ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3572
    Dolar
  • Euro
    34,7447
    Euro
  • Altın
    2.394,510
    Altın
  • Bist-100
    10.209,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    12/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
18 Nisan 2023 Salı - 00:24

AK Parti İzmir'den ''Gönül sofrası'' buluşması...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Ecdattan aldığımız tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet ülküsünü kanımızın son damlasına kadar her Türk evladı olarak savunacağız ve muhafaza etmeye çalışacağız. Onun için oy ve iktidar uğruna asla bölücülerle, asla FETÖ'cülerle birlikte yol yürümeyeceğiz." dedi. Yıldırım, Karşıyaka Stadı'nın engellendiğini öne sürerek trafik konusunda da eleştirilerde bulundu.

AK Parti İzmir den  Gönül sofrası  buluşması...

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından Narlıdere'deki bir otelde düzenlenen "Gönül Sofrası" iftar yemeğinde konuşan Yıldırım, 2011 yılında İzmir'den milletvekili adayı olduğunda "35 İzmir 35 Proje"yi açıkladığını, geçen zaman içinde projelerin bir çoğunun hayata geçirildiğini söyledi. Yıldırım yerel yönetime eleştirilerde bulunarak, "İzmir'de aynı anda 3 stadyuma başlamıştık. Ne yazık ki Karşıyaka’ya devam edemedik. Göztepe ve Alsancak stadyumları gayet güzel oldu. İzmir’imize de yakıştı. O zaman Karşıyaka’ya da engel olunmasaydı İzmir’in 3 tane çok güzel stadyumu olacaktı. Eğer İzmir’de İzmir Çevreyolu olmasaydı İzmir şehir için trafiği ne olurdu? O Altınyol’da bir santimetre bile ilerlenemezdi" dedi. 

Yıldırım, İzmir'in her konuda önemli bir kent olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Atatürk, İzmir İktisat Kongresi'ni toplayarak Cumhuriyet daha ilan edilmeden modern Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomik politikalarını bütün dünyaya ilan etmiştir. Acaba Atatürk'ün İktisat Kongresi'ni topladığı tarihi bina ne olmuş. Ben söyleyeyim. 1979 yılında CHP'li belediye başkanı tarafından yıkılmış. Şimdiki başkanımız tarafından da otopark yapılması için çalışmalar başlamıştı. İktisat Kongresi'nin toplandığı bu tarihi bina tarihten silinemez dedik. Tescilli hale getirdik valiliğimiz önderliğinde aynısını aynı ölçülerde ve özelliklerde kongre binasını yaptık. Kongre binamız orada duruyor. İzmirlilere birçok etkinlikte hizmet etmeye devam edecek. Biz yıkmak değil, yok etmek anlayışıyla asla yapmadık. Siyaseti hizmetin bir aracı olarak gördük."

Yıldırım, 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yorulmadan hizmet etmeye devam ettiklerini, son nefesine kadar Türkiye için çalışmayı sürdüreceğini aktardı.

Türkiye'nin çok hareketli ve dinamik bir coğrafyada olduğunu hatırlatan Yıldırım, "Ülkeler işgal edildi. Etrafımızda tehditlerle karşı karşıyayız. Bu tehditler altında bize düşen nedir? Güçlü olmak ve güçlü olarak devam etmekten başka bir şansımız yok. Bunu herkes kafasına yazsın. Bu bir siyaset değil, bir hakikatin ifadesidir. Onun için savunma sanayimize önem veriyoruz. Hamdolsun geldiğimiz noktada en gelişmiş silahları yapabilir hale geldik. Uçak gemisini bir alt modeli amfibi zırhlı sınıfındaki TCG Anadolu gemisini yaptık. Deniz Kuvvetleri envanterine teslim ettik." dedi.

Yıldırım, yapılan çalışmalarla Türkiye'nin artık parmakla gösterilen bir ülke olduğunu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından da deprem konutlarının hızlı bir şekilde yapılmaya başlandığını hatırlattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin parasal maliyetinin 2 trilyon lira olduğunu anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu şartlar altında vatandaşımız karar verecek. 4 adayımız var ama 2 iddialı aday arasında karar verecek. Bu karar tabi ki Türkiye'nin yeni yüzyılını belirleyen karar olacak. Düşünün daha seçim olmadan üleşmeyi, paylaşmayı ve arpalıkları esas alan bir 6'lı ve 7'li birbirine benzemeyen bir ekiple mi yola gidecek? Yoksa 20 yıldır dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürmüş. İstikrarı ve güveni, darbelere ve vesayetlere rağmen başarıyla atlatmış kararlı istikrarlı bir lidere ve yönetime mi karar verecek? Bu kararı İzmir verecek Türkiye verecek."

Yıldırım, Millet İttifakı'nın 7 tane cumhurbaşkanı yardımcılığı olduğunu ve şimdiden dağıtıldığını söyledi.

Belediye başkanlarının hali hazırda görevlerinin olduğunu aktaran Yıldırım, "O şehrin insanları bunları belediye başkanlığı yapsın diye seçti. Siz şimdi bu görevleri daha yerine getirmeden onlara yeni bir makam hazırlıyorsunuz. Bu ne biçim yönetim anlayışıdır. Bu başkanlara oy veren o şehrin insanlarına karşı saygısızlıktan başka bir şey değildir." diye konuştu.

Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliği için verilecek oyların büyük öneminin olduğunu hatırlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

"20 yıldır bölücü terör örgütünü Türkiye'nin gündeminden indirdik. Burada şehit aileleri var. 40 bin şehit verdiğimiz ülkede. Bu terör örgütünü açıktan destekleyenlerle iş tutanlara bu şehitlerin hakkını helal etmediğini düşünüyorum. Açık açık terör örgütünün dağ temsilcileri, Avrupa temsilcileri gece gündüz karşı ittifakı desteklediklerini açıklıyorlar. Getirecekleri, kandır gözyaşıdır. Bölünme kavgasıdır. Bu toprakları bize emanet edenler, asla ve asla bu topraklarda operasyona izin vermemize müsaade etmezler. Ecdattan aldığımız tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet ülküsünü kanımızın son damlasına kadar her Türk evladı olarak savunacağız muhafaza etmeye çalışacağız. Onun için oy ve iktidar uğruna asla bölücülerle, asla FETÖ'cülerle birlikte yol yürümeyeceğiz. Bunu siz değerli kardeşlerimize bu vesileyle ifade etmek isterim.

Bunları iyi tanımamız lazım. Kişilerle benim işim yok. İnsan olarak herkes iyi olabilir. Ama arka plana bakalım. Amerika niye hararetle Türkiye'den Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesini istiyor? Emperyal güçler niye Türkiye'nin gitmesini istiyor? Çünkü bu bölgede istikrarsızlaştıramadıkları tek ülke var. Dimdik duran Türkiye Cumhuriyeti'dir ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu seçim sıradan bir seçim değil. Bu seçim Türkiye'nin bağımsız olarak güçlü olarak bölgesinde ve dünyada sesinin daha gür çıkması için teröre karşı, bölücülüğe karşı mücadelenin devam etmesi için hayati öneme sahip."

Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise geçmişin geleceğin aynısı olduğunu, AK Parti'nin örnek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini aktardı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise Yıldırım'a İzmir için yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Saygılı, "Türkiye Yüzyılı en önemli özelliği geleceğe güvenle bakmak, doğru adamla, doğru zamanla ve doğru bir ekiple şehrimiz ve ülkemiz için en güzel çalışmalara imza atacağız." şeklinde konuştu.

İftar yemeğine, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir milletvekili adayı Eyüp Kadir İnan, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir milletvekilleri ve adayları, şehit aileleriyle, iş insanları ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

 
Çadırda uyuşturucu satışı!
 
AK Partili İnan: ''CHP İzmir'i çantada keklik görüyor''
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Konak ve Buca seçim ofisleri açıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 13’üncü Cumhurbaşkanı Adayı ...
Soyer, Aslanoğlu ve Engin'den soğanlı poz!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol ...
AK Partili Sürekli: "İzmir'in kentsel dönüşüm sorununu AK Parti'den başkası çözemez"
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, seçim çalışmaları ...
 
Dikkat çeken anket... İkinci tura kalırsa kim kazanacak?
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine ...
CHP'li Yücel'den AK Partili adaylara tepki: "Yalan siyaseti yapıyorlar"
CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, AK Parti adaylarının saha çalışmasında ...
CHP'li Nalbantoğlu'ndan "Et kuyruğu" çıkışı: AK Parti 'Kuyruklu iktidar'a dönüştü!
CHP PM Üyesi ve 2. Bölge İzmir Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu; et ...
 
AK Partili Bursalı'dan CHP'li Aslanoğlu'na tepki
AK Parti'nin 1. Bölge Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, CHP İl Başkanı ...
AK Partili Çankırı’dan EYT açıklaması...
AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez ...
AK Partili İnan: Gençlerimiz için var gücümüzle çalışacağız
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri