ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
31 Ocak 2024 Çarşamba - 19:18

Başkan Oran'dan gövde gösterisi... 'BİZİ BABA OCAĞIMIZDAN AYIRMAYIN'

Çeşme'de yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Ekrem Oran, miting düzenleyerek gövde gösterisi yaptı. Oran, "Çeşme için benimle birlikte her yolda yürümeye var mısınız? Hiçbir şey yapamıyorsanız bile hodri meydan, ön seçime gidelim! 2600 üyeden 2 binden az oy alan Ekrem Oran'ın adaylığını da kabul etmeyin! Baba ocağımız sesimizi duysun. Eğer duymazsa Çeşme için yola devam etmeye var mısınız? Bizi baba ocağımızdan ayırmayın, 6 okumuzdan ayrılmak zorunda bırakmayın" dedi.

Başkan Oran dan gövde gösterisi...  BİZİ BABA OCAĞIMIZDAN AYIRMAYIN

SONKALEİZMİR-Çeşme'de 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Meydanı'nda miting düzenledi. Yoğun katılım ile yapılan mitingte CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilen Lal Denizli'yi 'ithal aday istemiyoruz' diye protesto eden Oran, genel merkeze istifa resti çekti.

"AYIRMADAN HİZMET YAPTIK"
 
Sözlerine dedesinden CHP'li olduğunu belirterek başlayan Oran, "Yanlış hesap Bağdat'tan döner diyerek bugün buradayız. Bu kavga, bu çağrı Ekrem Oran’ın çağrısı değil, bu kavga, çağrı benim büyük Çeşme ailemin çağrısı. Mesele sadece sizin Eko’nuzun meselesi değil. Çeşme vesayeti, ipoteği, emanetçi başkanı kabul eder mi! Çeşme’nin geleceği, Çeşme Belediyesi’nin yönetimi, Çeşmelilere rağmen burada olan binlere rağmen belirlenebilir mi? Hiçbir adayı küçümsemiyoruz. Kimsenin karşısında değiliz. Biz 5 kişi Çeşme’de başvurduk. 5 kişiyi de tek tek aradım. Onlardan herhangi biri bugün aday ilan edilmiş olsaydı, bana Muhittin Dalgıç’ın yaptığını asla yapmayacak, onlarla sokak sokak, kahve kahve 6 oklu bayrağı dalgalandırmak için çalışacaktım. Ben İsmet Paşa’nın 2 dönem milletvekilliğini yapmış CHP’nin öz evladı Ekrem Oran’ım. Sizlerin oylarıyla 10 sene belediye meclis üyeliği, 5 sene gururla ilçe başkanlığınızı yaptım. 5 senede Çeşmeyi sizlerle birlikte baş olmadan, yoldaş olarak 'sen ben yok biz varız' diyerek hep beraber yönettik.  Bunu yaparken ilhamımı Cumhuriyetimizin ve CHP’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldım.  Bir an olsun onun ilke ve devrimlerinden ayrılmadan,  sonsuza kadar mücadele ettik. 2019 seçimlerinde dedim ki sen ben yok, biz varız. Biz işte böyle hep birlikte güzeliz.  Hepimiz bir bütünüz ve çeşme ailesiyiz. Yeryüzündeki cennet Çeşme'de yaşayan herkesin işini ve alanını büyütmek için çalıştık. Kimseye sen şuralısın, sen buralısın demedik. Kapıdan içeri giren tüm vatandaşlara elimizden geleni kanunlar çerçevesinde yaptık. Sen oy verdin, vermedin demedik. 9 milimlik kurşunlar benim Çeşme Belediyesi'nin ve Çeşmelilerin çıkarını koruduğum için zarf içinde bana geldi. Bir kez bile korkmadık, namluların üstüne yürüdük" dedi.


İşçi ücretlerine yapılan zammı da açıklayan Oran, "Çeşme’de en düşük ücreti bugünden itibaren 30 bin TL yapıyoruz. Aynı şekil yükselişi de Çeştur çalışanlarına yapıyorum. Çeşmede bizim kahrımızı çeken emekçilerimiz ezdirmem, ezdirmeyeceğim"
diye konuştu. 



"ÇEŞME İTHAL ADAY İSTEMİYOR"

Diğer aday adaylarına da çağrıda bulunduğunu belirten Oran, "Siz beni tanıyorsunuz, siz Eko’nuzu tanıyorsunuz! Buradan sesleniyorum sayın Genel Merkez, yanlıştan dönün. Bu bir yanlıştır. Genç hanımefendiye karşı bir lafımız yok. Ancak 5 aday varken, Çeşme'nin 25 mahallesinden 15'ini ezbere sayamayacak Çeşme'yi tanımayan, Çeşmelinin tanımadığı adayı kabul etmemiz mümkün mü? İthal aday istemiyoruz! 4 yılımızın yarısı pandemi ve ekonomik krizlerle geçti. Birlikte Çeşme'de görülmemiş hizmetlere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. En umutsuz anlarımızda, karamsar günlerimizde mavi gözlü Selanik'te doğan liderimizin izinde yürümeye devam edeceğiz. Benim yolum Çeşme'ye hizmetin yolu. Benimle bu yolda yürümeye var mısınız? Bugüne kadar 1 kere bile ben böyle yapacağım demedim. Benim çıkarım bunu gerektiriyor demedim. Çeşmelilerin çıkarı için mücadele ettim ve etmeye devam edeceğim. Buraya gelmeden Çeşme'mizden aday olan tüm aday adaylarını buraya çağırdım. Gelin beraber isyan edelim, ithal adaya karşı birlikte isyan edelim dedim. Çok geç olmadan genel merkezin bu yoldan dönmesini isteyelim. Çünkü Çeşme ithal adayı istemiyor" dedi.



NEREDE OLURSA OLSUN BİRLİKTE MÜCADELE ETMEYE VAR MISINIZ?

Üstü kapalı şekilde 'başka partiden adaylık' çağrısında bulunan Oran, "Burada her partiden vatandaşım var. Benim burada Çeşme ailem var. Çeşme aileme rağmen ithal adayı kabul etmiyoruz. Bu hizmet yolculuğu yarım kalmasın, bu şarkı yarım kalmasın diyorsanız, alınması gereken bir karar varsa bu kararı yine sizlerle birlikte alacağız. Çeşme için benimle birlikte her yolda yürümeye var mısınız? Hiçbir şey yapamıyorsanız bile hodri meydan, ön seçime gidelim! 2600 üyeden 2 bin den az oy alan Ekrem Oran'ın adaylığını da kabul etmeyin! Büyük Çeşme hayalimiz için hangi koşulda nerede olursa olsun birlikte hareket etmeye var mısınız?Baba ocağımızın sesimizi duyacağını inanıyoruz. Eğer duymazsa Çeşme için yola devam etmeye var mısınız? Lütfen bizi baba ocağımızdan ayırmayın, 6 okumuzdan ayrılmak zorunda bırakmayın unutmayın Oran'ın Arnavut inadı var. Sevdası Çeşme için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek. Eskilerde MHP eski ilçe başkanı benim için demiş ki 2020-2021 yılında 210 milyon TL Sayıştay raporunda zimmet var. Be şerefsiz, be yalancı! Asla böyle bir şey yok! Herkes bilsin bu şarkı burada bitmez! Biz kazanacağız. Gözünüz kulağınız burada olsun. Sosyal medyadan Eko’yu takip edin. Ankara Ankara duy sesimizi, bu yükselen Çeşme’nin ayak sesleri!" diye konuştu.

Aday gösterilen Lal Denizli’ye seslenen Oran “15 arabayla Çeşme’ye gelip kalabalıktan korkup ilçe başkanlığı ziyaretini iptal edenlere sesleniyorum. Sevgili Lal Denizli kardeşim. İstanbul’da doğmuş büyümüş kardeşim, gel benim yaptığım gibi benim geçtiğim yollardan geç. Gel bizim meclis üyemiz ol, sen de öğren meclis üyeliğini” dedi.
 

 
Güzelbahçe'de 'Mustafa Günay' isyanı... ''BU KARAR YANLIŞ!''
 
Lal Denizli'ye Çeşme girişinde çiçekli karşılama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dr coşan Talu 2 Şubat 2024 Cuma 11:30

Yorumunuz:Başkan meyvalı ağaç taşlanır , kısa zaman aralığı çağdaş , dışa açık sosyal paylaşımcı icraatlar sergilediniz hele 40 senedir seyirci kalınan ılıca Şifne çamlık dar ve yoğun trafikli dar yolu size kadar niye yapamamışlar ? Halkçı köylü ve çalışan yetişemiyor insanlara yakın mütevazi duruş sergilediniz Oyum size , meclis CHP ye

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe'de 'Mustafa Günay' isyanı... ''BU KARAR YANLIŞ!''
CHP İzmir'de belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından tepkilerin ...
CHP Konak Adayı Mutlu'dan Gültepe ve Beştepeler mesajı...
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Mutlu Çınarlı, Konak'ta Gültepe ...
CHP Konak'tan Mutlu'ya coşkulu karşılama
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, partisinin Konak ...
 
Akşener: Bizi engellemek isteyen Beştepe değil, Saraçhane!
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Bugüne kadar karşımıza nice engeller, ...
Aday gösterilmeyen Başkan Sandal'dan sert eleştiriler... 'KAYGI DUYUYORUZ'
CHP'de yeniden aday gösterilmeyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ...
CHP'de Çeşme gerginliği... Aday gösterilmeyen Oran miting yapacak
CHP'nin İzmir'deki aday belirleme kararlarına bir tepki de Çeşme'den geldi. ...
 
CHP'de bir ilçe daha kazan kaldırdı!
CHP'nin İzmir'deki aday belirleme kararlarına Çiğli'nin ardından bir tepki ...
CHP'nin Çiğli'de açıkladığı adaya tepkiler dinmiyor
CHP Genel Merkezi'nin Çiğli Belediye Başkanlığına Uygar Yıldırım'ı aday ...
Kemalpaşa tek vücut... Başkan Karakayalı'dan alkışlanacak hareket!
CHP yönetiminin Mehmet Türkmen'i aday gösterdiği Kemalpaşa'da dikkat çeken ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri