ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,1974
    Dolar
  • Euro
    34,7741
    Euro
  • Altın
    2.418,970
    Altın
  • Bist-100
    10.056,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    7/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/24°
    IZMIR
  • KONYA
    8/16°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Bir sigara grubuna daha zam!
Bir sigara grubuna daha zam!
Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum!
Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum!
Köprü ayağına çarptı: 3 ölü, 2 yaralı!
Köprü ayağına çarptı: 3 ölü, 2 yaralı!
Bomba iddia... Transfer olduğu takıma ikizini gönderdi!
Bomba iddia... Transfer olduğu takıma ikizini gönderdi!
16 Mayıs 2020 Cumartesi - 21:34

Başkan Tugay'dan Büyükkarcı'ya yanıt var!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, SONKALE TV canlı yayınında kendisine yönelik sert ifadeler kullanan KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı'ya yanıt verdi. "İthamları şaşkınlıkla ve üzüntüyle karşıladım" diyen Tugay, kendisiyle herhangi bir tartışma içine girmeyi düşünmediğini söyledi. Başkan Tugay'ın "Sorumluluk duygusu taşıyan yöneticilerle her şeyin aşılabileceğine yürekten inanıyorum" sözleri ise "üstü kapalı bir şekilde, yaklaşan KSK genel kurulunu işaret etti" yorumlarına neden oldu.

Başkan Tugay dan Büyükkarcı ya yanıt var!

SONKALEİZMİR- KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın SONKALE TV canlı yayınındaki sözleri Karşıyaka'da gündem yarattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı söz vermesine rağmen kulübe destek olmamakla suçlayan ve "Ben bugün belediye başkanı olsaydım Karşıyaka'daki bütün tesisleri Karşıyaka Spor Kulübü'ne tahsis ederdim. Etmiyorsam, ziyarete gelenlere de Karşıyaka forması ve atkısı hediye etmezdim... Armayı kullanmak için hak etmek lazım" diyen Büyükkarcı'ya yanıt gecikmedi.

SONKALEİZMİR'e konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Kendisini izleyemedim. Bana iletilen ithamları şaşkınlıkla ve üzüntüyle karşıladım. Sayın Turgay Büyükkarcı KSK başkanıdır. Kendisi ile herhangi bir tartışma içine girmeyi düşünmüyorum. Kendisinin Karşıyaka Spor Kulübümüze ve benim de belediyeye karşı kurumsal sorumluluklarımız vardır. Herkesin kendi sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmesi tüm Karşıyaka’nın beklediği tavırdır. Ben hem kulübe hem de kentimize karşı görev ve sorumluluklarımın bilincindeyim. Gerçekler yalan beyanlarla değiştirilemez. Çünkü hepsi kanıtlarıyla ispatlanabilir durumdadır. Kulübümüzün sıkıntıları bizim sıkıntılarımızdır. Sorumluluk duygusu taşıyan yöneticilerle her şeyin aşılabileceğine yürekten inanıyorum. Bu yolda emek harcayan herkese kendi adıma teşekkür ederim" dedi.

Başkan Tugay'ın açıklamasındaki "sorumluluk duygusu taşıyan yöneticilerle her şey aşılabilir" vurgusu ise yaklaşan KSK genel kurulu öncesi bir mesaj olarak yorumlandı.

Akacun: 1 milyon 700 bin TL katkı sağladık

Karşıyaka Belediyespor Başkan Yardımcısı Kaan Akacun ise Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın, "Belediyeden sadece 117 bin TL destek alabildik. Genel kuruldaki konuşmamda Kaan bey bunu kabul etti" sözlerine yanıt verdi. "Ben o miktarı kabul etmedim" diyen Akacun, "5 yıldan beri süpürge girmeyen Arena'nın temizliği için bile 48 bin TL harcadık. Klima düzeni için 125 bin TL ve ayrıca aylık doğalgaz elektrik faturaları ödüyoruz. Karşıyaka ile anlaşarak pilot takım kurduk. Bu takımdaki oyuncuların yükümlülüğü de aslında Karşıyaka'dadır. Adem Bono'nun lisansı bile bizde değil. Karşıyaka'nın oyuncusu. Aylık 15 bin TL maaşını Belediyespor ödüyor. Bunun yanı sıra oyunculardan İnanç, Ali Efe, Ömer Ayaz ve Berke'nin de maaşları Belediyespor'da. Geçen sezon Van maçı öncesi 30 bin TL'lik bilet aldık. Bu sezon da 25 bin TL'lik bilet aldık. 50 bin TL'lik primi ödeyemediğimiz doğrudur. Ancak bu da koronavirüs döneminde Belediyespor'un gelirlerinin dip yapmasıdır. Karşıyaka'ya Turgay beyin sahsettiği 117 bin TL sadece prim olarak ödenmiştir. Toplamda 1 milyon 700 bin TL kaynak aktarıldı" açıklamasını yaptı.

Kaan Akacun (solda), Turgay Büyükkarcı 

 

 
TBB Yönetim Kurulu'ndan iktidarın çoklu baro sistemine ilişkin karar
 
Bakan Ersoy'dan flaş turizm değerlendirmesi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selim Cenkoğlu 17 Mayıs 2020 Pazar 21:07

Kimse de çıkıp demiyor sayın Başkanım,önceki dönemde belediye başkanları,kulüp üyeleri kendi kulübümüze gelir getirecek stadına yapılmaması için dava açtı bu kişilerle ilgili bir adım atacakmısınız? Sayın Başkanım geriye dönük ödemelerden dolayı kulübü zarara sokanlar ile ilgili bir yaptırım uygulayacakmısınız? Bu İncelemede yer alan kişiler hala görev yapıyor mu? Hangi görevlerde ? Sayın Başkanım Yelken Şube tesisleriyle ilgili kulağımıza bazı duyumlar geliyor,bunların sorumlularına herhangi bir yaptırım uygulayacakmısınız ?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
O ilçede nüfusun 4 katı maske dağıtıldı
Balçova Belediyesi, koronavirüs salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden ...
Karşıyaka'da çarşı karışıyor! ARMAYI KULLANMAK İÇİN HAK ETMEK LAZIM!
SONKALE TV canlı yayınına katılan KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, kulübe ...
Çiğli'de esnaf ve banka çalışanlarına siperlik
Çiğli Belediyesi tarafından, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında belediyede ...
 
Konak'ta berber ve kuaförlere hijyen desteği...
Konak Belediyesi, Covid-19 salgını nedeniyle kapalı olan ve 11 Mayıs tarihinde ...
Karabağlar'da yatırımlar sürüyor... ‘Mobilyacılar’ hızla yükseliyor
Karabağlar Belediyesi’nin İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası (İZMOD) ...
Büyükşehir Urla'dan elini çekmedi! Kayyuma rağmen hizmet atağı
30 ilçede yol ve altyapı yatırımlarını kesintisiz sürdüren İzmir Büyükşehir ...
 
19 ilçede 19 bin gence 19 bin Nutuk
İzmir Büyükşehir Belediyesi gençlere 19 Mayıs hediyesi verdi. Büyükşehir ...
Koronavirüs’e karşı dengeli beslenme
Koronavirüs’e karşı bağışıklık sisteminin güçlü olması için sağlıklı ve ...
Bayraklılı çocuklar 100. yıla iz bıraktı
Bayraklı Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri