ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3806
    Dolar
  • Euro
    34,6749
    Euro
  • Altın
    2.401,980
    Altın
  • Bist-100
    10.061,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/33°
    ADANA
  • ANKARA
    14/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İYİ Partili başkan istifa etti!
İYİ Partili başkan istifa etti!
Ekrandaki tartışma ayrılık getirdi!
Ekrandaki tartışma ayrılık getirdi!
Kılıçlı saldırgan dehşeti: Yaralılar var!
Kılıçlı saldırgan dehşeti: Yaralılar var!
Yargıtay'daki seçimde 29. turda da sonuç çıkmadı!
Yargıtay'daki seçimde 29. turda da sonuç çıkmadı!
30 Mart 2024 Cumartesi - 10:54

CHP'li Mutlu'dan sandık çağrısı: O gece uyumayacağız!

Seçime sayılı saatler kala saha temaslarına devam eden CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, vatandaşlara sandığa gitmeleri çağrısında bulunarak, "Biz o gece uyumayacağız, sandıkların başında olacağız. Seçimden sonra da çok güzel bir İzmir ve Konak için çalışacağız" dedi.

CHP li Mutlu dan sandık çağrısı: O gece uyumayacağız!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak Belediyesi'nin Yağhaneler'deki ek hizmet binasını ziyaret ederek güne başladı. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen ziyarette Mutlu, birimleri tek tek gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi. Seçimden sonra ilk günden itibaren çalışmaya başlayacaklarını belirten Mutlu, "Hep beraber çok güzel işler yapacağız. Kişisel kahramanlık hikayelerine inanmam; belediyeciliğin ekip işi olduğunu düşünüyorum. Birlikte vatandaşlarımıza eksiksiz hizmet götürmek için canla başla çalışacağız" dedi.

SANATI DESTEKLEMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ
Ardından Alsancak bölgesinde esnaf ziyaretlerine devam eden Mutlu, dükkanlara girerek işyeri sahipleri ve çalışanlarına hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla da sohbet ederek destek isteyen Mutlu, daha sonra Konak Metro İstasyonu'nda kente kazandırılan Metin Altıok Anı Duvarı'nın açılış törenine katıldı. Şair Metin Altıok'un ölümünün 30. yılı kapsamında düzenlenen törende konuşan Mutlu, "Bu kadar anlamlı bir açılışta burada olduğum ve sevgili dostum Zeynep Altıok'a böyle bir günde eşlik etme şansı bulduğum için çok mutluyum. Büyük şair Metin Altıok'un dizelerinde anlattığı Hisarönü'nü, Konak'ı yeniden kentin gündemine ve belleğine getirmek için yola çıktık. Bugüne kadar İzmir'de, CHP'li belediyelerin elini hiç çekmediği kültür ve sanat hayatını desteklemekten vazgeçmeyeceğiz. Sizlerle birlikte Konak'ta çok güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

O GECE UYUMAYACAĞIZ
Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen Mutlu, bu kez Kültür Mahallesi'nde düzenlenen yoğun katılımlı iftar programına katıldı. Muhtar Nilgün Güney'in eşliğinde masaları gezerek vatandaşlara selam veren Mutlu, Ramazan ayının mübarek olmasını diledi. Ardından Aziziye Mahallesi'ne geçen Mutlu, burada yüzlerce vatandaşın katılımıyla iftar yemeği yedi. Programda vatandaşlara seslenen Mutlu, "Bu mübarek Ramazan akşamında İzmir'in en güzel yeri Kadifekale'de sizinle olduğum için çok mutluyum. 31 Mart günü oy kullanmaya gidip, gönlünüzde hangi parti olursa olsun Konak'ta Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya, Büyükşehir'de Cemil Tugay’a, belediye meclis üyeliğinde de CHP'ye oy istiyorum. Desteğiniz güçlü bir yerel yönetim ve başta Kadifekale olmak üzere herkes için çok daha fazla hizmet getirmemizi kolaylaştıracak. Pazar günü hepinizi sandıklara davet ediyorum. Biz o gece uyumayacağız, sandıkların başında olacağız. Seçimden sonra da çok güzel bir İzmir ve Konak için çalışacağız" diye konuştu.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM
Saha temaslarını akşam saatlerinde de sürdüren Başkan Adayı Mutlu, Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Güney Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle girişinde meşaleler ve "Nilüfer Başkan" sloganlarıyla karşılanan Mutlu, "Seçime çok az kaldı, pazar günü sandıkları patlatıyoruz. Bütün oylar altı oka, CHP'ye. Sonra da hepimizin adil ve eşit bir ortamda yaşadığı mahalleler yaratacağız. Çok büyük bir ekonomik kriz var. Hiçbir komşumuzun ve çocuğun yatağa aç girmesini istemiyoruz. Mahallelerimize aşevleri, kreşler, spor alanları, semt merkezleri ve daha pek çok hizmet kazandıracağız. Çok temiz, pırıl pırıl bir Konak yaratacağız. Sandıklara sahip çıkalım" ifadelerini kullandı. Güney Mahalle Muhtarı Akın Öz'ün makamında ağırladığı Mutlu, temasları kapsamında ev ziyareti de gerçekleştirdi.
 

 
CHP’li Çiçek’ten Menderesli seçmene çağrı
 
Bornova adayı Ömer Eşki: Bu seçim Atatürk'ü sevenlerle ona karşı olanlar arasında!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den İzmir turu!
31 Mart yerel seçimlerine iki gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı ...
Murat Karayalçın: Yeni düzeni Helil Kınay Karabağlar’da başlatacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ...
Elazığ'da 4,7 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'ın merkezinde saat 03.25'te 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Azot yüklü tanker patladı: 1 ölü!
Bursa'da şarampole devrildikten sonra yanan azot yüklü tankerin şoförü hayatını kaybetti.
68 ilde operasyon... 750 silah ele geçirildi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 günde aralarında İzmir'in de olduğu ...
Hamza Dağ: Amacımız İzmir'i Atatürk'ün hayalindeki gibi yapmak!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Bizim ...
 
Başkan Günel'den gövde gösterisi!
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerine saatler ...
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durdu!
İstanbul Boğazı, kargo gemisinde yaşanan dümen arızası nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı. 
Emeklilere trenlerde yüzde 10 indirim!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu trenlerde emeklilere yüzde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri