ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5152
    Dolar
  • Euro
    34,8284
    Euro
  • Altın
    2.425,970
    Altın
  • Bist-100
    9.700,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/35°
    ADANA
  • ANKARA
    17/29°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    19/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    18/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    18/26°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
CHP'li Kılıç: Vaad kopya, sonuç fiyasko!
CHP'li Kılıç: Vaad kopya, sonuç fiyasko!
27 Şubat 2020 Perşembe - 16:34

Akşener: Damadı mı vurayım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Balıkesir ziyareti kapsamında gittiği Kepsut ilçesinde vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Kendisi ile ilgili yapılan haberlere de tepki gösteren Akşener, “Bana ‘kocasını aldattı” diye yazdılar. Ne yapacağız şimdi. Damadın gazetesinde, televizyonunda bunlar söylendi bana. Ne yapacağız şimdi? Damadı mı vurayım?” diye konuştu.

Akşener: Damadı mı vurayım!

Ahmet ERTAN/SONKALEİZMİR- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Balıkesir ziyareti kapsamında gittiği Kepsut ilçesinde vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Bir kahvehanede şehit kardeşi olduğunu söyleyen Rahmi Yılmaz, Akşener’i HDP ve terör örgütüne destek vermekle suçladı. Vatandaşla yaklaşık 10 dakika boyunca tartışan Akşener, çok konuşulacak cümleler sarf etti.

1991 yılında Şırnak’ta terör örgütü tarafından şehit edilen Ayhan Yılmaz’ın kardeşi Rahmi Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile terör polemiğine girdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i terör örgütleriyle işbirliği yapmakla suçlayan şehit kardeşi Rahmi Yılmaz, “Bizimle aynı fikirde olduğunuz söylüyorsunuz ama televizyonda bunu söyleyemiyorsunuz. Şimdi gelip bana izah etmeye çalışıyorsunuz” dedi.

Kahvede bulunan Halil Karakaya da Rahmi Yılmaz’a destek çıkarak, “Madem HDP terör örgütü. Güvercinin karganın yanında ne işi var. Seçimlerde İstanbul’u kazanmak için HDP’ye destek verdiniz mi? Vermediniz mi? Ankara’da verdiniz mi? Vermediniz mi? Büyükşehirlerde verdiniz mi? Vermediniz mi? Verdiniz. Kargalar kargalarla uçar, güvercin güvercinlerle uçar. Buraya gelmişsiniz Allah razı olsun. 35 milletvekiliniz var mı şuan. İsmail Ok istifa etti mi etti. Bir kere de Meral hanımın milletvekillerinin ağzından şunu duyalım. AK Parti terör örgütüne şunu yapmıştır. İblid’e girmiştir arkasındayız. Yarın Tayyip gider başkası gelir. Seçimi kazanmak için terör örgütünün arkasından gitmeyin. Esnaf aç kalsın önemli değil. Çanakkale’de donsuz gezmiş bu millet. Bugün Suriye bize geliyor mu? Geliyor. Irak geliyor mu? Geliyor. Hepsi Türkiye’ye geliyor bizim gidecek ülkemiz yok. Madem Türkiye’de siyaset yapıyorsanız iktidarda kim varsa onun arkasında durmak zorundasınız. Her 5 yılda bir seçim olur. Seçim geldiğinde vaatlerini açıklarsın. Kazanırsın, kazanamazsın. Ama alın açık durur. Senin HDP ile ne işin var? Uzaklaş ki puanını arttır” ifadelerini kulandı.

BİZ HDP İLE YAN YANA YÜRÜMEDİK

Tepkilere yanıt veren Meral Akşener ise “Bir şey söylüyorsunuz ondan sonra da bir şey söylemeye kalktığımda da dinlemiyorsunuz. Bir konuda karar vermişsiniz saygı duyuyorum. Ama günah diyorum. Bakın ayıp da demedim. Günah. Biz HDP ile yan yana yürümedik. Biz burada İsmail Ok’u aday çıkardığımızda HDP aday çıkardı. Bizim aday çıkardığımız her yerde HDP aday çıkardı. Iğdır’da Cumhur İttifakının adayını destekledik karşılıksız. Yani AK Parti ile MHP’nin adayını destekledik. Dolayısıyla orada aday çıkarmadık. Bunları da kimse duymuyor. Ahlat’ta AKP’nin adayını destekledik” dedi.

KOCASINI ALDATTI DİYE YAZDILAR

Hükümete yakın medyaya da tepki gösteren Akşener, "Ben bir Rizeli adamla evliyim. Tayyip Erdoğan ile ailece görüşürdük. Devr-i iktidarında bana ‘Kocasını aldattı’ yazıldı. Torunuma 'piç' yazıldı kardeşim. Bana PKK’lı denildi kardeşim. Kayınbiraderim dediğim bir adamın devri iktidarında Sabah Gazetesi’nde A Haber’de ‘Kocayı Aldattı’ denildi kardeşim. Kardeşim, senin hacı karına, 7 yaşından bu yana namaz kılan hacı karına Kepsut’ta seni aldattı deseler ne yaparsın'" diye sordu.

Vatandaşın araya girip “Kimse bana öyle diyemez” sözleri üzerine konuşmasını sürdüren Akşener, "Bana bunlar denildi. Ne yapacağız şimdi. Damadın gazetesinde, televizyonunda bunlar söylendi bana. Ne yapacağız şimdi? Damadı mı vurayım?” çıkışını yaptı.

Vatandaş ise "Ben bu örneği sevmedim" şeklinde cevap verdi.

 
Tarihi eser kaçakçılarına baskın... 15 milyonluk eser ele geçirildi
 
Başkan Soyer'den çifte ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'e ziyaretçi akını
Cumhuriyet Halk Partisinin İzmir’de gerçekleştirdiği il kongresinin ardından ...
İmamoğlu’ndan flaş Erbakan paylaşımı...
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başbakanlardan ...
Eski Bakan Ersümer'den baraj isyanı!
DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ın açıklamaları 57. hükümette Enerji ve ...
 
Çanakkale CHP’de ortalık karıştı!
CHP Çanakkale İl Başkanlığından bugün yapılan açıklamada, kongrede İl ...
Erdoğan’dan Suriye mesajı: Verdiğimiz süre doluyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. ...
CHP'li Sertel Erdoğan'a madde madde yüklendi... Mandalina değil, Portakal!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, şehitler için 'Birkaç tane' ifadesini ...
 
Erdoğan’dan kritik Suriye açıklaması
Azerbaycan ziyareti öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep ...
İzmir Balkan Kadınları Derneği açıldı
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir Balkan Kadınları Derneği'nin ...
AK Parti'de ilçe kongre takvimi belli oldu
AK Parti İzmir'de 8 Mart'ta başlayıp 22 Nisan'da sona erecek ilçe kongrelerinin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri