ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5977
    Dolar
  • Euro
    34,8339
    Euro
  • Altın
    2.496,930
    Altın
  • Bist-100
    9.457,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/24°
    ADANA
  • ANKARA
    10/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/22°
    IZMIR
  • KONYA
    11/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Eşinin yüzünü parçaladı, dosya ortada kaldı!
Eşinin yüzünü parçaladı, dosya ortada kaldı!
İliç'te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı!
İliç'te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı!
Damat dehşeti... Eşini ve kayınpederini öldürdü!
Damat dehşeti... Eşini ve kayınpederini öldürdü!
AK Parti’de Rolex kazası!
AK Parti’de Rolex kazası!
28 Haziran 2020 Pazar - 13:24

AK Partili Sürekli: İzmir'in her köşesine dokunuyoruz

AK Parti İzmir Teşkilatları; İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin katılımıyla 15 aylık yerel yönetim sürecini ve yatırımları masaya yatırıyor. Gönül seferberliği kapsamındaki ziyaretlerinde ilçe ilçe dolaşan Başkan Sürekli; Kınık, Bergama ve Dikili’deki bazı yatırımlarla ilgili yerinde bilgi aldı. Sürekli, "Her ilçemize eşit yaklaşıyoruz. İzmir’in her köşesine dokunuyoruz, halkımızı dinliyoruz. AK Parti’nin farkı budur; hakimiyet kurmaz, hizmetkarlık yapar” diye konuştu. 

AK Partili Sürekli: İzmir in her köşesine dokunuyoruz

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Cumhur İttifakı’nın aldığı Kınık, Bergama’nın yanı sıra Dikili’de Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. 15 aylık yerel yönetim hizmetlerini değerlendiren ve merkezi hükümetin bazı yatırımlar hakkında bilgi alan Başkan Sürekli; “AK Parti, 18 yıldır milletimizin, şehirlerimizin ihtiyacına yönelik, vizyonu olan işler yapıyor. Bu İzmir için de böyle. 2019 Yerel Seçimlerinde yeniden AK Belediyecilik diyen Kınık ilçemiz, 10 yıl sonra yeniden AK Parti diyen Bergama bunun en çarpıcı örnekleri. Kınık’ın kendisi ve bütçesi küçük ama Başkanımız Sayın Sadık Doğruer’in hizmet anlayışı ve adımları büyük. Gerçekten örnek işlere imza atıyor. Birlikte gerçekleştirdiğimiz Bakanlık ziyaretlerimizden müjdelerle döndük. Taleplerimize olumlu karşılık aldık. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız halı saha, Kınık Gençlik Merkezi taleplerimize; Çevre şehircilik Bakanlığı’mız belediye ekipmanları hibe ve Güneş Enerji Sanrtali başvurumuza olumlu yanıt verdi. Ayrıca, ilçemizin telefon alt yapısının iyileştirilmesi ve internet çalışmaları hızlandırılacak. İçişleri Bakanlığımız, ilçede bir jandarma karolu yapma sözü verirken; TOKİ 2’inci etap talebimiz de karşılık buldu.’’ dedi.

"HAKİMİYET KURMAZ, HİZMETKARLIK YAPAR"

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve meclis üyeleriyle de bir toplantı gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Başkanımız herkesi kucaklayan, her kesimle koordineli bir belediye başkanlığı sergiliyor. Bergama Ticaret ve Ziraat Odası Başkan ve yöneticilerimizle de bir araya geldiğimizde de gördük ki; başarılı bir yerel yönetim tüm dinamikleri harekete geçiren, onlarla birlikte ve sonuç odaklı üreten bir anlayışla mümkün. Biz bir iş yaparken; kayırmıyor, ayırmıyor, ötekileştirmiyoruz. Yerel yönetimi bizde olsun olmasın her ilçemize eşit yaklaşıyoruz. Elle tutulur, somut işlerle yöre halkına nefes aldıracak, o bölgeyi geliştirecek proje ve yatırımlar üretiyoruz. AK Parti’nin farkı budur; hâkimiyet kurmaz, hizmetkârlık yapar. AK Belediyeciliğin Bakırçay’da yarattığı bu rüzgârla, ilk seçimde Dikili, Foça ve Menemen ilçelerimizin de bizden yana tercih kullanacağına inanıyorum. ” diye konuştu.

"İHTİYACA YÖNELİK VİZYONLU İŞLER"

‘Gönül Seferberliği’ne  ‘Yatırım Seferberliği’ni de eklediklerini; bu 3 ilçedeki çalışmaların da hız kazandığını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ilçe yatırımları ile ilgili bilgiler verdiği açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü; “Kim ne derse desin; kim hangi kılıfı bulursa bulsun yaptıklarımız da yapacaklarımız da ortada. Halkımız görüyor. 3 bin yıllık tarihi ile bölgenin odak ilçelerinden Bergama’da Selinus Antik Kanal Restorasyonu, Millet Bahçesi gibi iki büyük proje hızla devam ediyor. Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Bergama dünyayla buluşacak. İlçemizde; TOKİ’nin ve öğrencilerimiz için 500 kişi kapasiteli yurdumuzun temeli atıldı. Bergama girişinden Kınık karayoluna bağlayan Çevre Yolu İhalesi tamamlandı ve inşaatına başlandı.1 yıl içinde tamamlanacak, ulaşım nefes alacak. Bergama’da doğalgaz çalışmaları 2021’de tamamlanacak inşallah. Eylül ayında Aliağa-Bergama arasında 45 km boru hattı döşenecek. Dikili Devlet Hastanemizin yapım ihalesi 19 Haziran’da gerçekleştirildi. İnşallah en kısa zamanda hayata geçecek. Dikili Balıkçı Barınağı projesi ihalesi yapıldı ve şuanda yapım ihalesi sürecinde. Dikili Tarım İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi için katılımcıların talebi alınıyor. Öngörülenin 4 katı talep geldi. Hayata geçmesi ile Dikili'de ve bölgede büyük oranda istihdam sağlamış olacağız.’’

 
AK Partili başkan kapattı, CHP'li açtı! O tesis para basıyor...
 
Şehidin acı haberi Manisa'daki baba ocağına ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel'den devlet bankalarının yandaş reklamlarına tepki
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, devlet bankalarının reklam politikasını ...
HDP’li 3 vekilde korona tespit edildi
Halkların Demokratik Partisi (HDP), 3 milletvekillerinde koronavirüs tespit ...
CHP örgütünden Başkan Aksoy'a açık destek
Yaptığı bir konuşma nedeniyle hakkında terör soruşturması açılan Menemen ...
 
CHP'li Sındır, TCDD uçuruma itiliyor!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Devlet Demiryollarında yaşanan ...
AK Partili kadınlardan kan bağışı
AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı ve Türk Kızılay işbirliğiyle ...
CHP'den 'Kumpas' açıklaması... İzmir'den 3 belediye var!
CHP’li Torun “Rize’nin Fındıklı ilçesinde önceki başkan döneminde 53 bin ...
 
Enginyurt'tan Arınç'a sert sözler!
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bülent Arınç'ın katıldığı programda ...
CHP'li Yücel sert çıktı... "AKILDAN MANTIKTAN YOKSUN BİR SUÇLAMA"
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ...
CHP'li eski başkanın ayağı kesildi!
Karabağlar Belediyesi eski başkanı Sıtkı Kürüm'ün şeker hastalığı ve sigara ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri