ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2081
    Dolar
  • Euro
    34,8604
    Euro
  • Altın
    2.446,320
    Altın
  • Bist-100
    10.219,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/22°
    ADANA
  • ANKARA
    10/12°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/19°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/23°
    IZMIR
  • KONYA
    9/13°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Patates deposu faciası: Bir işçi daha can verdi!
Patates deposu faciası: Bir işçi daha can verdi!
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist öldürüldü!
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist öldürüldü!
Sel faciası: 300 kişi yaşamını yitirdi!
Sel faciası: 300 kişi yaşamını yitirdi!
AK Partili eski başkan hakkında flaş karar!
AK Partili eski başkan hakkında flaş karar!
24 Nisan 2023 Pazartesi - 14:37

AK Partili İnan'dan Şehir Hastanesi çıkışı... ''İstemezükçüler engel olmak istiyor''

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, İzmir Bayraklı’da bulunan Şehir Hastanesi ile ilgili konuştu. İnan, "7 yıldızı hak eden otel konforundaki hastanenin yapımına istemezükçüler engel olmak istiyor. Çorbada tuzu bile olmayanlar böylesine büyük bir projeye engel olmaya çalışıyor. Bunu hem Körfez geçişişinde hem de Konak Tünelleri’nin yapımında yaşadık" dedi.

AK Partili İnan dan Şehir Hastanesi çıkışı...  İstemezükçüler engel olmak istiyor

Bayramın 3’üncü gününde ilk olarak Erzurumlu Tortumlular Derneği’ne ziyarette bulunarak bayramlaşma programına katılan AK Partili Eyyüp Kadir İnan, şunları söyledi:

"Benim adım Eyyüp Kadir İnan ve doğma büyüme İzmirliyim. Bayraklı Cengizhan Mahallesi çocuğuyum. Bayraklı sokaklarında siyasete başladım ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile partimize sevdalandık. 13 senedir İzmir sokaklarında çalışıyorum. Burada çok arkadaşım var. Anne ve babamın bu sokaklarda çok dostu var. Liseyi Karşıyaka’da Üniversiteyi de Menemen Seyrek’de okudum. 3 sene İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve 2 senedir de AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini yürütüyorum. Recep Tayyip Erdoğan gibi tarihi bir şahsiyetin Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini sürdürüyoruz. Şu 2 senedir de kendisinden çok şey öğrendik ve çok şey tecrübe ettik. 30 yaşında da kendisi bizleri size emanet etmek üzere 2. Bölgeden 1’inci sıradan milletvekili adayı gösterdi. Bunu yaparken de İzmirli hemşerilerimize çok ama çok selam söyledi. Biz bu zamana kadar buradaki mahallerimizde çocuklarımız ve gençlerimiz için çalıştık ama inşallah seçimden sonra da fark edeceksiniz ben gençliğimin tüm enerjisiyle nasıl bu sokaklarda büyüdüysem, nasıl bu sokakları karış karış iyi biliyorsam çocuklarımız ve bizden sonrakiler için bu gençliğimin enerjisini daha fazla çalışacağım.” 

“YAPTIĞIMIZ DEVRİMİ BİR KEZ DAHA GÖZLERİNİZLE GÖRECEKSİNİZ”

Bayraklı Şehir Hastanesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Nisan'daki İzmir mitingi sonrası kurdelesinin kesilerek açılacağını ve tüm İzmirlilerin sağlık alanında yapılan devrimleri bir kez daha göreceğini söyleyen İnan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yatırımda hiçbir desteğinin olmadığını öne sürdü. İnan, metro ve toplu ulaşım konusunda Büyükşehir tarafından çalışma yapılmadığını iddia ederek şöyle konuştu:

“Otobüslerle gelip giderken çevreyolumuzun hemen dibindeki şehir hastanemizi en yakından siz görüyorsunuz. Dün eve giderken önünden geçtim ışıklarını da yakmışlar muazzam bir eser ortaya çıkmış. 5 yıldızlı değil 7 yıldızlı otel konforunda bir eser orada şuan yükseliyor. Biz Ankara’ya gittiğimizde orada şehir hastanesinin konforunu da gördük ve gün sayıyorduk inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte bu hafta kurdelesini keserek açılışını yapacağız. Tam teçhizatlı bir şekilde etap etap siz değerli hemşerilerimize de bu hastanemizi kazandıracağız. Bakın siz oraya gittiğinizde çok memnun kalacaksınız ve AK Parti’nin sağlıkta yaptığı devrimleri bir kez daha gözlerinizle göreceksiniz. Fakat bu bir başka olmuş diyeceksiniz. Peki; biz bunları yaparken, o hastane için çok yoğun mücadeleler ederken İzmir Büyükşehir Belediyesi ne yaptı? Oradaki çorbada bir tuzu var mı, yok!  Yolunu yaptı mı? Ben İzmir Gençlik Kolları Başkanıydım, teleferik yapacağız dediler, yaptılar mı? Yok!  Biz ulaşım için de gereken yapacağız ama gönül isterdi ki oradaki birçok altyapıyı onlar da düşünsün daha hızlıca hemşerilerimiz yararlansın ama şu şehre geldiğimiz günden bu yana hükümetimizin yaptığı bu hizmetten yararlanacak olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmışlar. Peki biz bunu şimdi mi gördük, Hayır. Bunların zihniyeti hep aynı ve hiçbir zaman da değişmezler.” 

“BU ŞEHİR İÇİN DERTLENDİĞİMİZ KONUDA TAKOZ OLDULAR”

İnan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sözüm ona bunlar gelip her zaman ‘Siz  bizi iktidar olarak engelliyorsunuz’ derler. Nereye engelliyoruz? Hadi yap, şehir hastanesi orada 5 yıldızlı değil 7 yıldızlı otel konforunda oldu. Yataklarından tutun teknolojisine kadar adım adım göreceksiniz. Siz ne yaptınız? Hiçbir şey! O nedenle bunlar Karşıyaka’ya stadyum yapmak isteriz engellerler. Körfez geçişi yapalım derler engellerler! Konak Tünelleri’ni yapalım dedik engellediler. Esasında bunlar bize ‘engelliyorsunuz’ diyorlar ya, bu şehir için dertlendiğimiz her konuda takoz olan bulan bu belediye. Ama bugün dertleniyoruz ya, 9 ay sonra olan ilk seçimde ben inanıyorum ki, Bayraklılı hemşerilerim bunun hesabını soracaktır.” .

“KÖRFEZ’DEN YÜZECEKTİK, KOKU ONUR MAHALLESİ’NE GELİYOR!”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatlerinde yer alan "Yüzülebilir Körfez" söylemini anımsatan İnan “2 sene sonra bu Körfez’de yüzülecek diyorlardı. Körfez’in kokusu bugün Onur Mahallesi’ne kadar geliyor mu? Geliyor! Ama 2 sene sonra kendisi Bayraklı Turan’dan yüzecekti şuan Körfez’in düştüğü durum bambaşka. Bu bizim İzmir içi meselemiz ve bunu inşallah yerel seçimler de hesabını göreceğiz” dedi.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ, TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bayraklı Yamanlar Mahallesi sonrasında Karşıyaka ilçesi Bostanlı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İnan, esnafın da talep ve önerilerini dinledi. Bölgede bulunan vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulunan İnan, AK Parti iktidarının 20 yıldır yaptığı çalışmaların yanı sıra özellikle gençlik alanında atılan devrimleri de bölgedeki gençlere tek tek anlattı.

 
CHP İzmir'de Kılıçdaroğlu zirvesi!
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticari aracını yenileyenlerden ÖTV alınmayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir'de Yürütme Kurulu'ndaki isimler belli oldu!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine Bilal Saygılı'nın atanmasının ardından ...
İYİ Partili Öztürk Keskin: "Çocuklar gibi şendik"
İYİ Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili adayı Öztürk Keskin, 23 Nisan Ulusal ...
CHP'li Yücel: ''Sandık başında yatarız''
CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, provokasyonların ‘bayram ve ...
 
AK Parti Gençlik Kolları'ndan 23 Nisan kutlaması...
Karşıyaka Bostanlı Sahili’nde, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı ...
AK Partili Sürekli Bergama'da sahada...
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, programlarına ...
Akşener, Kabine'den bir ismi açıkladı!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
 
Kılıçdaroğlu, Vietnam'ın ekonomik verilerini paylaştı!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Nalbantoğlu deprem bölgesinde... ''Normalleşmeden çok isyan hakim''
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremin yıktığı Osmaniye’deki programına ...
AK Partili Dağ, Bekle ve Başdaş, İzmir'deki Roman mahallelerini ziyaret etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Konak ilçesinde Romanlar ile ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri