ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5990
    Dolar
  • Euro
    34,8204
    Euro
  • Altın
    2.496,080
    Altın
  • Bist-100
    9.466,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/24°
    ADANA
  • ANKARA
    10/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/22°
    IZMIR
  • KONYA
    11/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Eşinin yüzünü parçaladı, dosya ortada kaldı!
Eşinin yüzünü parçaladı, dosya ortada kaldı!
İliç'te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı!
İliç'te bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı!
Damat dehşeti... Eşini ve kayınpederini öldürdü!
Damat dehşeti... Eşini ve kayınpederini öldürdü!
AK Parti’de Rolex kazası!
AK Parti’de Rolex kazası!
Yalçın Küçükdamar
Altay'da neler oluyor?
21 Eylül 2020 Pazartesi

2020-2021 sezonu pandemi nedeniye seyircisiz başladı... İzmir olarak gözlerimiz TFF 1. Lig'e çevrilmişti. Göztepemiz Süper Lig'de. Arzumuz yine TFF 1. Lig'den bir şampiyon çıkarmaktı. Altay'a güveniyorduk. 
Özgür Ekmekçioğlu başkanlığındaki yönetim, transfer döneminde herkesi şaşırttı. Takımın başına bu liglerin deneyimli ve yaşlı kurdu Yücel İldiz'i getirdi. Umutlar yeşermeye başlamıştı. Takımda eksik çoktu ve yönetim 17 transfere imza attı. Takımın genç ve istikbal vaat eden Cenk büyük paralara gönderilirken, yaşlı futbolculara dikkat çekilmişti. 
Yapılan transferlerin çoğunun 30 ve üzeri olması, "İşte deneyimli Altay" geliyor dedirtiyordu. Tamam da takımın yaş ortalaması birden bire 30'un üzerine çıkıvermişti. İsterdik bu deneyimli futbolcular uyum sağlasın, sahada üstünlüklerini göstersin. Daha henüz iki maç oynandı. Bir beraberlik, bir yenilgi. Samsun beraberliğine bir şey demiyoruz. Zira rakip senin gibi şampiyonluk adayı. Peki İstanbulspor maçına ne demeli?
Sahada Putsila, Özgür, Marco hariç takımın yüzde 80'i yeni ve yaşlılardan kuruluydu. Geri dörtlüde Lokman'ın hataları var, orta sahada kimin topu tutup gol pası vereceği belli değil. Forvet desen hak getire!
Kısaca Altay İstanbulspor maçında kötü idi ve 3 puanı bırakıp gitti. Maalesef evdeki hesap çarşıya uyluyor siyah-beyazlılarda. Sabır dilelim ve bekleyelim diyorum. Bu arada Altay'da bir de sezon başı sancıları var. Geleneksel hale mi geldi acaba?
Her sezon başı başkanın etrafındaki adamları değiştirmesi. Bu sezon da Murat Uluç ile Can Erbesler nasiplerini aldı. Onların yerine kim getirildi diye sormayacağım da bu kişilerin de futboldan anlamaları gerektiğini söylemekte fayda var.
Kulüpte birtakım dedikodular dilden dile dolaşıyor. Başkanın durduk yere mali genel kurula gideceğini açıklaması, kulüp içinde kendi akrabalarını göreve getirmesi gibi, gibi dedikodular.
Şampiyonluk parolası ile yola koyulan Altay'da neden böyle dedikodular ayyuka çıkıyor anlamıyorum.
Evet, Altay'da kazan kaynıyor. Fokur fokur olsun istemeyiz. Bir an evvel bu dedikodulara son verip, 'Şampiyonluk' yolunda birliktelik bekliyoruz.  Sayın başkan Ekmekçioğlu yoksa bu yapılan bunca yatırım karşılığını bulmaz.
Tekrar eski Altay'a dönmek istemiyoruz!
 

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cengiz Üstündağ . 21 Eylül 2020 Pazartesi 16:12

İki haftalık seyrettiğim Altay takımı yaşlanmış . Takım dağınık , hangi futbolcu nerede oynadığıni , nasıl oynaması gerektiğinden bi haber. Takım geriden oyun kuramıyor, ileriye top taşıyacak , pozisyona sokacak eksikler var. Ancak ben ilerdeki haftalarda bunların düzeleceğine inanıyorum. Yalnız gerçekler açık ve çıplaktır. Takım yaşlı yeni transferler yetersiz. İnşallah bu sene o sene olur. Selamlar

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri