Aziz İhsan Aktaş'tan Aydın Büyükşehir'e uzanan şok ilişkiler...
Eski İçişleri Bakan Danışmanı, emekli bürokrat Haşmet Aysan, organize suç örgütü lideri olmaktan tutuklanınca itirafçı olup CHP'li belediye başkanlarını tutuklatan Aziz İhsan Aktaş'tan Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne uzanan şok iddiaları gündeme getirdi. Aysan, Sarıyer Belediyesi'nde patlak veren olaylarda adı geçen Mustafa Polat ile Özlem Çerçioğlu'na bir dönem danışmanlık hizmeti veren Erkan Karaaslan arasındaki ilişkilere dikkat çekti.
- | Son Kale İzmir
SONKALEİZMİR-Eski İçişleri Bakan Danışmanı, emekli bürokrat Haşmet Aysan, CHP'li belediyelere yönelik operasyonların fitilini ateşleyen itirafçı Aziz İhsan Aktaş'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne uzanan ilişkilerini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aysan şunları kaydetti:
"SARIYER’ DE PATLADI..
Aziz İhsan AKTAŞ suç örgütü, Sarıyer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen
2014/10357 İKN ,
2014/170595 İKN,
2015/30890 İKN
2015/68441 İKN
güncel değerle toplan 2 MİLYAR TL tutarında 4 ihale almış..
Aziz İhsan Aktaş Suç örgütü yöneticisi Baki NUGAY’a ait BARKA firmasına verilen bu ihaleler ile alakalı olarak yapılan suç duyurusu üzerine İstanbul C. Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.
Halen tutuklu bulunan Sarıyer Belediyesi eski Başkanı Şükrü Genç zamanında gerçekleştirilen bu ihalelerin ihale dosyalarını hazırlayan Temizlik İşleri E. Müdürü Mustafa Polat aynı zamanda Aydın Büyükşehir'den BARKA firmasına verilen ihale dosyalarını hazırlayan kişi olduğu hakkında ihbarda bulunan Erkan KARAARSLAN aynı dönemde Sarıyer Belediyesine Danışmanlık Hizmeti verirken hemde Sarıyer Belediye Şirketi SARBEL AŞ Yönetim Kurulu Başkanı kayınbiraderi Cem Özçay da şirketin Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.
Öyleki Erkan Karaarslan aynı dönemde Aydın Büyükşehir Belediyesinde Özlem Çerçioğluna Danışmanlık Hizmeti verirken Aydın Büyükşehir Şirketleri Aydın İmar AŞ ve Ege Et AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı gibi bu şirketlerin Genel Müdürlüğünü de Bacanağı Muharrem Şanlı yapıyordu…
Daha sayalımmı?
Cem Özçay’ın FETÖ’den tutuklanan eski Aydın C. Başsavcısı Ekrem YİĞİT’e her ay düzenli olarak SARBEL AŞ Şirketinden para gönderdiği ortaya çıktı (Kimin talimatı ile gönderdiyse) En son gönderi 15 Temmuz 2016 günü
Erkan Karaarslan Sarıyer Belediyesine danışmanlık hizmeti verirken tanıştığı ve gönül ilşkisine girdiği Sarıyer Belediyesi nikah memuru Özlem Bayraktaroğlu ‘da Özlem Çerçioğlu tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesine Genel Sekreter Yrd olarak atanmış aynı zamanda Ege Et AŞ Yönetim Kurulu üyesi yapılmıştı…"
Not: (Metindeki imla hataları kaynağından direkt alının ifadelerin özgünlüğünün bozulmaması için düzeltilmemiştir)
 (1).jpg)
(Haşmet Aysan)

YORUMLAR
Yorum Yap