folkart, orion,

Büyükşehir'de ödeme sancısı... Grev kararı asılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketleri İZELMAN, İZENERJİ ve EGEŞEHİR işçileri maaşlarının eksik yatırılacağı bilgisi üzerine 7 Mayıs’ta ilan edecekleri grev kararını yarın Büyükşehir binasına asacak

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesinden yapılan SGK borcu kesintileri maaş krizini doğurmaya devam ediyor. Belediye şirketleri İZELMAN, İZENERJİ ve EGEŞEHİR şirketlerinde çalışan işçilere maaşların eksik yatırılacağı bildirildi. 

Büyükşehir ve Genel-İş şubeleri arasında TİS süreci devam ederken bildirilen bu kadar sendikayı harekete geçirdi. 9 Mayıs’ta grev kararı asacak olan sendika, tarihi öne çekerek 7 Mayıs’ta (yarın) karar kıldı. 

İşçiler 7 Mayıs  08.30’da Kültürpark’ta bulunan Büyükşehir Binası önünde toplanarak binaya grev kararı asacak ve basın açıklamasında bulunacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz