folkart, orion,

Başkan Kılıç'ı isyan ettiren görüntü... VİCDANSIZLIK!

Buca'da kaçak moloz dökümlerine karşı kararlı bir mücadele başlatan Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ilçede gece saatlerinde yapılan izinsiz bir döküme ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bunun adı vicdansızlık. Kararlıyız; bu kimseye göz açtırmayacağız" mesajını verdi.

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR-Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kayıt dışı firmaların kaçak moloz dökümlerine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından gece saatlerinde plakası kapalı bir araç tarafından yapılan moloz dökümüne ait görüntülü paylaşan Başkan Kılıç, "Bunun tek bir adı var, vicdansızlık! Başlattığımız kaçak moloz dökümüne karşı mücadelemiz kararlılıkla devam ederken,hesabı çevreye kesenler halk sağlığını da tehdit ediyor. Bu mücadelede tüm paydaşları yanımızda göreceğimize inanıyoruz. Kararlıyız; bu kimseye göz açtırmayacağız!" ifadelerini kullandı. 


Buca Belediyesi, önceki günlerde Seyhan Mahallesi'nde günde 25 kamyon kaçak moloz toplandığını açıklamış ve meslek kuruluşlarını bu mücaleye katılmaya davet etmişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz