ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4473
    Dolar
  • Euro
    34,7421
    Euro
  • Altın
    2.437,530
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    21/35°
    ADANA
  • ANKARA
    17/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    17/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
Okullarda müfredat değişiyor... Taslak paylaşıldı!
Okullarda müfredat değişiyor... Taslak paylaşıldı!
30 Mayıs 2020 Cumartesi - 10:48

Acılı anneden katil boksörle ilgili şok iddialar

Muğla'da boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun (26) öldürdüğü Zeynep Şenpınar'ın (25) annesi Aruz Şenpınar, kızının katil zanlısı ile hiçbir zaman birlikte yaşamadığını, ayrılma kararı aldıktan sonra da sürekli tehdit edildiğini öne sürdü. Anne Şenpınar, Kemaloğlu'nun zorla kızının parasını aldığını ve darp ettiğini söyledi. Anne Şenpınar tehdit edildiği için kızının darp şikayetini geri çektiğini söyledi.

Acılı anneden katil boksörle ilgili şok iddialar

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Zeynep Şenpınar, Ramazan Bayramı’nın birinci günü Muğla’da oturduğu evde Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şenpınar’ın cenazesi, pazartesi günü Pazarcık’ın Bölükçam Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Zeynep’te geriye ise mezuniyetinde annesi ve arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraflar ve türküler söylediği videolar kaldı…

MEZARA BAYRAM ŞEKERİ

Babası Bayram Şenpınar’ın yanına defnedilen Zeynep’in mezarı sevdikleri tarafından çiçeklerle bezendi. Fransa’da yaşayan ve corona virüsü nedeniyle cenazeye gelemeyen ağabeyleri Zeynep’in mezarına çiçek gönderdi. Bir ziyaretçi Zeynep’in mezar taşına kalem bırakırken, mezardaki en dikkat çeken şey ise bayram şekeri oldu. Bir yakını, bayramın birinci günü öldürülen Zeynep Şenpınar’ın mezarına bayram şekeri bıraktı.

ACILI ANNEDEN ZİYARET

Cenazede kızının arkasından yaktığı ağıtla Türkiye’nin yüreğini dağlayan anne Aruz Şenpınar, bayramın ikinci günü toprağa verdiği kızının mezarını ziyaret etti. Ziyarette katile lanet yağdıran acılı anne mezara kapanarak, “Senin kokun ne güzelmiş. Oy senin kokun ne tatlıymış. Zeynep ben sana dayanamam” diye ağıt yaktı.

Yakınları tarafından mezardan güçlükle kaldırılan Aruz Şenpınar, “Ben gitmek istemiyorum. Bırakın götürmeyin beni. Ben mezarın başına hayma yapar kızımı beklerim” diyerek mezarlıktan ayrılmak istemedi.

TEHDİT VE DAYAK İDDİASI

Kızının Selim Ahmet Kemaloğlu ile arkadaşlığı ve sonrasında yaşananları anlatan anne Şenpınar, kızının katil zanlısı ile uzun bir arkadaşlık yaşamadığını söyledi. Şenpınar şöyle devam etti:

* Kışın arkadaş oldular ama 1 ay konuştuktan sonra ayrıldılar. Kızım istemediği için ayrıldı, ‘Önce okulumu bitireceğim’ dedi. Ayrıldıktan sonra katil sürekli kızımı rahatsız ediyordu.

* Kendisi bana söylemedi ama arkadaşlarından duydum ‘Aruz teyze Zeynep sana söylemiyor ama biz sana söyleyelim. Zeynep bundan çok korkuyor, Zeynep’e vuruyor.

ŞİKAYETİ NEDEN ÇEKTİ?

Kızının katil zanlısı tarafından sürekli tehdit edildiğini, darptan dolayı şikayetini geri çekmesinin nedenlerinden birinin de bu tehditler olduğunu öme süren Şenpınar, şöyle devam etti.

* Kızım katilden şikayetçi olmuştu ama tehdit edildiği için geri çekti. Kızı tehdit ediyor, kız da çekmiş. Arkadaşı Melike söyledi bana. Bu Gaziantep’e atanmış ‘Ben bunun atanmasına mani olmayayım.

* Yeter ki bu benim yolumdan defolsun gitsin. Ben o yüzden şikayetimi geri çektim’ demiş. Bu kadar suç kaydı olduğunu bilmiyordum. Kızım da bilmiyordu bilse bununla çıkmazdı. Suç kaydı olduğunu biz hiç bilmiyorduk. Asla birlikte yaşamıyorlardı.

ZORLA PARA ALIYORMUŞ

Zeynep’in KPSS’yi kazanıp öğretmen olarak atanmayı çok istediğini, bunun için de sürekli ders çalıştığını ifade eden anne Aruz Şenpınar, şunları söyledi:

* Arkadaşı bana telefon etti ‘Kızın üzerindeki bütün parayı almış’ dedi. Kıza baskı yaparak üzerindeki paraları almış. Ağabeyi gönderdi, ben gönderdim. Her aylığımı aldığımda kızıma gönderiyordum.

* Katil her ay kızımdan zorla para alıyormuş arkadaşları telefon etti bana ‘Aruz teyze Zeynep sana söylemiyor ama bizim haberimiz var’ dedi.

* Ağabeyleri her zaman kendisine para gönderiyordu 20 gün önce 1000 euro gönderdiler. Bu 1000 euro nerede? Kızımın bilezikleri, takıları vardı hepsini götürmüştü nerede bunlar, kimde?

* ‘Anne sene bana para gönderemezsen ben bunları bozdurur ihtiyacımı görürüm’ diyordu. Kızımın künyesi, 4 tane bileziği, parası vardı. Bu paralar nerede? Katil açtı.

GELİNLİK YERİNE KEFEN

Anne Şenpınar, cenazeyi de kendisinin yıkadığını söyledi. O anları hiç unutmayacağını belirten Şenpınar, “Kızım çok çırpınmış. Kızımı kendi elimle yıkadım. Elleri, her tarafı mosmordu, her tarafı delik deşikti. Kendi ellerimle yıkadım” dedi.

Katil zanlısının en ağır cezaya çarptırılmasını isteyen Şenpınar “Gelinlik yerine kefen giydi kızım” diye konuştu.

 
Bornova'da nikahlara normalleşme ayarı
 
Urla sahilleri yaza hazırlanıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yunanistan’tan tepki çeken karar!
Yunanistan 15 Haziran'dan itibaren turist kabul edeceği ülkelerin listesini ...
MEB’den özel okul açıklaması!
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız, ...
Bakan Koca verileri açıkladı...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki güncel korona verilerini açıkladı.
 
Bakan Selçuk sınav detaylarını açıkladı...
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi 20 Haziran 2020 ...
74 gün sonra ilk Cuma namazı kılındı
Covid-19 salgını nedeniyle kapatılan camiler cemaatle ilk namazını 74 ...
Cezaevlerinde 'yeni normal': Kapalı görüş başlıyor
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, cezaevlerinde kapalı görüşlerin 1 Haziran'dan ...
 
İstanbul’un Fethi'nin 567. yılı törenle kutlanıyor
İstanbul’un Fethi’nin 567. yıl dönümü İstanbul'da bir dizi etkinlikle ...
Eczanelerin çalışma saatlerinde değişiklik!
İstanbul'da 1 Haziran Pazartesi günü itibarıyla eczane açılış-kapanış ...
HSK tarih verdi!
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), adli ve idari yargı ilk derece mahkemelerinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri