ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3933
    Dolar
  • Euro
    34,7897
    Euro
  • Altın
    2.439,650
    Altın
  • Bist-100
    10.006,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Feci kaza: Şehit ve yaralılar var!
Feci kaza: Şehit ve yaralılar var!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
10 Mart 2024 Pazar - 11:05

AK Parti Konak Adayı Çankırı: Oy değil hizmet odaklı çalışıyoruz!

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, İletişim Teknolojileri Çarşısı'nı ziyaret etti. Oy esaslı değil hizmet odaklı çalıştıklarını belirten Çankırı, "Konak'ta 330 bin kişi akşam başını yastığa koyuyor ama 2 milyon kişi burayı iş yeri olarak ve ticaret yapmak adına kullanıyor, alışverişe geliyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor. O yüzden esnaflarımız burada aslında en dertli olanlar ama bizim oy alacağımız kişiler değiller. Ama biz burada bu çalışmayı oy esaslı yapmıyoruz" dedi.

AK Parti Konak Adayı Çankırı: Oy değil hizmet odaklı çalışıyoruz!

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak Çankaya'da bulunan İletişim Teknolojileri Çarşısı'nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çankırı mevcut yerel yönetimlerin bölgede hiçbir yatırıma imza atmadığını öne süren esnafa, 1 Nisan itibariyle gelişimin hızla yaşanacağını vaat etti. Göreve geldiği takdirde sokak sağlıklaştırması ile bölgeyi ihtiyaçlara uygun, hayatı kolaylaştıracak şehir mobilyaları ile donatacaklarını belirten Çankırı, "Tente ve tabela değiştirilecek, güvenli bir sistem olsun diye sokak aydınlatmaları yapılacak. Ayrıca hareketli şehir kent mobilyalarını da koyacağız ve insanlar alışverişe geldiğinde hem güvenli alışveriş yapabilecekleri hem de oturabilecekleri bir alan sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

'İLÇEDE TİCARETİN HACMİ YÜKSELECEK'

Çankaya'da iş yeri sahiplerinin çoğunun Konak'ta ikamet etmemesine rağmen oy esaslı çalışmadıklarını, bölgenin sorunlarına karşı hizmet odaklı sık sık ziyarette bulunduklarını kaydeden Çankırı, "Biz her gün mutlaka Konak'ın bir mahallesinde ve bir caddesinde esnaf programı yapıyoruz. En fazla sıkıntısı olanlardan bir tanesi de buradaki esnaflar. Bu ilçede 330 bin kişi akşam başını yastığa koyuyor ama 2 milyon kişi burayı iş yeri olarak ve ticaret yapmak adına kullanıyor, alışverişe geliyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor. O yüzden esnaflarımız burada aslında en dertli olanlar ama bizim oy alacağımız kişiler değiller. Ama biz burada bu çalışmayı gerçekten oy esaslı yapmıyoruz. Nasıl bir hizmet getireceğimizi anlatmaya çalışıyoruz. Buraya getireceğimiz hizmetle beraber bu ilçede ticaretin hacmi yükselecek" dedi.

'SORUNSUZ KONAK HEDEFLİYORUZ'

Yapılacak dönüşümle, yerinde yenilenmelerle, sosyal konutlarla sorunsuz bir Konak hedeflediklerini söyleyen Çankırı, "İnsanların artık bu ilçede yaşayabilecekleri, başlarını yastığa koyabilecekleri, iş yerlerine gidebilecekleri, çocuklarını okula götürebilecekleri, trafiksiz yaşayabilecekleri bir Konak için mücadelemizi anlatıyoruz. İçinde bulunduğumuz cadde de elektronikçilerin olduğu 'Bit pazarı' dediğimiz yer. Burada çok ciddi bir tabela kirliliği mevcut. Yapacağımız sokak sağlıklaştırması ile inşallah burası İzmir'in en gözde yerlerinden biri haline gelecek. Artık altyapıdan bahsetmiyorum bile. Çünkü İzmir'in zaten en önemli problemlerinden bir tanesi altyapı. 'Yağmur yağdığında burada ayağımızı bastığınız anda yerinden çıkan karolardan sular yüzümüze fışkırıyor' diyorlar. 'Bu çağda bu problemler kalmış olabilir mi?' diyorsunuz ama Ege'nin incisi İzmir'de maalesef böyle bir problemimiz var" açıklamalarında bulundu.

'TENTELERİ, TABELALARI DEĞİŞTİRİLECEK'

Çankırı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O yüzden Çankaya Caddesi, Anafartalar Caddesi, Kortej yolumuz, Mimar Kemalettin, Bit pazarı gibi yerler sokak sağlıklaştırmasının en hızlı yapılacak olan yerlerinden birkaç tanesi. Böylelikle bu yerlerdeki yenilikler kendini gösterecek ve iyileştirdiğinizde onun etrafındaki otelinden restoranına kadar tüm esnaflar birbirinden özenerek, birbirini destekleyecek. Buraların tenteleri, tabelaları değiştirilecek, güvenli bir sistem olsun diye sokak aydınlatmaları yapılacak. Hatta burada hareketli şehir kent mobilyalarını da koyacağız ve insanlar alışverişe geldiğinde hem güvenli alışveriş yapabilecekleri hem de oturabilecekleri bir alan sağlayacağız. Başkan olduktan sonra da burada kocaman bir kahvaltı yapacağımıza söz verdik."

 
İzmir'deki scooter kazasının görüntüleri ortaya çıktı... Fren izi yok!
 
Başkan Kırgöz yeni dönem projelerini açıkladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki scooter kazasının görüntüleri ortaya çıktı... Fren izi yok!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde otomobilin çarptığı skuterdeki 2 kardeşten ...
Soyer'e duygusal sürpriz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yeni oyunu Helikopter’in ...
Buca Adayı Adnan Öztekin projelerini açıkladı!
Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, projelerini açıkladı.
 
Bornova Adayı Eşki, gençlerle festivalde buluştu!
Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornovalı gençlerle festivalde ...
CHP'li Bakan'dan 31 Mart mesajı: AKP'yi sarsacağız!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, seçim çalışmalarına ...
İzmir'de ramazan öncesi gıda denetimi!
İzmir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı öncesi üretim, ...
 
CHP’li Konak Adayı Mutlu projelerini halka tanıttı!
Saha çalışmalarına hafta sonunda da devam eden CHP Konak Adayı Nilüfer ...
Feci ölüm... Hız kadranı 190 kilometrede takılı kaldı!
Eskişehir'de, Yaşar Demiryürek'in (55) kullandığı otomobil yön tabelası ...
DEAŞ operasyonu: Çok sayıda gözatı var!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sakarya’da DEAŞ Terör Örgütüne yönelik ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri