ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,4890
    Dolar
  • Euro
    51,5932
    Euro
  • Altın
    6.788,960
    Altın
  • Bist-100
    13.838,00
    Bist-100
  • ADANA
    11/17°
    ADANA
  • ANKARA
    2/10°
    ANKARA
  • ANTALYA
    12/17°
    ANTALYA
  • BURSA
    6/11°
    BURSA
  • ISTANBUL
    6/8°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/14°
    IZMIR
  • KONYA
    4/13°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
TBMM'de bu hafta: Trafik Kanunu Teklifi görüşülecek
TBMM'de bu hafta: Trafik Kanunu Teklifi görüşülecek
Yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 26 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 26 yaralı
CHP'den 'emekli ailesine eğitim desteği' teklifi
CHP'den "emekli ailesine eğitim desteği" teklifi
İlk ders zili yarın çalacak
İlk ders zili yarın çalacak
31 Ekim 2022 Pazartesi - 13:08

AK Partili Boztepe'den Çiğli çıkışı: "Spekülatörlere inanmayın"

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyesi Hüsnü Boztepe, Çiğli’de bazı bölgelerde spekülatörler, arsalar üzerinden rant kazanmaya çalıştığını öne sürdü. oztepe, “Çiğli Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordinasyon içinde yürüttüğü plan revizyonları devam ederken birtakım kişiler türedi. Ankara’yı işaret eden ve daha fazla imar vaat edenlere kimse inanmasın.” dedi.

AK Partili Boztepe den Çiğli çıkışı:  Spekülatörlere inanmayın

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyesi ve Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, ilçe genelinde bazı yerlerde spekülatörler tarafından arsalar üzerinde oyunlar oynandığını iddia etti. Boztepe, Çiğli Belediyesi’nin kent genelinde farklı noktalarda yaptığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle koordineli yürüttüğü revizyon imar planları sürerken, bazı isimlerin vatandaşın kapısını çalarak çeşitli vaatlerde bulunduğunu söyledi.

AK Partili Boztepe şunları söyledi: “İmar planlarını bir kentte yerel idare yapar. Bunun dışında rezerv alan ya da riskli alan gibi faktörler devreye girdiğinde bakanlık konuya el atabilir. Gecekondu ve çarpık yapılaşmanın fazla olduğu ilçelerimiz arasında bulunan Çiğli’de ne yazık ki birtakım kişiler türedi. Yerel emlakçılar ve işbirlikçileri vasıtasıyla hareket eden bu isimler ‘belediye 7 kat imar veriyor, ben 12 kat alacağım’ gibi söylemlerle hareket etmeye başladı. İlçe belediyesini ve büyükşehir belediyesini devre dışı bıraktığını ima edenler, Ankara’da güya bakanlık yetkilerini devralmış gibi sözler veriyor. Yıllardır düzenleme ve imar çalışması bekleyen vatandaşlarımız kandırılmaya çalışılıyor. İktidar partisinin bir mensubu olarak şunu söylemek isterim ki hiç kimse vatandaşlarımızın arazilerine göz koyamaz. Başta partimizin yetkili organları, bakanlık bürokratları ve bizler siyasi iktidarı işaret eden, Ankara’yı gösteren her kimse karşısında dimdik dururuz. Kimsenin, bakanlık yetkilerini, buralara kadar gelip vatandaşlara yalan yanlış bilgilerle sunmasına izin vermeyiz. Bu kapsamda; Çiğli ilçemizin Köyiçi Mahallesi’nde bulunan Bahçelik Mevkii’ndeki hareketleri, çalışmaları yakından takip ediyoruz.  Organize bir şekilde bu harekete girişenler hukuk karşısında hesap verirler. Gerekirse, vatandaşın evine kadar giderek ‘arsaları bize satın ya da bizim ile kat karşılığı sözleşme yapın buralara bakanlıkta yüksek kat çıkartırım’ diyenleri kamuoyunda bu isimleri ve firmaları deşifre ederiz. Temel amacı ucuza yer toplamak ve kendisine rant sağlamak isteyenler karşılarında bizi bulurlar.”

 

 

 
Elon Musk’ın Twitter planları belli oldu!
 
Pehlivan'dan serbest bölge açıklaması: "İlk etapta 15 bin kişiye istihdam"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan Menemen Serbest Bölgesi açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı kararıyla İzmir'in ...
AK Partili Sürekli'den 29 Ekim mesajı: "Cumhuriyet kazanımları parlayacak"
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet’in kuruluşunun ...
CHP'li Purçu'dan okul tepkisi: "İzmir'e üvey evlat muamelesi yapılıyor"
İzmir Milletvekili Özcan Purçu İzmir depremi nedeniyle yıkılan ve iki ...
 
CHP'li Sındır'dan hükümete bütçe tepkisi
CHP İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kamil Okyay Sındır, ...
Ümit Özdağ'dan İzmir mesajı...
İzmir'de gündeme dair açıklamalar yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ...
Hüseyin Baş'ın çağrısına İYİ Parti'den yanıt!
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakı'nda ...
 
CHP'li Beko'dan Mahir Ünal'a sert tepki!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, AK Partili Mahir Ünal'ın Cumhuriyet ...
CHP'li Serter'den dövizli protesto!
İzmir Milletvekili Bedri Serter, 2023 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ...
CHP’li Polat: Gariban Anadolu insanının kyılmış tütünlerinden kaçakçı çıkmaz!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Adalet Komisyonu'nda ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 19 14 4 1 43 14 29 46
2 Fenerbahçe 19 12 7 0 43 17 26 43
3 Trabzonspor 20 12 6 2 38 23 15 42
4 Göztepe 20 11 6 3 27 12 15 39
5 Beşiktaş 20 10 6 4 35 25 10 36
6 Rams Başakşehir 20 8 6 6 34 21 13 30
7 Samsunspor 20 7 9 4 24 21 3 30
8 Gaziantep FK 19 6 7 6 26 32 -6 25
9 Kocaelispor 19 6 6 7 16 19 -3 24
10 Corendon Alanyaspor 20 4 10 6 20 22 -2 22
11 Çaykur Rizespor 20 4 8 8 24 30 -6 20
12 Hesap.com Antalyaspor 20 5 5 10 19 33 -14 20
13 Gençlerbirliği 19 5 4 10 23 27 -4 19
14 Tümosan Konyaspor 20 4 7 9 24 33 -9 19
15 ikas Eyüpspor 20 4 6 10 16 28 -12 18
16 Kasımpaşa 20 3 7 10 15 27 -12 16
17 Zecorner Kayserispor 19 2 9 8 16 37 -21 15
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 20 2 3 15 17 39 -22 9
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri