ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3194
    Dolar
  • Euro
    35,1068
    Euro
  • Altın
    2.295,660
    Altın
  • Bist-100
    9,05
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/23°
    IZMIR
  • KONYA
    9/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
Yargıtay'da seçim 1 Nisan'a kaldı!
Yargıtay'da seçim 1 Nisan'a kaldı!
Okullar 1 Nisan'da tatil!
Okullar 1 Nisan'da tatil!
29 Şubat 2020 Cumartesi - 09:41

16 yıl sonra kavuştuğu kızı cinayete kurban gitti

Bornova'da kasım ayında boşanmak üzere olduğu eşi Turgay Çelik (32) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen Seda Çelik'in (33), olaydan yalnızca 5 gün önce, yaklaşık 16 yıldır görmediği babası Abdullah Küçükyaylalı ile kavuştuğu ortaya çıktı. Acılı baba Küçükyaylalı (60), "Cuma günü çocuklarını alıp gelecekti. Ben de ilk kez torunlarımı görecektim. Fakat o gün kendisine hiç ulaşamadık ve kızımı beklerken cenazesi geldi. Kızımı öldürenin en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.

16 yıl sonra kavuştuğu kızı cinayete kurban gitti

Olay, 11 Kasım 2019'da Karacaoğlan Mahallesi 6211 Sokak'ta meydana geldi. 2 çocuk sahibi olan Seda Çelik ve Turgay Çelik, bir süre önce boşanmaya karar verdi. Çocuklardan biri Seda Çelik'in diğeri de Turgay Çelik'in yanında kaldı. Seda Çelik, ayrılık aşamasında olduğu eşinin yanında kalan çocuğunun hasta olduğunu öğrendi. Bunun üzerine, Turgay Çelik'in oturduğu apartmanın önüne geldi. Bu sırada apartmanın önünde Turgay Çelik ve Seda Çelik arasında tartışma çıktı. Bu sırada Seda Çelik, çocuğunu görmek için apartmana yöneldi. Turgay Çelik ise önüne geçerek, Seda Çelik'e pompalı tüfekle ateş açtı. Kanlar içinde yere yığılan Çelik, hayatını kaybederken, kaçan Turgay Çelik ise kısa süre sonra yakalandı. Gözaltına alınan Turgay Çelik, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Eş kurşunuyla hayatını kaybeden Seda Çelik'in cezaevinde olan babası Abdullah Küçükyaylalı ile yaklaşık 16 yıl boyunca hiç görüşemediği ve olaydan yalnızca 5 gün önce Küçükyaylalı ile buluşup barıştığı ortaya çıktı. Evlat hasretini yalnızca 5 gün dindirebilen Küçükyaylalı sanığın en ağır cezayı almasını istedi.

'KIZIMI BEKLERKEN CENAZESİ GELDİ'

Yıllarca süren evlat hasretini sadece 5 gün dindirebilen Abdullah Küçükyaylalı, olayın olduğu gün kızı Seda Çelik'in torunlarıyla birlikte oturduğu eve geleceğini ancak gelemediğini söyledi. Küçükyaylalı, "1974 yılında Emine Arapgirli ile evlendik. Evlendiğimizde onun 3 çocuğu vardı ve ardından da Seda dünyaya geldi. Fakat başıma gelen bir olayın ardından cezaevine girdim. Bu sürede de eşimle boşandık. Hem cezaevindeyken hem de çıktıktan sonra Seda benimle görüşmek istememişti. Çünkü çevresi kendisine, 'Baban cezaevinden çıkınca seni öldürecek' diye yalan söylemişler. Ben bunu duyunca kendisine doğru olmadığını söyledim ve cinayetten 1 hafta önce buluştuk. O buluşmada, 'Baba seni bana hep kötülediler. Gerçekleri bilmiyordum' dedi. Cuma günü torunlarımı alıp bana gelmesi konusunda sözleştik ve ayrıldık. Cuma günü kızımı beklerken cenazesi geldi" dedi.

'GEÇ BULDUM, ERKEN YİTİRDİM'

Kızıyla görüşmediği yıllarda bile maddi olarak hep destek olduğunu aktaran Küçükyaylalı, "Cezaevindeyken, boşandığım eşim, kızımın üniversite okuduğunu ve maddi olarak zorluklar yaşadıklarını söylemişti. Bunun üzerine cezaevinde çalışıp para biriktirdim. Kızımı görmüyordum ama her ay yemeyip içmeyip ona para yolladım. Kızımla konuşmamda öğrendim ki benim para gönderdiğimi dahi söylememişler ve duyunca şok oldu. İlk buluşmamız çok güzeldi. Beraber yemek yiyip muhabbet ettik. Cuma günü çocuklarını alıp gelecekti. Ben de ilk kez torunlarımı görecektim. Fakat o gün kendisine hiç ulaşamadık ve kızımı morgda buldum. Kızımı geç buldum erken yitirdim. Yıllar sonra kavuştuktan sonra mutluluk hayalleri kurarken yeniden umutsuzluğa düştüm. Bir anda tüm dünya başıma yıkıldı. Beklemek zorundayım. Devletimize ve adaletimize güveniyorum" diye konuştu.

'ARTIK KİMSEYE GÜVENMİYORUM'

Seda Çelik'in üvey kardeşi Seher Yazıl'ın, Turgay Çelik'e avukat tuttuğu iddiaları hakkında da konuşan acılı baba, böyle bir duruma inanmak istemediğini söyledi. Küçükyaylalı, "Üvey kardeşinin avukat tutup tutmadığını bilmiyorum. Eğer böyle bir şey varsa yanlış yapmışlardır. Zaten kendileriyle görüşmüyorum. Ben ona 15 yaşına kadar babalık yaptım. Seda ile aynı anneden doğdular. Artık kimseye güvenmiyorum. Seda öldükten sonra mezarlıktan ayrıldıktan sonra bir daha da gelmediler" dedi.

Küçükyaylalı ayrıca, torunlarını da yanına almak istediğini sözlerine ekledi.

 

 
Suç makinesi Çeşme'deki otelde yakalandı!
 
Otoyolda yürekler ağza geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Provokatif paylaşımlara soruşturma
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Suriye'nin İdlib kentinde rejimin Mehmetçiğe ...
Kahvehaneye silahlı saldırı: 1 yaralı
İzmir'in Torbalı ilçesinde, Murat Y. (35), aralarında husumet bulunan ...
Çeşme'de uyuşturucu operasyonu
İzmir'in Çeşme ilçesinde, polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu ...
 
Çalışanını döverek öldürdü!
İzmir'de tokat attığı çalışanı Mustafa Demir'i (29) itekleyerek yere düşürdükten ...
Tarihi eser kaçakçılarına baskın... 15 milyonluk eser ele geçirildi
İzmir'de 9 farklı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen tarihi eser operasyonunda ...
Bir türlü önlenemiyor... Bu kez 98 kişi!
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, İzmir'in Seferihisar ve Çeşme ilçesi ...
 
Şok kaza iddiası... Epilepsi değil, cep telefonu!
İzmir'in Bornova ilçesinde, kaldırımdaki yayaların arasına dalıp Feride ...
Liseli kız kendisini ranzaya astı!
İzmir'in Dikili ilçesinde, lise öğrencisi G.B.B. (17), kendini iple ranzaya ...
Cihatçı terörist ile ilgili flaş detaylar... Silah satıp parayı oraya aktarmış!
İzmir'in Konak ilçesinde, HTŞ/FEC/ENC silahlı terör örgütüne üye olmak ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri