CHP Buca'dan 'Başkan vekili' açıklaması!
Buca Belediyesi'nde Görkem Duman'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından cuma günü gözler 16.00'da yapılacak başkan vekili seçimine çevrilirken, CHP Buca İlçe Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada, CHP'li meclis üyeleri arasında adaylık için belirlenen bir isim olmadığı vurgulandı.
- | Son Kale İzmir
SONKALEİZMİR-CHP Buca İlçe Başkanlığı'ndan Buca Belediyesi başkan vekili seçimi öncesi yazılı açıklama geldi. Açıklamada cuma günü 16.00'da yapılacak seçim öncesi bir aday belirlenmediğine vurgu yapıldı. CHP Buca İlçe Başkanı Suat Bulut imzalı açıklamada şöyle denildi:
"12 Haziran Cuma günü Buca Belediye Başkan Vekilliği görevi için yapılacak seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayının kim olacağına dair çeşitli isimler dile getirilmiş ise de belirlenmiş bir isim söz konusu değildir."
Buca Belediyesi'nde CHP'nin 27, Cumhur İttifakı'nın ise 18 meclis üyesi bulunuyor. Buca Belediyesi'ne yönelik operasyonda CHP'li 3 meclis üyesi hakkında gözaltı kararı verilmişti. Operasyon nedeniye CHP'li meclis üyelerinden 25'i oy kullanabilecek.

YORUMLAR
Yorum Yap