ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    12/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/27°
    IZMIR
  • KONYA
    14/26°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
4 Ağustos 2019 Pazar - 11:36

AK Parti İzmir'den 30 ilçede 'AK aile buluşması'

AK Parti İzmir Teşkilatları 30 ilçede dev bir buluşma gerçekleştirdi. Aynı anda sahaya inen il ve ilçe teşkilatlarının tüm kademeleri İzmir'in tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak parti üyelerinin kapılarını çaldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'in dört bir köşesinde, aynı anda gerçekleştirdikleri ziyaretleri 'AK Aile Buluşması' olarak nitelerken, binlerce parti üyesi ile evlerinde ve iş yerlerindeki eş zamanlı olarak bir araya gelmelerinin büyük bir sinerji yarattığını söyledi

AK Parti İzmir den 30 ilçede  AK aile buluşması

Başkan Sürekli, "Bu alan çalışmamızla teşkilatımızda ve tabanımızda büyük bir heyecan yarattık, özellikle sosyal medya üzerinden #BizBirizBeraberİzmiriz hastagıyla Türkiye gündeminde ilk sıralarda yankı bulduk. 30 ilçemizde, il, ilçe başkanları, yöneticileri, kadın ve gençlik kollarımızla, üyelerimize aynı anda dokunduk, sorunlarını dinledik, görüş alışverişinde bulunduk. Bu gerçekten dev bir 'AK Aile Buluşması' oldu." diye konuştu.

Büyük ses getirdi...

İlk olma özelliği taşıyan ve AK Parti İzmir teşkilatlarını topyekün aynı anda alana çıkaran bu çalışmalarının devam edeceğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli açıklamasında, yol haritalarına ilişkin şunları söyledi, " Gördük ve gösterdik ki 'Biz biriz, beraber İzmir'iz'. Teşkilatlarımız, üyelerimiz ile aynı anda kucaklaştı. Olağanüstü bir gündü, heyecan verici bir uygulamaydı. Üyelerimizin ve teşkilatlarımızın yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada İzmir'in bu AK Aile buluşmasını gündemde ilk sıralara taşıdı. Teşkilat mensuplarımızın tam kadro katıldığı ve büyük emek verdiği bu örnek çalışmayı elbette sürdüreceğiz. Bundan böyle ilçe ilçe alana inecek, üyelerimizin yanı sıra mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı tüm halkımızı içine alacak eş zamanlı buluşmalar gerçekleştireceğiz."

AKParti'nin köklerine sahip çıkarak, milletten gücünü alan, emek, vefa gibi değerler üzerinde yükselen, hizmet veren bir parti olduğuna dikkat çeken Başkan Sürekli; " Partimiz 17 yıldır, millete hizmet aşkı ile dolu güçlü bir teşkilat yapısı ile her daim ayakta olmuştur. Ülkemiz ve milletimiz için yaptıklarımız teveccüh olarak geri dönmüştür. Bizlerin ve üyelerimizin inancı, kararlılığı bu destek ve güveni daha da büyütecek, büyük Türkiye hedefimize ulaşmamızın önünü açacaktır. İşte biz, bu hedefe kitlenmiş büyük bir aileyiz. Dün, muazzam bir gündü, güç topladık, güç birliği yaptık. Bugün de öyle olacak. İzmir-İstanbul Otoyolu'nu açacağız. AK Aile olabilmenin gücü budur. Yılmadan, kararlılıkla, heyecanla millete hizmet etmektir. Taşın altına el koymaktır. Başladığın işi bitirmektir. Laf değil, iş üretmektir." diye konuştu.

Aynıyere yumruk vuruyorsak...

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından, rehavet ve yılgınlığa yer vermeden çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir teşkilatlarının her bir üyesine teşekkür eden Başkan Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü; "Hep dimdik ayakta olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz bu dev buluşma da gösterdi ki kendi içinde savrulmayanı, yıkılmayanı hiçbir güç yıkamaz. Aynı yere yumruk vuruyorsanız, başaramayacağınız hiçbir iş yoktur. AK Parti İzmir teşkilatları dün arı gibiydi, tam kadro alandaydı ve gücünü gösterdi. Teşkilatımızın tüm kademelerine emekleri için tek tek teşekkür ediyorum. Bizi bağrına basan, ev sahipliği yapan üyelerimize teşekkür ediyorum.Bu büyük tabloyu ortaya çıkararak, bir kez daha ülkemiz ve milletimiz için çalışmak noktasında engel tanımayacağımızı gösterdiler. Biliyorum ki heyecanımız asla bitmeyecek, tam tersine çoğalacak."

 
İzmirli yüzücü Emre'nin Tokyo gururu
 
İYİ Parti'de Çıray farkı... Delegeden en çok oyu alan üçüncü isim oldu.. En yetkili organ GİK'e girdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Beko'dan Çernobil çıkışı
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in Çernobil’i olarak anılan Gaziemir’deki ...
Kılıçdaroğlu 3 yıl önce saldırıya uğradığı yerde
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Ağustos 2016'da Artvin'in Şavşat ...
Erdoğan, kilise açacak.. Cumhuriyet tarihinde bir ilk!
İstanbul Süryani Kadim Vakfı Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi ...
 
Konak'ta kalabalık danışma meclisi
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği İlçe Danışma Kurulu toplantılarının ...
Soylu: 2 yılda 8 bin FETÖ’cü Yunanistan’a kaçtı
Ankara'da medya temsilcileriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman ...
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın galoşlu fotoğrafını eleştirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
 
Usta yazar, Dip Dalgası'nı Soyer'le anlattı
Duayen gazeteci Uğur Dündar, Sözcü Gazetesi'ndeki köşesine İzmir  Büyükşehir ...
Akşener’den Bahçeli’ye kahkahalı cevap
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'MHP'ye ...
Bahçeli'den İYİ Parti'lilere geri dönün çağrısı
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "(İYİ Parti) Fiziken orada, fikren aramızda ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri