ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2597
    Dolar
  • Euro
    34,7327
    Euro
  • Altın
    2.402,320
    Altın
  • Bist-100
    10.337,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    6/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/28°
    IZMIR
  • KONYA
    7/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Okuldan atılan öğrenci müdürü vurdu!
Okuldan atılan öğrenci müdürü vurdu!
Bahadır Erdem CHP'ye katıldı... Rozetini Özel taktı!
Bahadır Erdem CHP'ye katıldı... Rozetini Özel taktı!
Tarifsiz acı... Yan yana gömüldüler!
Tarifsiz acı... Yan yana gömüldüler!
Ablasını bıçaklayarak öldürdü!
Ablasını bıçaklayarak öldürdü!
26 Temmuz 2019 Cuma - 09:49

Altay Menemen Stadı'nı istiyor

Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın yeni sezon öncesi kulüp resmi kanalı Altay TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Töraydın, yeni sezonda maçları Menemen Stadı'nda oynamak istediklerini belirtirken,  transferlerin durumuna ve mevcut kadroya değindi, sportif hedefi de Süper Lig olarak belirledi

Altay Menemen Stadı nı istiyor

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Altay’da Sportif Direktör Özden Töraydın camiaya önemli mesajlar verdi. Kulüp resmi kanalı Altay TV’ye açıklamalarda bulunan Töraydın, Altay’ın geçtiğimiz sezonun 2. yarısında sergilediği futbolla spor camiasının takdirini kazandığını belirterek yeni sezondan ümitli olduğunu kaydetti. İskelet kadroyu koruyup, oyun sistemlerine uygun, ligi tanıyan, maliyeti kulüp bütçesine denk yetenekli oyunculara imza attırdıklarını söyleyen Töraydın; ‘‘Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu ve Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar  ile sezon bitiminde bir yol haritası belirledik. Bu rotadan şu ana kadar sapmadığımızı söyleyebilirim. Samsunspor’dan çok yüksek bir teklif alan Ferhat Çulcuoğlu’nun önceliği Altay oldu. Kendisiyle profesyonelce masaya oturup kardeşçe vedalaştık. İbrahim Akın ile görüşmelerimiz sürüyor. Furkan ile yolların ayrılmasında geçtiğimiz sezon sözleşmesini yenilemek istememize rağmen orta noktada buluşamamamız etkili oldu. Emekleri çok büyük, futbol hayatında başarılar diliyoruz" dedi. 
MARCO 500 BİN EURO 
Yeni transferleri de yorumlayan Töraydın, "Denizlispor’dan Deniz Vural önemli transferlerimizden oldu. Kamp sonu kadromuz iyice şekillenecek. Kalecilerimiz Aydın ve Emre’den memnunuz. Çaykur Rizespor’dan Cihan ile el sıkışmak üzereyiz. Kalede rekabet yaşanması her zaman iyi sonuç verir. Nijerjalı İbrahim El-Hassan ve Yunan Nikos Sampanidis denemeye aldığımız genç oyuncular. Ligde iddialı takımların sayısı arttı. Çok yüksek bütçelerle şampiyonluk hedefleyip sezon ortası hüsran ve ekonomik yıkıma uğrayan birçok takım örneği var. Biz mevcut ekonomik koşullarda kulübümüzün menfaatlerini gözetmek durumundayız. El-Hassan ve Nikos büyük sürprizlere imza atacak potansiyeldeler. Kendi yabancı yıldızlarımızı yaratmak en az altyapıdan oyuncu çıkartmak kadar önemli. Bu konuda başarılıyız ki en önemli örnek Marco Paixao. Marco için 500 bin Euroluk bir bonservis belirledik ki bunun altında yatan mesaj açık. Marco sözleşmeli oyuncumuz ve biz Marco ile yola devam etmek istiyoruz. Altyapıdan kampa getirdiğimiz gençlerimiz bizleri yanıltmadı. Geçen sene kiralık verdiğimiz Kadir Yazıcı ve Cenk Özkaçar bu sezon daha farklı noktalara gelecek. Eleştirilere her zaman açığız ancak art niyetli söylemlere kulak asmadığımızın da bilinmesini isterim. Camiamızın kenetlenmesiyle hedefimiz Süper Lig olacak.’’ dedi.
ÖNCELİK MENEMEN STADI
Alsancak Stadı’nın inşaat sürecinin uzamasıyla farklı bir yol izleyeceklerini söyleyen Töraydın, Menemen Stadı’nın tahsisini aldıklarını ancak stadın eksiklerinin tamamlanamaması durumunda sezona Atatürk Stadı’nda başlayacaklarını kaydetti. Töraydın, Gürsel Aksel Stadı’nın bitmesi durumunda 2. yarı Bornova Doğanlar Stadı’na geçebileceklerini hatırlatarak Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’a desteği için teşekkür etti.
AMAÇ BORÇSUZ BİR ALTAY
Göreve geldikleri günden bu yana büyük bir borç yükü altına girdiklerine vurgu yapan Töraydın; ‘‘Hedefimiz borçsuz bir Altay. Hangi oyuncuya ne ödeme sözü verdiysek tuttuk. Altay’ın şu an oyuncular tarafından tercih edilme nedenlerinin başında bu güven duygusu geliyor. Bizim dönemimizden İvan ve Pedro’nun dövizdeki kur farkı yüzünden yaşanan bir davamız dışında hiçbir pürüz yok. Bu borcu azaltarak yönetmek çok zor ama bunu başardık. Eksiklerimiz var ancak taraftarımızdan sabır ve destek bekliyoruz. Hedeflerimiz gerçekleştikçe spor arenasında her anlamda takdir edilen bir Altay olacak.’’ şeklinde konuştu.

 
Diyanete bütçe dayanmıyor
 
Emeklilere 12 milyarlık ikramiye
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KORAY ERGÜNEŞ. 26 Temmuz 2019 Cuma 12:57

Her şey çok güzel olacak, inanıyor, güveniyorum

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'nin Torbalı Tesisleri için kritik zirve
Torbalı Belediyesi'nin Göztepe'ye tahsisini iptal ettiği Pancar'daki 104 ...
Altay'dan bir transfer daha
Alanyaspor'dan genç golcü Hakan Demir ve Denizlispor'dan deneyimli ön ...
Akhisar'da üst üste imza: Altıparmak mutlu
Akhisarspor'da transferde üst üste imzaların atılması teknik direktör ...
 
Karşıyaka, Afyon'da kampa girdi
Karşıyaka, İzmir'deki çalışmaların ardından bugün Afyon'da kampa girdi.
Menemenspor'a Bahattin geliyor
Samsunsporlu golcü Bahattin, Menemenspor'a geliyor.
Altınordu fabrikası
Altınordu'nun orta saha oyuncusu Okan Derici, kırmızı-lacivertli kulübün ...
 
Karşıyaka paralandı...
Karşıyaka'da futbolcuların geçen sezondan kalan 3 aylık alacakları kapatılırken, ...
Pınar Karşıyaka'ya İsveçli rakip
Pınar Karşıyaka'nın FIBA Europe Cup Eleme Turu'ndaki rakibi İsveç'in Kfum Boras Basket takımı oldu.
Altay transferde gaza bastı
İzmir ekibi dış transferde üç oyuncuyu kadrosuna kattı. Sağ bek Erhan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri