ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5004
    Dolar
  • Euro
    34,6901
    Euro
  • Altın
    2.496,860
    Altın
  • Bist-100
    9.693,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/24°
    ADANA
  • ANKARA
    8/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/17°
    IZMIR
  • KONYA
    10/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Özgür Özel kilidi açan 3 anahtarı açıkladı... 'Tuzla buz ettik'
Özgür Özel kilidi açan 3 anahtarı açıkladı... "Tuzla buz ettik"
Piyasalarda deprem, borsalar çakıldı!
Piyasalarda deprem, borsalar çakıldı!
Rolex saati gündem olmuştu.. Nasıl aldığını açıkladı!
Rolex saati gündem olmuştu.. Nasıl aldığını açıkladı!
8 Ekim 2019 Salı - 11:08

Başkan Soyer'den İzmir kulüplerine söz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) temsilcileri ve İzmir'in en köklü altı spor kulübünün başkanlarıyla buluştu. Başkan Soyer, İZVAK çatısı altında kulüplere destek olacaklarını belirterek, "Saat kulesi İzmir için neyse bu kulüplerin her bizi İzmir için odur. Yani semboldür" dedi

Başkan Soyer den İzmir kulüplerine söz!

İzmir’in k öklü kulüpleri Tunç Soyer’le buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in köklü spor kulüplerinin temsilcileriyle buluştu. İzmir'de spor konusunda işbirliğinin altını çizen Tunç Soyer, İZVAK çatısı altında kulüplere toplu destek olacağını belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman İzmir'de sporu destekleyeceğine değinen Tunç Soyer, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak tüm kurumsal kimliğimizle, gücümüz ne kadar yetiyorsa sizin yanınızda olacağız. Elimizden ne kadar geliyorsa bunu büyük bir keyif ve mutlulukla yapacağız. İmkanlarımız, zamanımız ve kadromuz sınırlı ama bu sınırları zorladığımızı göreceksiniz, bunları nasıl daha fazla büyütürüz, nasıl ileriye taşırız diye canla başla çalışacağız. Bunu da çok net ve bütün kalbimle söylüyorum" diye konuştu.

Kulüpler Saat Kulesi kadar değerli

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in spor kulüplerinin köklü tarihinin önemini vurgulayarak, "Saat kulesi İzmir için neyse bu kulüplerin her bizi İzmir için odur. Yani semboldür. Bu şehrin çınarlarısınız. 100 yıllık asırlık kulüp Türkiye'de çok az ama İzmir'de altı kulüp olunca değer artıyor" dedi.

Altı kulüp ve belediye bir arada

Spor kulüplerine verilecek her desteğin çok önemli olduğunu vurgulayan İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten ise "İzmir'in 1912 ve 1928 yılları arasında kurulmuş 6 tane tarihi, Cumhuriyet'in tarihinde yer alan kulüplere sahibiz. Bunu, gelecek nesillere daha güçlü şekilde aktarma sorumluluğumuz var. Kulüplerimiz artık sadece spor kulübü değil, kentin mirası. Dolayısıyla bu kulüplerin kent mirası olarak korunması gerekiyor. Kulüplerimize verilecek her destek, bizim için çok değerli. Bu toplantının iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz. Çünkü uzun zamandır bu şekilde bir araya gelemedik. Bu bizim için çok değerli çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kimler katıldı?

Toplantıya, İzmir Spor Kulüpleri Birliği (İZVAK) Başkanı Ali Erten ve Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri, Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bucaspor Kulübü Başkanı Cihat Aktaş, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, İzmirspor Kulübü Başkanı Emin İşletir, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Menemenspor Kulübü Başkanı Tahir Şahin katıldı. Onları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge başkanlık makamında ağırladı.

İZVAK nedir?

İZVAK 1998 yılında İzmir takımlarına katkı koymak ve ortak çaba oluşturarak bunu organize etmek amacıyla kuruldu. Türkiye Kulüpler Birliği’nden daha eski bir yapılanma olan İZVAK, altı spor kulübünü tek çatı altında birleştiren ilk ve tek vakıf olma özelliğini taşıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZVAK arasında gerçekleşen toplantıda spor kulüplerinin ihtiyaçlarını İZVAK üzerinden değerlendirerek İzmir Büyükşehir Belediyesine aktarma kararı çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZVAK üzerinden gelecek talepleri imkanlar dahilinde gerçekleştirmeye çalışacak. Aynı zamanda toplantıda İZVAK ve Tunç Soyer arasındaki ziyaretlerin 2 ayda bir düzenli yapılması kararı aldındı.

 
İzmir'de 131 kaçak göçmen yakalandı
 
Filede şampiyonlar kupası İzmir'de sahibini bulacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narlıdere’de bilim dolu şenlik!
Sıdıka Akdemir Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK ...
Başkan İduğ kuru fasüyle gününde
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin ...
Başkan Batur'dan Göztepe'ye destek
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet ...
 
İzmir'de 'Hamidiye Su' krizi! 'Zoraki' destek...
Kamu kurumlarının boykot uyguladığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ...
Ödemiş'te rahvan at yarışları
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 34'üncü Geleneksel Çaylı Rahvan At Yarışları'na, ...
Çiğli'de sanat buluşması
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, aralarında ressam, heykeltıraş, ...
 
İzmir havuzuna kavuşuyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen ...
Bornova için proje üretin
İş dünyasındaki başarılarının yanı sıra akademisyen kimliği ile de ön ...
Karaburun'da o iddialara yanıt... Bu iftiralar tutmaz!
Karaburun Belediye Başkanı  CHP'li İlkay Girgin Erdoğan, belediye personel ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri