ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
3 Şubat 2024 Cumartesi - 22:49

CHP'den Torbalı'da gövde gösterisi... Tugay: 'Enflasyonu bitirin suyu bedava verelim'

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Torbalı Adayı Övünç Demir'in ilçe mitinginde yurttaşlarla buluştu. Büyük ilgi gören mitingde Tugay, AK Parti Adayı Hamza Dağ'ın 'Suya yüzde 50 indirim' vaadine gönderme yaparak, "Siz bu ülkedeki yüzde 150’lere varan enflasyonu bitirin de o su fiyatını biz yüzde 100 ucuzlatır bedavaya veririz" dedi. 

CHP den Torbalı da gövde gösterisi... Tugay:  Enflasyonu bitirin suyu bedava verelim

SONKALEİZMİR-CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir'in ilçe buluşması mitinge dönüştü. CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın da katıldığı buluşmaya CHP'nin belediye başkan adayları, partililer ve çok sayıda yurttaş katıldı.



CEKETİ ÇIKARDI, KOLLARI SIVADI

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, coşkulu kalabalığın "Ceketi çıkart kolları sıva" tezahüratını karşılıksız bırakmadı. Tugay şöyle konuştu:

"Ben sizleri dinlemeye o kadar hazırım ki ‘ceketi çıkart, kolları sıva’ sloganları attınız hemen ceketi çıkardım. Kolları sıvayalım. Arkadaşlarımız da hava soğuk üşümedin mi? Ceketini giysen daha iyi olmaz mı dediler. Şöyle geçirdim içimden. Ben İzmirlilere kurban olurum. Onlar için üşümeye de, donmaya da yanmaya da hazırım. Ben büyükşehir belediyesine adayken Karşıyaka'dan yola çıktım. Ama İzmir'in en uç köşesine kadar her yere hizmet etme kararlılığıyla yola çıktım. Her ilçeyi ayrı ayrı incelerken bir şeyi fark ettim. Torbalı hızla büyüyor. Torbalı inanılmaz bir sanayiye sahip. Bin 500 civarında fabrika var. Torbalı çok büyük bir tarım havzası. Tarımsal üretimi İzmir'e yetecek boyutta. Ben artık Torbalı'yı İzmir'in dışında çevre ilçelerden birisi olarak değil İzmir'in merkez ilçelerinden birisi olarak görmeyi düşünüyorum. Karşıyaka'ya ne kadar hizmet edeceksek, Konak'a ne kadar hizmet edeceksek, Bornova'ya ne kadar hizmet edeceksek, Torbalı'ya da elbette o kadar hizmet edeceğiz ve her şeye sahip çıkacağız! Biz bu ülkenin bu kadar kötü yönetilmesine itiraz ediyoruz. İnsanlarımız kira ödeyemez, yemek yiyemez hale getirilmemelİ. Buna karşılık biz geçen dönemde de mücadele ettik. Bundan sonra da mücadele edeceğiz. Birileri su fiyatını ucuzlatmaktan bahsediyorlar Buyursunlar, bunu söyleyenler elektrik fiyatını ucuzlatsınlar. Kim tutuyor onları? Doğal gaz fiyatını ucuzlatın önce. Akaryakıt fiyatını ucuzlatın önce. Çocuklarımız okullarda bir sandviçe 50 lira para vermek zorunda kalıyor. Neden bu gıda bu kadar pahalı? Önce bunları ucuzlatın. Biz bu halka, İzmir'e sahip çıkmasını biliriz."



"ENFLASYONU BİTİRİN SUYU BEDAVA VERİRİZ"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın suya indirim vaadiyle ilgili konuşan Tuay, "Siz bu ülkedeki yüzde 150’lere varan enflasyonu bitirin de o su fiyatını biz yüzde 100 ucuzlatır bedavaya veririz merak etmeyin. Ben size uydurulan vaatlerde hiçbir zaman bulunmayacağım. Ne söz verdiysem yapacağım. Siz o kooperatifleri kurarsanız biz desteklemek için üzerimize ne düşerse yapacağız. Yeter ki siz üretin. Biz sizin gücünüze güç katmak için belediyecilik yapacağız. Burada üretilen hiçbir değer, hiçbir tarımsal ürün değerinin altında satılmak zorunda kalmayacak. Ve onu işlemek için, ona marka değeri kazandırmak için yanınızda  olacağız. Ama meydanımızın bitirilmesi için de, belediye binasının yapılması için de, katlı pazar yerimizin yapılması için de, her sokağın içinde üstümüze düşen neyse yapacağım söz veriyorum sizlere" dedi.  

ÖVÜNÇ DEMİR: "TORPİL DE ADAMCILIK DA OLMAYACAK"

Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, "Ben size bir müjde vereyim. Bundan sonra hiçbir kimse, bir meclis üyesinden ricacı olmayacak. Belediye çalışanından ricacı olmayacak. Teknolojiyi kullanacak, teknolojiyi kullanarak herkes sorunlarını belediyeye aksettir bizim yönetim anlayışımızda adamcılığı nasıl eleştirdiysek yıllardır torpili nasıl kınadıysak bizim dönemimizde ne adamcılık olacak ne torpil olacak. Vatandaşa eşit hizmet alacak. Bir kişi belediyede meclis üyesinin kızıymış iyi bir siyasetçinin oğluymuş. Sadece bilmem kimin bilmem neyi diye bilgisayar kullanmayı bilmeyenler masa başında çalışamayacak. Martın ilk haftasında sizlerle projelerimizi ayrıca anlatacağız” dedi.

 
İzmir'de art arda depremler...
 
Türk moda endüstrisi Fransa’da mevcudunu korumaya gidiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ceyda Bölünmez Çankırı: "AK Parti belediyecilikte markadır"
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı; “Biz bu işi ...
Hamza Dağ’dan Alsancak'ta seçim çalışması...
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Cumhur ...
AK Partili Dağ, Ödemiş'te SKM bürosunun açılışını yaptı
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, AK Parti Ödemiş ...
 
AK Parti Karabağlar Adayı Tunç'tan hizmet vurgusu
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına ...
Tire'de yoğun mesai... Okuroğlu, dur durak bilmiyor!
Çetin bir yarışa sahne olacak Tire'de CHP'nin belediye başkan adayı Hayati ...
AK Partili Çankırı: CHP Konak'ta Ali Cengiz oyunu oynamıştır''
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, muhalefete ...
 
CHP Kemalpaşa'dan birlik beraberlik mesajı...
CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programında ...
CHP'nin başkan adayı çekildi!
Yerel seçimlere sayılı gün kala CHP'nin Nazilli belediye başkanı adayı ...
Ödemiş'te AK Partili Hadım'dan "Sütbir Kartı" tanıtımı..
Cumhur ittifakı Ödemiş Belediye Başkan Adayı Ali Hadim, Süt Üreticileri ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri