ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3780
    Dolar
  • Euro
    35,0278
    Euro
  • Altın
    2.324,000
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    14/25°
    ADANA
  • ANKARA
    13/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    12/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
15 Ekim 2019 Salı - 11:01

2020’ye bembeyaz başlangıç

İzmir Fuarcılığı, 14. kez gerçekleşecek IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile 2020 yılına muhteşem bir başlangıç yapacak. 21 – 24 Ocak 2020 tarihleri arasında “masal” gibi bir dört gün yaşatmaya hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir, İzmir başta olmak üzere Türkiye ile dünyanın her noktasından sektör profesyonelini ağırlayacak. 

2020’ye bembeyaz başlangıç

Kapladığı alan bakımından Avrupa’nın en büyüğü olarak görülen IF Wedding Fashion İzmir; etkileyici stantları ve 2020 ile 2021 modasına yön verecek gelinlik, damatlık, abiye tasarımlarıyla sektörün buluşma noktası olacak. Önemli isimlerin podyumda yer alacağı defilelerin yanında, 11. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması da sektöre yeni isimler kazandırmanın gururunu yaşatacak.

İlk olarak 2007 yılda düzenlenerek sektör profesyonellerini buluşturmaya başlayan, Türkiye’yi dünyada “gelinlik, damatlık ve abiye” merkezi haline getiren IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; 2020 yılının ilk fuarı olarak dikkat çekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 21 – 24 Ocak 2019 tarihlerinde bir kez daha kapılarını açmaya hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir, on dördüncü kez binlerce sektör profesyonelini İzmir’de bir araya getirecek. 2020 ile 2021 modasına yön vermenin yanında, alanında uzman katılımcıların yepyeni tasarımlarını görücüye çıkaracağı IF Wedding Fashion İzmir’de; düzenlenecek defileler ile ünlü mankenler de sektöre damga vuracak. 

Yine büyüleyecek
14. IF Wedding Fashion İzmir’de A ve B Holü buluşma noktaları olacak. A Holü’nde gelinlik ve damatlık tasarımları, B Holü’nde ise abiye giyim sektör profesyonellerini karşılayacak. Görkemli stantlar ve birbirinden özel tasarımların görücüye çıkacağı fuarda, görsel şölen ziyaretçileri etkileyecek. Yabancı katılımcılar ile fuarın olmazsa olmazı tasarımcılar da A Holü’nde yer alacak. Hem Türkiye hem de dünyanın her noktasından fuarizmir’e gelecek sektör profesyonelleri, aradıkları her şeye erişme imkanı bulacak. Stantlardaki görsel şölene en büyük katkıyı, önemli isimlerin podyuma çıkacağı defileler verecek. B Holü’nde olması planlanan defileler, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken tasarımları da mankenler üzerinde görme imkanı sağlayacak.

Yeni tasarımcılar aranıyor
Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak fuarizmir’de gerçekleştirilecek IF Wedding Fashion İzmir, bünyesinde 11. kez düzenlenen Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’yla sektöre yeni tasarımcılar kazandırmaya devam ediyor. Bu kez “Yeni Nesil Etkisi” temasıyla gerçekleşen Uluslararası Gelinlik Yarışması; sektörü yeni tasarımlarla güçlendirmeyi, uluslararası pazarlarda moda ve trend yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmayı hedefliyor.   Özgünlük şartının arandığı 11. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nda, son başvurular 11 Kasım’da olacak. Ön eleme ise 21 Kasım 2019’da yapılacak. 22 Kasım’da ise yarı finalistler ilan edilecek. Ödül töreni ise IF Wedding Fashion İzmir’in açılış günü olan 21 Ocak’ta gerçekleşecek. 

Sayılarla 13. IF Wedding Fashion İzmir
İlki 1- 3 Mart 2007 tarihinde, 75 firma ile 4 bin metrekare alanda gerçekleşen, 177’si yabancı 4 bin 864 ziyaretçiyi ağırlayan IF Wedding Fashion İzmir- Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı; modaya yön veren bir konuma geldi. Fuarda; İzmir başta olmak üzere Adana, Ankara, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul ve Konya’dan toplam 207 yerli katılımcı yer aldı.  Fuarda yurt dışından da katılımlar bulundu. Amerika, Hindistan, Hong Kong, Lübnan, Romanya ve Rusya’dan 14 katılımcı IF Wedding Fashion İzmir’de hem ürünlerini sergiledi hem de yerli firmalarla iş görüşmeleri yapma fırsatı elde etti. A ve B Holü’nde gerçekleşen fuarda, toplam 221 katılımcı bulundu.  


 

 
Eski sevgilisini öldürüp, intihar etti
 
Antalya'da uçak düştü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hangi Bakanlar ABD yaptırım listesine alındı?
ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik duyurduğu yaptırımlar yürürlüğe ...
4 HDP'li belediye başkanı gözaltına alındı!
Van'ın Erciş ilçesi Belediye Başkanı HDP'li Yıldız Çetin ile 3 kişi gözaltına ...
6 hakim ve savcı FETÖ'den ihraç edildi!
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulunca, Fetullahçı Terör Örgütü ...
 
İzmir'in akciğerlerine hançer
İzmir'de geniş ormanlığa sahip olan ve 'kentin akciğerleri' olarak adlandırılan ...
İzmir'de üniversiteli kızların taciz isyanı!
Ege Üniversitesi Kampüsü'nde önceki akşam yurda gitmeye çalışan bir kız ...
Pekmez kazanına düşen adam can verdi!
Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde, kaynayan pekmez kazanına düşmesi ...
 
Cinayetin altından yasak aşk çıktı...
Denizli’nin Buldan ilçesinde 4 Ağustos 2014 yılında üzüm bağında tabancayla ...
Trump, Türkiye yaptırımlarını açıkladı!
ABD Başkanı Donald Trump, "Yakında Türkiye'ye yönelik yaptırımlara izin ...
Kaz Dağları talanı 'ertelendi'
Çevrecilerin tepkileri ses getirdi. Kaz Dağları'nda siyanürlü madencilik ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri