ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
2 Mart 2024 Cumartesi - 09:04

Başkan İduğ’dan son meclis mesajları

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, görev süresi içindeki son mecliste dikkat çekici mesajlar verdi. Bornova Belediye Meclisi’nde 5 yıl boyunca tüm partilerin gruplarıyla uyum içinde bir çalışma sergilediklerini söyleyen Başkan İduğ, “Bornova’ya 5 yıl boyunca hizmet etmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum” dedi. Meclis toplantısının ardından Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde tüm meclis üyelerinin ve bürokratların katılımıyla yemek düzenlendi.

Başkan İduğ’dan son meclis mesajları

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 2019 yılında seçildiği Bornova Belediye Bşkanlığı görevindeki son meclis toplantısında dikkat çekici mesajlar verdi. Başkan İduğ, 5 yıllık görev süresi içinde hayatını yitiren eski Bornova Belediye Başkanları Naşit Kılıç ve Dr. Süleyman Sırrı Aydoğan’ı anarak sözlerine başladı. Meclis salonunda Dr. Süleyman Sırrı Aydoğan’ın yaşamından kesitler sunan film duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Bornova Belediyesi’ndeki 5 yıllık görev süresi içinde uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek, tüm meclis üyeleri, bürokratlar ve muhtarlara verdikleri destekler için teşekkür eden Başkan İduğ, “1 Nisan’dan itibaren Kemalpaşa’da kendi işyerimde çalışmalarıma devam edeceğim. Siyasetin içinde kalacağım. Hakkınızı helal edin, benden yana da haklarım helal olsun. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu. Başkan İduğ, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tüm partilere ve adaylara başarılar dilediğini söyledi.

CHP Grup Başkan Vekili Bahar Gürsul, çok önemli hizmetler veren Bornova Belediye Meclisi’nin üyesi olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söylerken, AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Taştan da görev yapan tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, bu dönemde görev yapan toplam 8 meclis üyesinin yeni denemde de aday olduğunu hatırlatarak, “Yeniden aday olan meclis üyelerinin Bornova Belediyesi’nin hafızası olarak görev yapacaklarını bilmek sevindirici” dedi. Bağımsız Meclis Üyesi Kemal Sevinç de dolu dolu bir 5 yıl geçirdiklerini belirterek, “Bu 5 yıl içinde yaşanan salgınlar, depremlere rağmen başarılı işlere imza atıldı.Bornova’nın temel sorunlarıyla ilgili önemli hizmetler hayata geçirildi” dedi.

Zerrin Gençtürk’ün ismi kültür merkezine verildi

Bornova Belediye Meclisi’nde, başkan yardımcılığı da dahil olmak üzere uzun yıllar önemli görevler yapan, 2021 yılında hayatını kaybeden Şehir Plancısı Zerrin Gençtürk’ün isminin Çamdibi’nde bulunan kültür merkezine verilmesi kararlaştırıldı. Hukuk, Belediye Taşınmazlarının Değerlendirilmesi ile Çevre ve Sağlık komisyonlarında görüşüldükten sonra mecliste oybirliği ile kabul edilen karara göre kültür merkezinde yer alan kütüphaneye de “Şehircilik Kütüphanesi” ismi verildi.

Dramalılar Köşkü’nde yemek

Meclis toplantısının ardından meclis üyeleri ve belediye bürokratları için Dramalılar Köşkü’nde düzenlenen yemeğe geçildi. Başkan İduğ, kürsüye çıkarak, “5 yıl boyunca hep biz konuştuk. Şimdi sıra bürokratlarda” diyerek 5 yıllık çalışmalarını değerlendirmek üzere mikrofonu başkan yardımcıları ve müdürlere verdi. Söz alan bürokratlar, hem İzmir, hem Türkiye hem de dünya çapındadaki olumsuzluklara rağmen  5 yıllık çalışma sürelerinin yoğun bir çalışma temposu içinde, başarıyla geçtiğini belirttiler. Meclis üyelerinin de düşüncelerini dile getirdiği yemeğin ardından müdürler ve meclis üyeleri Dramalılar Köşkü’nün bahçesinde aynı fotoğraf karesinde buluştular.

 
Çeşme'ye kadın eli değecek
 
CHP'li Kınay'dan muhtarlara ziyaret...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Engin: "Narlıdere'ye hizmet etmekten gurur duyduk"
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Narlıdere Belediyesi ...
Karabağlar'da dönemin son meclis toplantısı... ''10 yılda hizmeti önceledik''
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 10 yıldır hizmeti önceleyen, ...
Ömer Günel: Kapımız herkese açık!
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, basın mensuplarının diğer partilerden ...
 
CHP adayı Ünsal'dan pazar mesaisi!
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Bostanlı ...
İZSU’dan GES hamlesi!
İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen Değirmendere Mahallesi’ndeki boru stok sahasında ...
Menemen'in mega projeleri hizmete giriyor!
Menemen Belediyesi, temelini attığı birçok projede açılışa hazırlanıyor. ...
 
Efes Selçuk sokaklarında hummalı çalışma!
Efes Selçuk Belediyesi tarafından kentte yürütülen altyapı ve çevre düzenlemesi ...
Karşıyaka 1 yılda 6,6 milyon TL’lik temiz enerji üretti!
Güneş Enerji Santrali’nin kapasitesini 2021 yılında 3 katına çıkaran Karşıyaka ...
Koyundere ve Asarlık istasyonları için son ihale 6 Mart’ta!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri