ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    42,0429
    Dolar
  • Euro
    48,4862
    Euro
  • Altın
    5.410,520
    Altın
  • Bist-100
    11.060,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/31°
    ADANA
  • ANKARA
    4/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    13/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/22°
    IZMIR
  • KONYA
    4/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Anadolu Otoyolu'nda kaza: 1 çocuk öldü, 4 kişi yaralandı
Anadolu Otoyolu'nda kaza: 1 çocuk öldü, 4 kişi yaralandı
CHP’den AK Parti’ye geçti: Erdoğan rozeti taktı... İlk işi bu oldu!
CHP’den AK Parti’ye geçti: Erdoğan rozeti taktı... İlk işi bu oldu!
Anne Minguzzi'yi isyan ettiren beraat kararının gerekçesi açıklandı! Dikkat çeken 'delil' ayrıntısı
Anne Minguzzi'yi isyan ettiren beraat kararının gerekçesi açıklandı! Dikkat çeken 'delil' ayrıntısı
1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak: Tüm telefon sahiplerinden bu para kesilecek
1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak: Tüm telefon sahiplerinden bu para kesilecek
26 Aralık 2019 Perşembe - 13:40

Altınordu 96 yaşında

İzmir'in Cumhuriyetle yaşıt kulübü Altınordu, 96. yıl dönümünü sade bir törenle kutladı

Altınordu 96 yaşında

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu, İstiklal Marşı ve çelenk bırakılmasıyla başlayan törene Altınordu Spor Kulübü Derneği İkinci Başkanı Halim Bezircilioğlu'nun yanı sıra geçmiş dönem başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, Konak Belediyesi Spor İşleri Müdürü İsmail Karşı, spor yazarları ile kırmızı-laciverli renklere gönül verenler katıldı. Törene, İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge, İcra Kurulu Üyesi Ali Ergöçmez, Altınordu Futbol Okulları Elitler U9 ve U10 takımı oyuncuları da eşlik etti. 

Dernek İkinci Başkanı Halim Bezircilioğlu, Altınordu Kulübü’nün tarihi bir misyona sahip olduğunun altını çizerek “Kulübümüzün 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Kulübe emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizler bir arada oldukça bir camiayız. Camia olmak kolay bir şey değildir. Bu azlık veya çokluk meselesi değildir. İyi ve kötü günde bir arada olma meselesidir. Bir avuç insan bir çok şeyi başarabilir. Biz Altınordu olarak 96 yıldır bu kulübün bayrağını ayakta tutarak bir çok şeyi başardık. Daha iyi günlere gideceğimizi düşünüyorum. Gençlere de şunu söylemek istiyorum: Gençler, Altınordulu olmak kolay bir şey değildir. Üzerinde taşıdığınız armanın kıymetini bilin. Altınordululuk bir kültürdür. Bugün 7'den 70'e herkesin saygı ve sempati duyduğu bir kulübüz ve öyle olmayı sürdüreceğiz” dedi.

İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge ise 96. yılı onurlu, şerefli ve asil bir şekilde geride bıraktığımızı belirterek, “Bugün bir anlamda kulübümüzün doğum günü dolayısıyla buradayız. Kurucumuz Süleyman Ferit Bey'in sözü "Yurdunuzdan aldığınızı yurdunuza veriniz" Bundan hareketle bu toprakların çocuklarına, bu ülkenin geleceğine yatırım yapıyoruz, onlar için çok çalışıyoruz. Bir anlamda kulübümüzü, camiamızı geleceğe, sonsuzluğa götürmeyi hep birlikte amaçlıyoruz, bu yolda koşturuyoruz” dedi.
“Başkanımız Seyit Mehmet Özkan'ın bize aşıladığı hep bir şey vardır evlatlarımızı büyütürken de vefalı olmak” tespitinde bulunan Orhunbilge, “Altınordu ile ben bu bakış açısının çok örtüştüğünü görüyorum ve düşünüyorum. Evlatlarımıza da özellikle sosyal faaliyet anlamında sürekli büyüklerine saygıyı, küçüklerine sevgiyi, bu kulübün tarihini anlatmaya çalışıyoruz. Yarınların ben Altınordu'nun olduğunu düşünüyorum. Bu armayı şanla ve şerefle daha nice 96 yıllara taşımayı hep brilikte allah bize nasip eder. İnşallah yüzüncü yılda da bu toprakların çocuklarından kurduğumuz kadromuzla çok güzel yerlerde bu armayı temsil ederiz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören, toplu fotoğraf çekimi, çocuklarımızla birlikte Altınordu Marşı'nın söylenmesiyle sona ererken, grup daha sonra Konak Diş Hastanesi önündeki Süleyman Ferit Eczacıbaşı heykeline ziyaret edip kurucu başkana çelenk bıraktılar. Altınordu Tarihçisi Kenan Akseki de Altınordu'nun kuruluşuyla ilgili çocuklar ve katılanlara önemli bilgiler aktardı.

 

 
Kadrajımdaki Miras sergisi ziyarete açılıyor
 
İzmir'de asistan doktor kendini astı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da Yasin hayal kırıklığı yaşattı
TFF 1. Lig'de ilk yarının son haftasında cumartesi günü İzmir derbisinde ...
Altay'ın 3'te 3 hesabı
TFF 1. Lig'de pazar günü Giresunspor'u konuk edecek Altay, rakiplerinin ...
Bir Atkı Bir Oyuncak projesine büyük ilgi
Süper Lig'deki İzmir temsilcisi Göztepe Kulübü'nün ve Türk Kızılayı İzmir ...
 
Göztepe'de rehavete yer yok
Süper Lig'de pazar günü devrenin son maçında lider Demir Grup Sivasspor'a ...
Sepil: O görüşmeden rahatsızlık duymadım
Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil Süper Lig kulüp başkanlarının bir ...
Altay'da Tatos kızağa çekildi
TFF 1'inci Lig'de pazar günü evinde oynayacağı Giresunspor maçına hazırlanan ...
 
Karşıyaka'da Burak kiralandı
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta devre arasında Antalya'daki kampını sürdüren ...
Altınordu'da o ismin sözleşmesi feshedildi
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da yönetimden izin alarak bir süre ...
Göztepeli Halil'in hayali Avrupa
Süper Lig'de 2-1 kazanılan Galatasaray karşılaşmasında galibiyet golünü ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 11 9 2 0 25 5 20 29
2 Fenerbahçe 11 7 4 0 21 8 13 25
3 Trabzonspor 11 7 3 1 17 7 10 24
4 Samsunspor 11 5 5 1 17 11 6 20
5 Göztepe 11 5 4 2 13 6 7 19
6 Beşiktaş 11 5 2 4 18 15 3 17
7 Gaziantep FK 10 5 2 3 15 18 -3 17
8 Tümosan Konyaspor 11 4 2 5 18 18 0 14
9 Rams Başakşehir 11 3 4 4 12 9 3 13
10 Corendon Alanyaspor 10 3 4 3 11 11 0 13
11 Kocaelispor 11 3 2 6 10 15 -5 11
12 Çaykur Rizespor 10 2 4 4 11 14 -3 10
13 Kasımpaşa 11 2 4 5 11 15 -4 10
14 Hesap.com Antalyaspor 10 3 1 6 11 20 -9 10
15 Zecorner Kayserispor 11 1 6 4 11 24 -13 9
16 Gençlerbirliği 11 2 2 7 10 16 -6 8
17 ikas Eyüpspor 10 2 2 6 6 13 -7 8
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 10 1 1 8 10 22 -12 4
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri