihine kadar boşa geçirecek tek bir günümüz yoktur. Unutmayın, insan için ancak çalıştığı kadarı vardır, emriilahisini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız. Altını çizerek söylüyorum: Millete küsülmez, milletle inatlaşılmaz, millete husumet beslenmez, millete rağmen iş yapılmaz. Bu temel hakikatleri kabul etmeden siyaset yapmaya kalkanın sonu hüsran olur.

 
Komşusunu öldürüp, kalbini ailesine yedirdi!
 
Gözaltına alınmamak için denize atladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Engin Özkoç'tan Erdoğan'a: Kandil’i muhatap alan tek siyasi parti genel başkanı...
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Kandil’i muhatap alan tek siyasi parti ...
CHP'li Polat'tan Erdoğan'a 'Karabağlar çıkışı'
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
Başkan Kesimoğlu CHP'ye geri döndü
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP’ye geri döndüğünü ...
 
CHP'li Sertel: Virüsü en ücra köşelere taşıdılar!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, büyük tepki çeken AK Parti'nin İzmir ...
Akşener: Titanic batıyor, farkındayız
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, AKP'ye ...
Erdoğan'ın İzmir mesajlarına CHP'li Yücel'den yanıt
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ...
 
Ali Babacan’dan Berat Albayrak açıklaması: Erdoğan işin içinden sıyrılamaz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı ...
AK Parti İzmir'de Sürekli yeniden başkan
AK Parti İzmir İl kongresine tek aday olarak giren mevcut Başkan Kerem ...
'Süs gibi' Türk bayrağı çizimine tepki
Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Milli Takımlar Kamp binasının duvarında ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri