folkart, orion,

Başkan Yiğit'in ev hapsi kaldırıldı!

Seferihisar Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra ev hapsi kararıyla serbest bırakılan Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Başkan Yiğit'in itirazını değerlendirip ev hapsini kaldırdı. Böylelikle Yiğit'in başkanlığa geri dönmesinin önü açıldı.

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR-Seferihisar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında ev hapsi kararı verilen ve görevden uzaklaştırılan Başkan Onur Yiğit'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Mahkeme, Başkan Yiğit'in itirazı üzerine ev hapsini kaldırdı. Böylelikle Yiğit'in başkanlığa geri dönmesinin önü açıldı.

Yiğit'in görevden uzaklaştırılması sonrası meclis içerisinde yapılan seçimde CHP'li Selahattin Yıldız başkan vekili seçilmişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz