ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    47,3454
    Dolar
  • Euro
    53,9031
    Euro
  • Altın
    6.189,692
    Altın
  • Bist-100
    13.953,12
    Bist-100
  • ADANA
    25/32°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    28/31°
    ANTALYA
  • BURSA
    19/28°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/29°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    18/32°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
folkart, orion,
Süreç görüşmesi: AK Parti ve DEM Parti heyeti bir araya geldi
Süreç görüşmesi: AK Parti ve DEM Parti heyeti bir araya geldi
Emekli aylığı düzenlemesi Meclis'ten geçti
Emekli aylığı düzenlemesi Meclis'ten geçti
YENİ Parti ilk toplantısını yaptı: Özgür Özel oy birliği ile genel başkan seçildi!
YENİ Parti ilk toplantısını yaptı: Özgür Özel oy birliği ile genel başkan seçildi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan günler sonra kameralar karşısında: 'İkram, izzet misafirlerimizi hoşnut etti'
Cumhurbaşkanı Erdoğan günler sonra kameralar karşısında: 'İkram, izzet misafirlerimizi hoşnut etti'
23 Temmuz 2026 Perşembe - 22:59

Beşiktaş tek golle avantajı kaptı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2’nci Eleme Turu ilk maçında sahasında Midtjylland’ı kaptan Orkun Kökçü’nün 26’ncı dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu karşılaşmanın rövanşı 30 Temmuz Perşembe günü Danimarka’da oynanacak.

Beşiktaş tek golle avantajı kaptı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2’nci Eleme Turu ilk maçında sahasında Midtjylland’ı konuk etti. Tüpraş Stadyumu’nda saat 21.00’de başlayan karşılaşmada İspanya Futbol Federasyonu’ndan Ricardo De Burgos düdük çaldı. Burgos’un yardımcılıklarını ise Iker De Francisco ve Asier Perez de Mendiola üstlendi. Beşiktaş karşılaşmaya “Nübel, Murillo, Djalo, Emirhan Topçu, Rıdvan Yılmaz, Salih Özcan, Cerny, Orkun Kökçü, Olaitan, İlhan Fakılı ve Oh” 11’i ile çıktı. Konuk Midtjylland ise “Olafsson, Kristensen, Lee, Bech, Jensen, Billing, Bravo, Andreasen, Osorio, Franculino ve Etim” 11’i ile sahada yer aldı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonunu Beşiktaş yakaladı. 3’üncü dakikada sağ kanattan Orkun’un kullandığı korneri Oh kafayla arkaya aşırttı. Salih Özcan’ın vuruşunda top az farkla yandan dışarı gitti. Konuk ekip, 16’ncı dakikada 10 kişi kaldı. Orta sahada Djalo’ya sert bir faul yapan Etim, direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Etkili oyununun sürdüren Beşiktaş, 22’nci dakikada Olaitan ile girdiği pozisyondan sonuç alamadı. 26’ncı dakikada Beşiktaş öne geçti. Sağ kanatta topla buluşan Cerny’nin pasıyla ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Orkun’un yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0. 29’uncu dakikada Beşiktaş direğe takıldı. Sol kanattan gelişen atakta İlhan Fakılı çizgiden ortasını yaptı. Murillo’nun gelişine yaptığı sert vuruşta kaleci Olafsson’un da dokunduğu top direkten oyun alanına döndü. Dönen topu Orkun yerden altıpasa çevirdi, müsait durumdaki Olaitan dokunamadı. Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının büyük bölümünde topun sahibi Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar, 55’inci dakikada Oh ve 70’nci dakikada Cerny ile gole yaklaşsa da pozisyonlardan sonuç alamadı. 79’uncu dakikada Nübel mutlak gole izin vermedi. Orta sahadan atılan topla savunma arkasına sarkan Billing, ceza sahasına girdikten sonra sol çaprazdan vuruşunu yaptı. Açıyı zamanında kapatan Nübel gole izin vermedi. Bu pozisyonun ardından kontratağa çıkan Beşiktaş’ta Orkun pasını ceza sahasının hemen dışındaki Semih’e verdi. Semih Kılıçsoy’un sert şutunda kaleci Olafsson topu çelmeyi başardı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş sahasında Midtjylland’ı 1-0 mağlup etti.

DJALO DEVAM EDEMEDİ

Siyah-beyazlı ekibin Portekizli stoperi Tiago Djalo, ikinci yarıda yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemedi. 75’inci dakikada uzak mesafeden yaptığı vuruş sırasında adalesini tutan Portekizli savunmacı, bir süre oyuna devam etti. 78’inci dakikada Beşiktaş ceza sahasında kendini yere bırakan Djalo oyuna devam edemedi. Bu oyuncunun yerine Agbadou oyuna dahil oldu.

OUATTARA FORMAYI GİYDİ

Siyah-beyazlı ekibin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden birisi olan Kassoum Ouattara, ilk kez resmi bir maçta siyah-beyazlı formayı giydi. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan 21 yaşındaki Fransız sol bek, 73’üncü dakikada Rıdvan Yılmaz’ın yerine oyuna dahil oldu.

Etiketler:
 
Yeni parti için geri sayım... 90'ı aşkın vekil imza verdi!
 
Konak Belediyesi'nin 5 meclis üyesi Gümrükçü'yü ziyaret etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Filenin Sultanları yarı finalde! Tarih yazıyoruz
FIVB Milletler Ligi (VNL) çeyrek final mücadelesinde A Milli Kadın Voleybol ...
Karşıyaka’da Kandemir’den sitem
Basketbol Süper Ligi’nde henüz yeni sezon yapılanmasıyla ilgili resmi ...
Altay'da gündem ihtar çeken futbolcular
3'üncü Lig ekiplerinden Altay'da başkan adayı çıkmaması nedeniyle büyük ...
 
Göztepe'de Ivan Mance'den kaleci açıklaması
Süper Lig'de 2026-2027 sezonun hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Göztepe'de ...
Karşıyaka'da Karabulut gidiyor, Çınar dönüyor
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka'da yönetimin ...
Tuna Tunca yarın Kuzey Kanalı'nda yüzecek
ULTRA maraton yüzücüsü Tuna Tunca, dünyanın en zorlu açık su yüzme meydan ...
 
Karşıyaka, Veysel'i kiraladı
3'üncü Lig'de yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Karşıyaka, Veysel ...
Göztepe 4'üncü hazırlık maçını oynayacak
Süper Lig'de yeni sezona Slovenya'nın Bled kasabasında hazırlanan Göztepe ...
Altay'ın Eski Başkanı Ahmet Taşpınar: ''Bütün yollar kapandı''
Altay'da geçen hafta tamamlanan olağanüstü genel kurulda başkan adayı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Amed Sportif Faaliyetler 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Çaykur Rizespor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Corendon Alanyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Çorum FK 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Erzurumspor FK 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Eyüpspor 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Gaziantep FK 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Göztepe 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Kocaelispor 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Konyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Rams Başakşehir 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
19 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri