ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/35°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/28°
    IZMIR
  • KONYA
    14/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
17 Şubat 2024 Cumartesi - 11:04

Adil Kırgöz: 1 Nisan'da İzmir'e bahar gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimleri İzmir programı kapsamında İzmir’in Dikili ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Adil Kırgöz, '1 Nisan sabahı İzmir’imize baharı getirecek  Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Cemil Tugay ile birlikte birlik ve dayanışma içerisinde çok güzel hizmetler üreteceğiz' dedi. 

Adil Kırgöz: 1 Nisan da İzmir e bahar gelecek!

Dikili Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen büyük buluşma öncesi Genel Başkan Özgür Özel CHP Dikili İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında CHP Parti Sözcüsü PM Üyesi İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Milletvekilleri, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, bir dönem daha aday gösterilen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı eşliğinde Atatürk Meydanı’na geçen Genel Başkan Özgür Özel, Dikilili vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı’nın konuşmasından sonra 31 Mart Yerel Seçimlerinde bir dönem daha aday gösterilen Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz coşkulu kalabalığa seslenerek şunları söyledi;

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Dikili’mizi onurlandırdığı bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Mart 2019’da göreve geldiğimizde İzmir'in en borçlu belediyesini devraldık. Bugün ekonomisi güçlü ilk 3 belediye içinde neredeyse hiç borcu olmayan, sadece kamu kuruluşlarına borcu olan ama kasasında parası da bulunan bir belediyeye sahibiz. Çok güzel, çok donanımlı bir seçim kampanyası hazırladık. 45 gün boyunca sokaklarda, meydanlarda sizlerle olacağız. Yine yeniden çıktığımız bu yolda kurtuluşun, kuruluşun ,Ulu Önderimiz  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden tüm Dikili’yi kucaklayan bir anlayışla Cumhuriyet değerlerini sözde değil özde benimseyen, Atatürk ilke ve devrimlerini rehber edinen bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. 1 Nisan sabahı İzmir’imize baharı getirecek  Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Cemil Tugay ile birlikte birlik ve dayanışma içerisinde çok güzel hizmetler üreteceğiz.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay “Dikili’nin değerini biliyoruz. İzmir’imizin en gözde ilçelerinden birisi. Size söz veriyorum önümüzdeki Dikili çok daha güzel, çiçek gibi bir ilçe olacak. Halkımızın desteği ve deneyimli Belediye Başkanımız Adil Kırgöz ile Dikili’de çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ü yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kutlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşmasında "Dikili Belediye Başkanımız Adil Kırgöz anketlerde ilk üçte yer alan bir performans gösterdi. Ankete baktık konuşacak tartışacak bir şey yok dedik. Üstünde en kısa konuştuğumuz ilçe Dikili'ydi. Adil Kırgöz, 5 yılda boyunca mali tabloyu düzeltmiş, yeni projelere başlamış bitirmiş, bunu sizlere iyi anlatmış, sizlerden de seçildiğinde çok yüksek seviyede destek almış durumdaydı. Ben kendisini, ekibini, belediye çalışanlarımızı, emekçilerimizi, ona sahip çıkan sizleri kutluyorum. CHP profil anketlerinde ortaya çıkan işi gücü İzmir olacak, Konak, Karşıyaka, Balçova, Dikili olacak, sorunları doğru tespit edecek, sakin, kararlı, büyük projeleri kararlılıkla iyi planlayarak yapacak, en üst düzeyde hizmet vermesi istenen, geçmişi başarılı birini belirlemek için Cemil Tugay karşınızda. Bundan sonra daha önce olduğu gibi Kırgöz’ün işi gücü Dikili, Tugay’ın işi gücü İzmir olacak. Çalışacak, başaracak, yüzleri güldürtecekler.” dedi.

 
Seyrek Sahipsiz Hayvan Hastanesi can dostlara yaşam veriyor!
 
CHP Adayı Ünal Işık: Gaziemir'i ortak akılla yöneteceğiz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seyrek Sahipsiz Hayvan Hastanesi can dostlara yaşam veriyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in gayretleri ile Türkiye'de ...
Soyer: İzmir Tarımı hareketimiz bir Cumhuriyet devrimidir!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsalda gelir getirici faaliyetleri artırma ...
Hukukçuların objektifinden Efes Selçuk!
İzmir Barosu Fotoğraf Grubu “Efes Selçuk Fotoğrafları”  adlı fotoğraf ...
 
Kuşadası'nda çocuklara süt desteği sürüyor!
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatıyla Mart 2023’te “Kuşadası'nda ...
İzmir’de Türkiye’nin ilk Geçici Kadın Barınma Merkezi açıldı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk Geçici Kadın Barınma Merkezi’ni ...
Şaşal Su, dağıtım alanını genişletiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa’nın çalışmalarıyla tekrar ...
 
Başkan Soyer’den demokrasi vurgusu...
İzmir Büyükşehir Belediyesi “Demokrasinin Beşiği Akdeniz” paneline ev ...
Başkan Sengel'den Engelsiz Yaşam Merkezi'ne ziyaret!
Efes Selçuk Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ritim çalışmalarına ...
Başkan Günel: Kuşadası örnek alınacak bir turizm kenti olacak!
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği’ni ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri