ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3113
    Dolar
  • Euro
    34,9482
    Euro
  • Altın
    2.449,880
    Altın
  • Bist-100
    10.173,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    6/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!
Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor
Muhabir canlı yayında ceset buldu!
Muhabir canlı yayında ceset buldu!
24 Ekim 2019 Perşembe - 19:50

Bornova'da miting gibi araç teslimi!

Bornova Belediyesi'nin satın alarak 300 milyon TL tasarruf sağladığı 68 aracın devir teslim töreni mitinge dönüştü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl ve ilçe başkanları, çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve yurttaşın katıldığı törende konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Bizi izlemeye devam edin" dedi. Soyer ise "Mustafa başkanın iyi bir işadamı olduğunu biliyordum ama başkanlığını merak ediyordum. Hepimizin iftihar edeceği bir başlangıç yaptı" diye konuştu.

Bornova da miting gibi araç teslimi!

SONKALEİZMİR- Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla Ford Otosan'dan 31 milyon TL'ye satın alınan 68 araç için Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Bornova Belediyesi'nin makina parkını güçlendirecek 2019 model araçlar, meydanda sergilendi. Törene, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Genel Sekreter Buğra Gökçe, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Mahir Polat, CHP eski Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP İlçe Başkanı Asım Güven, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı. Bornovalı dünya şampiyonu cimnastikçi İbrahim Çolak'ın da kurdele kesiminde yer aldığı tören, söylenen 10'ncu Yıl Marşı ve atılan konfetilerle birlikte miting ortamını aratmadı.

Kısa bir konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Ben otomotivci olduğum için otomotivle geldim. Kazmayı önce araçlarla ilgili vurdum. Bu ekip işi, veri işi... Bornova Belediyesi'nde tasarruf konusunda, giderlere dikkat eden, gelirleri yukarı çekmeye çalışan bir yapı içinde çalıştık. Bu başarı tamamen ekip başarısıdır" dedi.

Başkan İduğ şöyle devam etti: "Geçmiş dönemde kiralamayla ilgili yapılanlar o gün için doğru olabilir. Ama bugün şu 68 araç, kiralama maliyetiyle karşılaştırıldığında kendisini 12- 14 ayda amorti ediyor. Bu araçlar 2019 model ve en az 15 yıl Bornova'ya hizmet edecek. 15 yıl bu araçlara kira ödemeyeceğiz. Sadece 1 yıl para ödeyeceğiz daha sonra bu araçlar Bornova Belediyesi'nin olacak. En az 300 milyon TL Bornova'nın kasasında kalacak. Bornova'ya hayırlı olsun. Bu tasarrufla Bornova'da havuzlar, spor alanları, pazar yerleri, düğün salonları yapacağız. 2020 yılından itibaren izleyecekseniz. Tunç Soyer ve tüm belediye başkanları ile bütünlük içinde çalışmaya başladım. Bizi izlemeye devam edin demiştim daha önce. Sayın Tunç Soyer'i ve tüm belediye başkanlarını izlemeye devam edin."

Alkışlar arasında kürsüye gelen Başkan Tunç Soyer ise "Mustafa başkanı eskiden tanıyorum. İyi bir iş adamıydı, başkanlığını merak ediyordum. Yani bugün görüyorum ki olağanüstü, son derece kıymetli bir işe imza attı. Hepimizin iftihar edeceği bir başlangıç yaptı. Bu 68 araç pırıl pırıl Bornovalılar'a hizmet edecek. Hem de önemli bir tasarrufun altlığı olacak. Bu olağanüstü girişimi ve iradesi nedeniyle sevgili Mustafa başkanı tüm kalbimle kutluyorum. Bu tüm İzmir'e, Türkiye'ye örnek olur. Türkiye'nin her yerinde belediye başkanları bu iradeyi ortaya koyarlar. Hem tasarrufu hem de kaliteli hizmeti ortaya koyarlar. Bugün zaten sanki seçim kampanyasının şaşalı günlerinden birindeyiz gibi hissettim. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Törenin ardından Başkan Soyer ayrılırken, İduğ, Deniz Yücel ve Mahir Polat'a 4 milyon TL'ye satın aldıkları eşki İş Bankası binasını gezdirdi. Makamına geçip sohbet etti.

 

 
FETÖ'nün kritik isminin kızı adliyede
 
Askeri araç devrildi, çok sayıda yaralı...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan İduğ'dan İYİ ziyaret
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, seçim sonrası ilk teşekkür ...
Sandal: Bayraklı'da algı değişecek
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çeşitli birimlerde görevli personelle ...
Çocuklar yazarlarla buluşmaya devam etti
Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” ...
 
Narlıdere’nin kurslarına büyük ilgi
Narlıdere Belediyesi tarafından, vatandaşları kültür ve sanat etkinliklerine ...
Başkan Batur'dan Lider'e ziyaret... Daha güzel bir Konak için!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ...
Bornova Kitap Günleri başlıyor
Bornova Belediyesi, İzmir’in en uzun süreli ve en geniş katılımlı Kitap ...
 
Karabağlar’da Cumhuriyet Daima
Karabağlar Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında her ...
Kadınlar haklarını öğreniyor
KİHEP’i başarıyla tamamlayanlara belgeleri Başkan Selvitopu tarafından verildi.
Megafonlu seyyar satıcılara suçüstü
İzmir'in Buca ilçesinde megafon ile mahallelerde satış yapan ve gürültü ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri