ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3400
    Dolar
  • Euro
    35,1083
    Euro
  • Altın
    2.237,550
    Altın
  • Bist-100
    8,79
    Bist-100
  • ADANA
    10/19°
    ADANA
  • ANKARA
    4/13°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    8/18°
    IZMIR
  • KONYA
    5/13°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Otobüs durağına daldı: 4 ölü 5 yaralı!
Otobüs durağına daldı: 4 ölü 5 yaralı!
PKK'lı terörist Rojda Bilen öldürüldü!
PKK'lı terörist Rojda Bilen öldürüldü!
Binayı CHP'ye satan Ali Rıza Braka konuştu!
Binayı CHP'ye satan Ali Rıza Braka konuştu!
Tabancayla oyun kanlı bitti: 2 yaralı!
Tabancayla oyun kanlı bitti: 2 yaralı!
18 Şubat 2020 Salı - 11:10

Akşener’den Albayrak’a çok sert sözler

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, son günlerde Süper Lig'de Trabzonspor'a yardım ettiği iddialarıyla gündeme gelen Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'a yüklendi. Akşener, "Ekonomi bakanı damat bey bu aralar anlamadığı bir diğer alanı futbolu karıştırmakla meşgul" ifadelerini kullandı.

Akşener’den Albayrak’a çok sert sözler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener'in konuşmasından satır başları:

*Aramızda bir şehit annesi var, kendisinin ellerinden öperim. Bu ülke size minnettardır. Sokak hayvanlarını koruma deneği aramızda hoş geldiniz. Hayvan hakları savunucularına bir söz verdim.

*Yasalardaki gerekli değişiklikleri yapmak için elimden geleni yapacağıma dair söz verdim. Hayvanlara işkence edenlerin kabahatlar kanuna göre değil Türk Ceza Kanununa göre yargılanması için elimden geleni yapacağım.

“MİLLETİMİZİN DERTLERİNİ GÖRMEZ HALE GELDİLER”

*Devlet aklı devlet yönettiğinin farkında olanlarda bulunur. Türkiye'yi “şahsım” ülkesi olarak görenlerde bu aklı bulamazsınız. Her adımları ciddiyetsiz, her işleri millet menfaatlerinden uzaktır.

*Bu iktidarın mensupları devlet yönettiklerini unuttukları gibi sürdükleri sefanın tadını çıkardıkları israf düzeninin içinde milletimizin dertlerini görmez, çile çeken insanımızın sesini duymaz hale geldiler.

*Sizler ve aileniz ay sonunu getirmek için mücadele ederken, bakın iktidarın sarayında neler oluyor. Cumhurbaşkanlığı saraylarının bakım ve onarımı için 610 milyon lira daha harcanacak.

*Bu nasıl para biliyor musunuz? Hani 50 milyon dolar bulamadıkları için Katarlılara peşkeş çektikleri Tank ve Palet fabrikamız var ya işte onun için gerekenin tam iki katı.


*Bu para 265 bin 217 asgari ücrete eşit. Şaka değil. Sarayın onarımına bakımına ve yeni binalara harcanacak. Üstelik bununla da bitmiyor. Geçtiğimiz yıl sarayın bahçesindeki binalara harcanan para ne kadar biliyor musunuz? 2 milyar 845 milyon lira.

*Bu parayla maliyeti 100 bin liradan 28 bin aile ufak tefek de olsa başını sokacak bir ev sahibi olurdu. 28 bin ailemizi ev sahibi yapacak parayı götürüp sarayın bahçesindeki inşaatlara harcadılar.

“ADALET BUNUN NERESİNDE?”

*Bir babanın Hatay'da kendini yattığı bir babanın Meclis'te intihara kalkıştığı, daha dün borçlarımı ödeyemiyorum diyerek kendini kamyonuna asan bir babanın yaşadığı ülkede oluyor bunlar.

*Elazığ depremi ardından yardımları ücretsiz taşırım diyen koca yürekli bir kamyoncu kardeşimiz ekmek teknesine kendini asarak son verdi.

*Babaların evlerine ekmek götüremedi için kendini asarak can verdiği Türkiye'de saraylarına yaklaşık 3 milyar lira harcayabilen vicdansızlara soruyorum; Adalet bunun neresinde? Vicdan bunun neresinde? Bu hüzünlü hikayeler gece rüyanıza girmez mi? Kalbinizde bir sızı yaratmaz mı? Yüreğiniz sızlar mı? Yazıklar olsun size.

AKŞENER ALBAYRAK’A YÜKLENDİ

*Fenerbahçe tribünlerinden yükselen sesleri duyuyorsunuz. ben başkanların kendi aralarındaki rekabetle ilgili değilim. Siyasetçilerin bu tartışmalara dahil olmaması gerektiğini düşünüyorum.


*Siyasetin spora karıştığı ülkelerde sporun ileri gidemediğini biliyorum. Ancak damat bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı başka bir alanı, futbolu karıştırmakla meşgul.

*Yahu arkadaş bırakın insanlarımız istedikleri kulübe gönül versin, cahilce ettiğiniz her söz insanlarımızı rahatsız ediyor. Gereksiz tartışmalara sebep oluyorsunuz.

*Trabzonspor da bizim Fenerbahçe de bizim. Sayın Erdoğan damat bey üzerine vazife olmayan her işe karışıp ortalığı karıştırıyor. Gel Bursa’da konuştuğun Fenerbahçeli kardeşlerimin sesine kulak ver.

*Damadını artık taraftarın yakasından düşür. Yoksa o tribünler sana öyle bir ders verir ki şaşar kalırsın.

*Faizler konusunda sayın Erdoğan’la aynı fikirdeyim faizler insin istiyorum. Ama baskı ile faizler inmez. Merkez Bankası’na faizler insin baskısı yapıldı. Kendisi akıllı Merkez Bankası cahildi.

*2015 yılında faizleri indirin dediğinde 7.5’ti faizler. Merkez Bankası başkanı gitti açıklama yaptı, ‘faizleri baskılarsak yukarı çıkar’ dedi. Yıllar süren bu faiz baskısının sonucu dolar fırlası, faiz fırladı, ekonomimiz küçüldü.

 
‘Kıyı Ege İklim Ağı’ Karşıyaka’da toplanıyor
 
Bornova'da amatörlere destek buluşması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "5 kuruşluk" yanıt
FETÖ'nün siyasi ayağı polemiğinde karşılıklı davalar... CHP Genel Başkanı ...
CHP’den İş Bankası açıklaması
CHP MYK sonrası kameralar karşısına geçen Genel Başkan Yardımcısı Oğuz ...
İYİ Parti'de büyük şok! İsmail Ok istifa etti
Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti’deki tüm görevlerinden ve ...
 
Güzelbahçe'de ikinci Seyrek dönemi
CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları seçiminde Devrim Seyrek tek aday olarak ...
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a oğulları üzerinden gönderme
Gelecek Partisi'ni kuran eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, partisinin ...
Mansur Yavaş: Mal varlığımı düzenli açıklayacağım
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mal varlığındaki değişimleri ...
 
Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin 5 temel sorunu var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 37. Olağan Ankara İl ...
Demirtaş:Türkiyelileşme yanlış anlaşıldı
HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 4'ncü Büyük Olağan ...
Erdoğan'dan başkanlara sürpriz mektup!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre sürecine giren AK Parti İzmir'de ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri