ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2598
    Dolar
  • Euro
    34,8475
    Euro
  • Altın
    2.435,930
    Altın
  • Bist-100
    10.269,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/28°
    IZMIR
  • KONYA
    11/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Zuhal Ebrar Yıldız'ı vuran polis hakkında karar!
Zuhal Ebrar Yıldız'ı vuran polis hakkında karar!
Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama!
Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama!
Hastanelerde yeni dönem: Onaylı randevu!
Hastanelerde yeni dönem: Onaylı randevu!
İniş sırasında lastiği patladı!
İniş sırasında lastiği patladı!
19 Ağustos 2021 Perşembe - 14:13

CHP İzmir'de kritik zirve...

CHP İzmir ve Manisa Bölge Toplantısı CHP Örgüt ve Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'nin katılımıyla yapıldı. CHP'li belediye başkanlarının yıldırma ve engellemelere rağmen hizmete devam ettiğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Kirli oyunlara boyun eğmeyeceğiz" dedi. İki yıllık hizmetleri anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirterek örgütten destek iste

CHP İzmir de kritik zirve...

SONKALEİZMİR-Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde düzenleneni CHP İzmir ve Manisa Bölge Toplantısı'na Salıcı ve Böke'nin yanı sıra CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Ednan Arslan, Tacettin Bayır, Atila Sertel, Kani Beko, Özcan Purçu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.



Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Türkiye'nin üzerinden kara bulutların eksik olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Ağaçlarımız, ormanlarımız, şehirlerimiz yandı, insanlarımızı kaybettik. Kastamonu, Bartın ve Sinop'taki sel felaketleri nedeniyle 77 canımızı kaybettik. Eğitimsiz ve basiretsiz kadroların, doğayı betonlaştıran, kendilerini ve yandaşlarını zengin etmek dışında başka dertleri olmayanların yönetim anlayışı nedeniyle insanlarımızı kaybettik. Bir buçuk senedir Covid 19 ile uğraşıyoruz. İktidarın bocalayan eylemleri nedeniyle insanların devletin kurumlarına güveni kalmadı. Yardım mesajları nedeniyle soruşturmalar açıldı, üç gün sonra iban numarası verildi. Kendi vatandaşının zor gününde yanında olmayan iktidar Somali'ye 30 milyon dolar yardım gönderdi.



"GELENEĞİMİZDE TARİH YAZMAK VAR"

Toplumu düşmanlaştıran ve bundan medet uman üç-beş kurumdan ayrı aşrı maaş alan, kendi bakanlıklarına fahiş fiyatlarla malzeme satan, devleti arpalık olarak gören, her türlü yolsuzluğa ve kirli ilişkilere bulaşmış bir iktidar Türkiye'yi yönetiyor. Türkiye'nin başındaki en büyük felaket AKP iktidarıdır. Kadın cinayetlerinin, insan hakları ihlallerinin, FETÖ ve PKK'nın da sorumlusu AKP iktidarıdır. Tunç Soyer ve diğer başkanlarımıza uygulanan yıldırma ve engellemeler hak ettiği cevabı bundan sonra da alacaktır. Ne başkanlarımız, ne de biz bu kirli oyunlara asla boyun eğmeyeceğiz. Bizim karakterimizde mücadele var, geleneğimizde tarih yazmak var."



TUNÇ SOYER: CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yıllık süreçteki çalışmalarını tek tek anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise şöyle konuştu:

"İki yıllık çalışmamız sonucu İzmir'e 16 milyar liralık yatırım yaptık. Bize hep 'Çalışmalardan haberimiz yok' deniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de en çok çalışan ve üreten belediyelerden biridir. 'Tanıtım yetersiz' deniyor. Astığımız bilboardları ne kadar tutabiliriz, daha ne kadar televizyon programına çıkabiliriz, gazeteye çıkabiliriz. Sosyal medya diye bir şey var. Beğenerek destek olabilirsiniz, bu da kıymetli. İktidarın yolu yerelden geçiyor. Bunu hepimiz biliyoruz. İlçe belediye başkanlarımızın tamamı daha fazla nasıl hizmet üretiriz telaşında. 4 buçuk milyon İzmirli'ye hizmet veriyoruz. Yanımızdaki arkadaşlarımızın sahip çıkmasını, hizmetlerin güvene dönüşmesini sizlerden bekliyoruz. Hizmete devam edeceğiz. Bizim bu çalışmalarımızın siyasallaşması için destek verin. Siz o güveni verirseniz, birlikte büyüyeceğiz. İktidara geleceğiz, iktidarda belediyeciliğin de ne olduğunu göstereceğiz. Baskılara rağmen dimdik alandayız, asla yıkılmayacağız. Bu milletin daha iyi yere layık olduğunu biliyoruz. Oraya taşımak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

 

 

 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı'dan Soyer'e destek, Erdoğan'a tepki
 
Erdal Erzincan Karabağlar’da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili eski vekilden şok itiraf!
AK Parti'den ihraç edilen 24. dönem Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş ...
CHP'den 'Sınır Namustur' afişi...
CHP'nin Genel Merkez Binasına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
Sürekli, gençlerle bir araya geldi!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partisinin 20 yıldır genç ...
 
Erdoğan: İşsizlik düştü, Türkiye şahlanıyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki fabrika açılışında açıklamalarda ...
Beko'dan hükümete yaylım ateşi!
Aliağa'da temaslarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, “Kayıp ...
Başkan Sürekli'den 20. kuruluş yıl dönümü mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti’nin 20. kuruluş ...
 
DEVA Seferihisar Yüce'ye emanet
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Seferihisar 1. Olağan İlçe Kongresi’nde ...
Dervişoğlu'ndan Pakdemirli'ye sert sözler... ''İSTİFA EDECEK KADAR ADAM OLSUN''
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, orman yangınlarına yetersiz ...
Kılıçdaroğlu'ndan göçmen çıkışı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak Ankara’nın Altındağ ilçesinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri