ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5400
    Dolar
  • Euro
    34,9007
    Euro
  • Altın
    2.422,640
    Altın
  • Bist-100
    9.718,00
    Bist-100
  • ADANA
    22/36°
    ADANA
  • ANKARA
    18/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    17/27°
    BURSA
  • ISTANBUL
    17/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    15/24°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Rezidansta kadın cinayeti!
Rezidansta kadın cinayeti!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
17 Ekim 2019 Perşembe - 09:45

Başkan Sepil'den Göztepeliler'e müjde... Yeni stada yıldız transfer

Göztepe'de ligin ikinci yarısının 2. haftasındaki Beşiktaş maçında açılması planlanan Gürsel Aksel Stadı için heyecanlı bekleyiş sürerken, Başkan Mehmet Sepil taraftarlara yıldız transfer müjdesi verdi. "Mühim olan Göztepe'ye layık olacak yıldızları getirmek" diyen Sepil, "Tabi ki yıldız oyuncu istiyoruz ve bakıyoruz. Yeni statla birlikte Göztepe'nin Türkiye'deki konumu değişecek" dedi.

Başkan Sepil den Göztepeliler e müjde... Yeni stada yıldız transfer

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Göztepe'de Süper Lig'in ikinci yarısında Beşiktaş ile oynanacak maç ile açılması planlanan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi için heyecanlı bekleyiş sürerken, Başkan Mehmet Sepil'den taraftarlara yıldız müjdesi geldi. Taraftarların yıldız oyuncu transferi beklemesini normal karşılayan Başkan Sepil, "Göztepe'ye yıldız oyuncu getirmeyi tabi ki isteriz. Ancak mühim olan Göztepe'ye layık olacak yıldızları getirmek. Bu konuyla ilgili çalışmamız var. Bakacağız, tabi ki istiyoruz" dedi.
EVİ OLMAYAN KULÜP BAŞARILI OLAMAZ
Kulübün yeni statla birlikte bambaşka bir kimliğe bürüneceğini vurgulayan Sepil, "Yeni stada geçtiğimizde bu bizim için ekstra avantaj olacak. Bunu şimdiden görebiliyorum. Yeni statla birlikte Göztepe'nin Türkiye'deki konumu değişecek. Hem zihniyet, hem şehrin dinamikleri hem de oyuncu kadrolaşmasının kalitesi ile yeni Göztepe gelecek. Hep söylüyorduk. Evi olmayan bir kulübün başarılı olması çok zor. Artık evimiz var, altyapımız geliyor. Mükemmel bir A takım tesisimiz var. Gençleri de böyle bir tesise kavuşturacağız. 
"HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ"
Süper Lig'e çıktıkları sezon yaptığı 'İlk iki sene düşmeyelim, yeni statla birlikte Göztepe şampiyonluğa oynayabilir" sözlerinin hatırlatılması üzerine Başkan Sepil, "Hep söylediğim Göztepe yeni statla bambaşka bir kulüp olacak. Şampiyonlukla ilgili, o hedeflere yönelik yola gireceğimizi söyleyebilirim" yorumunu yaptı. Sepil şöyle devam etti: "Aslında geçen sezonu da iyi geçirmedik. Tabi küme düşmememiz iyi oldu. Bu sene de iyi başlayamadık. Futbolda bu oluyor. Bazen takım olamıyorsunuz. İki üç haftadır sadece oyun değil, saha içindeki duruş olarak da iyiye gidiyoruz. Ama kısa karar vermemek lazım, yolumuz uzun. Daha oynanacak çok maç var."
MİLLİ TAKIMA ÖVGÜ
Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Başakşehir karşılaşmasına da değinen Başkan Mehmet Sepil, "Göztepe her maça galibiyet için çıkar. Bu hafta da öyle olacak" dedi. Sepil, A Milli Takımımız'ın Euro 2020 Elemeleri yolunda aldığı başarılı sonuçlarla ilgili, "Milli Takımımız genç bir kadro yakaladı. Çok başarılı gidiyoruz. Kulüplerimiz Avrupa'da malesef aynı başarıyı gösteremiyor. Bizim kendimizi silkelememiz lazım. İnşallah takımlar da iyi sonuçlar alır" diye konuştu. 

Tamer Tuna: Başakşehir maçı hedef belirler

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Süper Lig'de deplasmanda oynayacakları Başakşehir karşılaşmasının ileriye dönük hedefleri etkileyecek nitelikte olduğunu söyledi. Son 4 haftadaki sonuçların hedef oluşturma adına olumlu veriler sağladığını dile getiren genç teknik adam, "Başakşehir maçı da yolumuzu çizmede, lig sonundaki hedeflere yönelik çok önemli. Kendi performansımızı yukarıya taşıyabileceğimiz önemli bir adım. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. İyi hazırlandık. Oyun kültürümüz de gelişiyor. Mücadele gücümüz, futbol bütünlüğümüz ve seyirci ile olan hissiyatımız çok iyi seviyede. Bunu ileriye taşımak istilyoruz" dedi.
STATTAN ÖTE BİR YER
Göztepe'nin yeni stadıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Tuna, "Stattan öte bir yer olacak. Maç olmasa da hafta boyunca yaşayacak bir yer olacak. Stat üzerinde yürüyüş alanı, taraftarın zaman geçirebileceği, müzelerin ve alışveriş merkezlerinin yer aldığı bir kompleks olacak. Taraftarımızla bütünleşeceğimiz bir stat olacak. Stat etrafındaki yaşam alanları da gelecek sezon itibariyle tam olarak faaliyete geçecek. O zaman kompleksten tam anlamıyla faydalanılacak. O statta daha büyük hedefleri gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 

 
Bornova’da 500 milyonluk tasarruf
 
Narlıdere’de ‘Çocuk Senfoni Orkestrası’ için geri sayım
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İsmail gürsakalyıldız 21 Ekim 2019 Pazartesi 01:17

Yıdız oyuncu alt ligde oynamaz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe-Türkerler 4. kez el ele... Avrupa'ya git, evi kap
Süper Lig’de cumartesi günü Medipol Başakşehir’e konuk olacak Göztepe ...
Karşıyaka'ya özel 'susmayan forma'
Karşıyaka bu sezona özel susmayan forma tasarladı. Türkiye'de ilk kez ...
İzmir'de TSYD voleybol şöleni başlıyor
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin geleneksel hale ...
 
Altay'ın derbi planı
TFF 1'inci Lig'de 6'ncı sırada yer alan Altay, üst üste Altınordu ve Ekol ...
Derbi İzmir'e yakışsın...
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Altay ile oynanacak derbi maçın ...
Tecrübeli Altay, gençliğe karşı!
TFF 1'inci Lig'de pazar günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Altınordu ...
 
Beşiktaş'a İzmirli yönetici
Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olağanüstü genel kurulda Hürser Tekinoktay ...
Milliler'den ikinci selam! Helal olsun size...
1-0'lık Arnavutluk galibiyetinin ardından Mehmetçik'e selam gönderen A ...
Harekata destek veren Cenk Şahin, kadro dışı bırakıldı
Almanya'nın St. Pauli ekibinin futbolcusu Cenk Şahin, Suriye'de devam ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri