ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2318
    Dolar
  • Euro
    34,8320
    Euro
  • Altın
    2.430,950
    Altın
  • Bist-100
    10.269,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/28°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Zuhal Ebrar Yıldız'ı vuran polis hakkında karar!
Zuhal Ebrar Yıldız'ı vuran polis hakkında karar!
Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama!
Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama!
Hastanelerde yeni dönem: Onaylı randevu!
Hastanelerde yeni dönem: Onaylı randevu!
İniş sırasında lastiği patladı!
İniş sırasında lastiği patladı!
8 Ağustos 2022 Pazartesi - 15:20

Biat değil inat! KeçiFest için geri sayım başladı...

Türkiye’nin sanat ve performans festivali KeçiFest, 26-28 Ağustos tarihlerinde İzmir’de Efes/Selçuk’taki Pamucak Sahili'nde düzenlenecek. Bu yıl ilk defa konaklamalı seçeneği ile Türkiye’nin dört bir tarafından kampçıları ağırlayacak olan festivalde, 3 gün boyunca müzik ve eğlence maratonu yaşanacak.

Biat değil inat! KeçiFest için geri sayım başladı...

“Biat değil inat” sloganıyla 3’üncü kez yapılacak olan KeçiFest, 26-28 Ağustos tarihleri arasında, tarihi ve doğal güzelliklerin birleştiği İzmir’in Efes/Selçuk bölgesindeki Pamucak Sahili’nde yapılacak. Festivale, 3 gün boyunca binlerce kampçı ve müzikseverin katılması bekleniyor.

Zülfü Livaneli ve Ercan Kesal’ın özel konukları arasında yer alacağı KeçiFest’in açılış günü olan 26 Ağustos Cuma günü, Pentagram, Moğollar, Perdenin Ardındakiler, Dedublüman, Sedef Sebüktekin ve Batu Akdeniz sahne alacak. KeçiFest, 27 Ağustos Cumartesi günü Hayko Cepkin, Yüksek Sadakat, Ozbi, Niyazi Koyuncu, Mavi Gri, Mengene ve Erdal Bayrakoğlu konserleri ile devam ederken, 28 Ağustos Pazar günü Feridun Düzağaç, REDD, Bulutsuzluk Özlemi, Şanışer & Sokrat ST, Aylin Aslım ve The Madcap konserleriyle son bulacak.

“İNADINI, UMUDUNU KAP, KEÇİFEST’E GEL”

Türkiye’nin sanat ve performans festivali olmak üzere yola çıkan KeçiFest, sanatçıların, organizatörlerin ve hatta katılımcıların elinden gelen desteği sunarak birlikte yaratıp birlikte sahiplendiği bir organizasyon olmasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Gönüllü festival çalışanı olan İmececi Keçiler ile inadını ve umudunu alıp festivale gelen Katılımcı Keçiler, 45 ilde birebir ve birlikte yürütülen gönüllü çalışmalarla her gün daha da çoğalıyor.

BİR BİLET ALANA BİR BEDAVA

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in ve Efes/Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen festivalde katılımcılar, Efes/Selçuk Pamucak Sahili’nde müzik edebiyat, sinema, tiyatro, sahne performansları, stand up gösterileri, yoga, dans, heykel, pandomim, seramik, oyun ve söyleşilerle dolu günler geçirecek. Bubilet ve Biletix üzerinden satışa sunulan festival biletlerinde kısa bir süreliğine 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanmak mümkün.

KeçiFest’in sahnesi Odeon, etkinlik çadırı Celsus ve festival alanı Agora olarak belirlendi. Kapı açılışının saat 12.00 olarak planlandığı festival alanında yiyecek ve içecek standları gün boyu hizmet verecek. Katılımcıların yiyecek, içecek, ilaç, parfüm, böcek ilacı ve 100 ml’den büyük kozmetik ürünler getirmesinin yasak olduğu festival alanında katılımcılara bilet sınıfına göre bileklikler takılacak. Alan görevlileri, sağlık personelleri ve güvenlik görevlileri festival süresince her an hazır bulunacaklar.

KEÇİFEST NEDİR?

KeçiFest, 2021 yılında Türkiye’nin sanat ve performans festivali olmak üzere yola çıktı ve bir kamp festivali olma yolunda ilerliyor. KeçiFest, tüm sanat alanlarında sanatçılara kucak açan bir festivaldir. KeçiFest, kültür ve sanat alanında on yıllara uzanan ve biriken sorunlara duyarsız kalmaz, bu darboğazı ve sorunlar silsilesini ciddiye alarak çözümün parçası olmaya çalışır. KeçiFest, bir imecedir. Sanatçıların, organizatörlerin ve hatta katılımcıların elinden gelen desteği sunarak birlikte yarattığı, birlikte yücelttiği, birlikte sahiplendiği bir değerdir. Bu nedenle KeçiFest’in bir değil, pek çok fikri ve kimliği vardır. Katılımcılarını, yılda en az bir kez ve en az 3 gün boyunca konserler, film gösterimleri, tiyatro oyunları, söyleşiler ve etkinliklerde bir araya getirir. KeçiFest, düzenlendiği yerin yerel dinamikleriyle el ele yürümeyi, yerel ekonomik kalkınmayı ve kültür/sanat üretimini teşvik etmeyi görev bilir. Yalnızca kendisi için değil, KeçiFest ondan faydalanmak isteyen herkes için bir kapı görevi görür.

 
Başkan Soyer'den asbestli gemiyle ilgili flaş açıklama... Yargı dur dedi...
 
Erdoğan'dan AB açıklaması...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Soyer'den asbestli gemiyle ilgili flaş açıklama... Yargı dur dedi...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa'da söküme alınacağı ...
İzmir'de koku sorunu için önemli adım
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü koku probleminin önüne ...
Hamdi Türkmen’e son veda
Gazeteci Hamdi Türkmen, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
 
İl Sağlık Müdürü Öztop'a alkışlarla veda...
2019 Yılı Mayıs ayından beri İzmir’de İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan ...
Buca’da üreticinin ilk hasat coşkusu
Sürdürülebilir kırsal kalkınma projesini Buca halkı ile birlikte hayata ...
Bayraklı’da ‘Çocuk Korosu’ kuruluyor
Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti vizyonu doğrultusunda çalışmalarına hız veren ...
 
4 internet sitesine ikinci el araç soruşturması!
Rekabet Kurulunca, Arabam Com İnternet ve Bilgi Hizmetleri AŞ, Vava Cars ...
KPSS soruşturmasında yeni gelişme
KPSS soruşturmasında ertelenen sınavların soru kitapçıkları ve sınavlara ...
Dünya Ehlibeyt Vakfı, İzmirli sanayiciyi 'örnek iş insanı' seçti... KEMAL ZORLU’YA ÖZEL ÖDÜL
Vakfın düzenlediği geleneksel Muharrem ayı iftarında, iş insanı Kemal ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri