ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/29°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Akşener'den veda konuşması...
Akşener'den veda konuşması...
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Ünlü fenomen öldürüldü!
Ünlü fenomen öldürüldü!
14 Şubat 2024 Çarşamba - 12:01

AK Partili Çankırı: "Gençliğin sesi ve nefesi en büyük gücümüz"

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye’nin en genç milletvekili Zehra Nur Aydemir ile birlikte partisinin Konak Gençlik Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği, ‘Gençlik Aşkıyla İzmir’ buluşmasına katıldı. Yerel seçim takvimini gençliğin enerjisi ve heyecanı ile geriye sardığını belirten Çankırı; “Gençler tüm yolculukların en önemli hüneridir. Hayallerinizle vizyonumuz daha da genişliyor.” dedi.

AK Partili Çankırı:  Gençliğin sesi ve nefesi en büyük gücümüz

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, yerel seçim atmosferinde sahada proje bazlı mesaisine devam ediyor. Çankırı günün ilk programında partisinin il başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılım sağladı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda teşkilatın tam kadro hazır bulunduğu görülürken, toplantıdan “AK Belediyecilik ile tanıştırmaya kararlıyız” mesajı çıktı.

Ardından Çankaya Katlı Otopark bünyesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Çankırı, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alternatif yer gösterilmeden yıkım haberleri ile gündeme gelen katlı otoparkın akıbetine ilişkin, “Sizlere yeni bir alanı işaret etmeden kapıyı göstermek bize yakışmaz. İnşallah 1 Nisan sabahı Konak’ta kolları sıvadıktan sonra S.O.S. veren tüm alanlarda kimseyi zorda bırakmadan sorunlara yerinde çözeceğiz.” diye konuştu.

“Çözüm meslek liselerinde”

Çankırı 821 üye sayısıyla İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası (İLGEO)’da başkan ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Yeme - içme sektöründe ara eleman eksiğine dikkat çekilen görüşmede kalifiye eleman yetiştiren eğitim kurumları olarak meslek liselerinin önemine vurgu yapıldı. Çankırı, “Konak gibi sirkülasyonun yoğun olduğu bölgede ara eleman eksiğini bu alanda eğitimini tamamlamış kulvarlardan sağlayacağız. İşin ehlisi, içinde olduğu vakit verimin artısını görmek çok daha konforlu.” dedi.

 “Atatürk herkesin kırmızı çizgisidir”

Programına Atatürkçü Düşünce Derneği Konak Şubesi’ni ziyaret ederek devam eden Çankırı’ya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı dernek üyeleri tarafından teşekkür edildi.  Atatürk’ün herkesin kırmızı çizgisi olduğunu açıklayan Çankırı burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesinde kazandığım temsil hakkıyla bugün milletvekili oldum. Bu görev beraberinde bana Cumhuriyet tarihinin ilk ve tek kadın Meclis İdare Amirliği görevini yaşattı. Bu çok gurur verici.  Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını yerine getiren evlatları olarak da bugün buradayız. Çünkü Atatürk herkesin kırmızı çizgisidir. Hassasiyetimizi akıl dışı söylemler üzerinden gölgelemesinler. Atatürk hepimizin Atatürk’üdür.”

“Bizim kız” Karşılaması

Temasları kapsamında İzmir Mardinliler Federasyonu’nu da ziyaret eden Konak Adayı Çankırı, hemşehrileri tarafından ‘bizim kız’ söylemi ile karşılandı. Coşkulu kalabalığın sık sık ‘Yaparsa Ceyda Başkan yapar’ sloganı attığı buluşmada Çankırı, ilçedeki tüm hemşehri dernekleri ile ‘Birlikten kuvvet doğar’ paydasında buluştuklarının altını çizdi.

İlk oy Ceyda Başkana

Günün sürpriz ziyareti ise Hilal Mahallesi’nde ikamet eden Döven ailesine gerçekleştirildi. Kızları Lütfiye Döven’in 18’inci yaş doğum günü partisine katılan Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, genç kıza bir ömür sağlıklı yaşam dileyerek 31 Mart Mahalli ve İdareler Seçiminde ilk kez kullanacağı oyuna talip olduğunu aktardı.

Z Kuşağının Ceyda Ablası

Çankırı son olarak Türkiye’nin en genç Milletvekili Zehra Nur Aydemir ile partisinin Konak Gençlik Kolları Başkanlığı’nın organize ettiği, ‘Gençlik Aşkıyla İzmir’ buluşmasına katıldı.  Gençliği büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları olarak tanımlayan Çankırı, Türkiye nüfusunun yarısından fazlasının 32 yaş ve altındaki insanlardan oluştuğunu açıkladı. Kendisinin geçtiğimiz günlerde ORC Araştırma şirketinin 5 bin 600 kişiyle, Z kuşağının mecliste en etkili bulduğu milletvekillerine ilişkin yaptığı anket sonucunda listenin ikincisi sırasında yer alması hatırlatılması üzerine, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Çankırı burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bir neslin kendisinden sonra gelen nesle tepeden bakması kadar absürt bir durum olamaz. Çünkü nasıl ki tarih içinde bulunduğu koşullara göre değerlendiriliyorsa gelişen teknoloji ve internetle de gençler artık daha fazla kitleyi takip edebiliyor. Gençler artık büyüyor, ergenlikten çıkıyor ve hayata atılmaya başlıyor. Nasıl bir siyaset istedikleri, nasıl bir iletişim tonu tutturdukları, nasıl tükettikleri ve nasıl çalışacakları da böylelikle şekilleniyor. Çünkü gençler tüm yolculukların en önemli hüneridir. Hayallerinizle vizyonumuz daha da genişliyor Bu sebeple Z Kuşağı aslında çok parlak bir nesil. Kafalarını telefonlarından kaldıramayan şımarık ve apolitik bir kuşak değil. Bu yüzden bazılarının Ceyda ablası, Ceyda teyzesi hatta kiminizin de Ceyda annesi olmaktan gurur duyuyorum. Nitekim kendi evlatlarımdan ayırt etmeden sizleri çok seviyorum.”

 
Hazırgiyim ihracatçıları yılın son çeyreğinden umutlu
 
İngiliz mimarlar ve tasarımcılar Türk taşlarına hayran kaldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir'de yeni divan belli oldu!
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'na Ülkü Doğan'ın getirilmesinin ardından ...
AK Partili Kırkpınar: "Bayraklı'da kimse işten çıkarılmayacak"
Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Bayraklı Belediyesi yöneticileri ...
AK Partili Dağ İzmir için projelerini anlattı... İşte 11 başlıkta çözüm hamleleri!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Eşsiz İzmir ...
 
AK Partili Çankırı: "Omuz omuza herkese eşit hizmet edilecek
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, partisinin ...
Cumhur İttifakı'nın İzmir adayları bir araya geldi
AK Parti İzmir'de yerel seçim öncesi belediye başkan adayları İzmir Büyükşehir ...
Demokrat Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı belli oldu
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin İzmir Büyükşehir ...
 
AK Partili Kırkpınar’dan Bayraklılara doğal gaz sözü
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar doğal gaz sorununu ...
CHP Karşıyaka Adayı Ünsal'dan Kaf-Kaf'a ziyaret...
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler ...
TİP'den Hatay hamlesi!
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediyesi adayını yarın sabah ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri