ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    42,4836
    Dolar
  • Euro
    49,2575
    Euro
  • Altın
    5.724,050
    Altın
  • Bist-100
    10.945,00
    Bist-100
  • ADANA
    10/23°
    ADANA
  • ANKARA
    4/15°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/20°
    IZMIR
  • KONYA
    4/14°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Fenerbahçe 1 puana razı oldu
Fenerbahçe 1 puana razı oldu
Mansur Yavaş'tan Gökçek ailesine suç duyurusu
Mansur Yavaş'tan Gökçek ailesine suç duyurusu
CHP lideri Özel, kurultay öncesi 81 il başkanıyla bir araya geldi
CHP lideri Özel, kurultay öncesi 81 il başkanıyla bir araya geldi
Ayşe Tokyaz'ın katil zanlısı Cemil Koç, eski sevgilisi Ejegül Ovezova'yı öldürme suçlamasıyla hkim karşısına çıktı
Ayşe Tokyaz'ın katil zanlısı Cemil Koç, eski sevgilisi Ejegül Ovezova'yı öldürme suçlamasıyla hkim karşısına çıktı
25 Kasım 2020 Çarşamba - 11:29

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye Menemen yanıtı... "ÖNCE FETÖ KOTASI, SONRA FETÖ BORSASI KURANLAR..."

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP’nin kesin ihraç istemiyle disipline sevk etmesinin ardından, partiden istifa eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un tutuklanmasıyla ilgili, AK Parti kanadından gelen eleştirilere yanıt verdi.

CHP li Yücel den AK Parti ye Menemen yanıtı...  ÖNCE FETÖ KOTASI, SONRA FETÖ BORSASI KURANLAR...

Yücel yaptığı açıklamada, “Milletvekilleri, belediye başkanları belirlenirken önce FETÖ kotası koyan, sonra da hatırlı abileri FETÖ’cülükten yırttırmak için FETÖ borsası kuran, memleketi parsel parsel satan bir partinin mensuplarının, artık parti üyemiz olmayan bir ismin tutuklanması üzerinden partimize saldırmaları, ya akıl tutulmasıdır ya da her seçimde İzmir’de uğradıkları seçim hezimetini unutturma çabasıdır” sözlerine yer verdi.

Yücel açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

HEM İZMİRLİNİN OYUNA, HEM SÖZÜMÜZE SAHİP ÇIKTIK

Menemen belediye başkanı Serdar Aksoy’un, hakkındaki iddialar ve soruşturma sonrası tutuklanmasının ardından, bazı AP'li isimlerin kendilerine bu olaydan rant sağlama çabaları trajikomiktir. Partimize ulaşan şikayetler ve iddialar üzerine yaptığımız titiz ve detaylı inceleme sonucunda geçtiğimiz hafta başında Menemen belediye başkanı, Merkez Yürütme Kurulumuzun oy birliğiyle verdiği kararla ve kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmiş, ardından kendisi CHP’den istifa etmiştir. Partimizle bir bağı kalmamış bir kişi üzerinden CHP aleyhinde bir algı yaratma girişimi, aklı başında olanların yapacağı iş değildir. Kendi karanlık geçmişleri ile yüzleşemeyenlerin, bu karanlığa partimizi ortak etme girişimleri, çaresizlikten girişilmiş nafile bir çabadır. Türkiye’nin en önemli ihtiyaçlarından biri temiz siyasettir. CHP bu konuda tavrını ve iradesini ortaya koymuştur. Keşke kendileri de, kendi partileri içinde aynı ilkeli davranışı sağlayabilselerdi de, halka değil FETÖ’ye, kamuya değil adı çocuk istismarı ve tacizlerle anılan dernek ve vakıflara hizmet eden isimleri, kendi partilerinden uzaklaştırabilselerdi. Memleketi parsel parsel satan, halkın malını yandaşa peşkeş çeken, FETÖ’ye “ne istediyse veren”, yıllarca yönettikleri şehirlere “ihanet ettiklerini” itiraf eden isimleri koruyup kollamak yerine, disipline gönderebilselerdi. CHP halktan oy isterken aynı zamanda, temiz, şeffaf, ilkeli ve dürüst bir belediyecilik yapılacağının ve belediye başkanlarının icraatlarının takipçisi olacağının da sözü vermiştir. Biz hem İzmirlilerin oyuna, hem de verdiğimiz söze sahip çıktık. Tüm İzmir AKP ile CHP’nin farkını bu olayla bir kez daha görmüştür. Bizim kıstasımız dürüstlük, şeffaflık ve halkımızın menfaatleridir. AKP’nin kıstası ise rant, talan ve sarayın menfaatleridir. Biz ilkelerimizden, değerlerimizden ve halkımızın beklentilerinden uzaklaştığını tespit ettiğimiz kişi kim olursa olsun sahip çıkmaz, demokrasiyi ve parti kurullarını işletir, gereğini yaparız. AKP ise talana, yalana ve yandaşa sahip çıkar.

BOŞ SÖYLEMLERLE KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK

Serdar Aksoy’un artık CHP ile bir bağının bulunmadığının ve konunun yargıda olduğunun altını çizen Deniz Yücel “ İzmirliler bu olayda partimizin tavrından, ilkeli duruşundan memnuniyetlerini her fırsatta bizlere iletiyorlar. Bizim hizmet edeceğimiz ve hesap vereceğimiz makam bellidir. O makamın sahibi de halkımızdır. Kendilerini, halkın milyarlarca lirasının israf edildiği sarayda oturanlara beğendirmeye çalışanların boş söylemleriyle kaybedecek vaktimiz yok” dedi.

 
Bebek gezdiriyordu... CÜZDANI ALIP KAÇTI
 
CHP'den 25 Kasım çağrısı... "Kadınlara yaşama hakkını geri verin"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu’ndan Erdoğan’a: Ülkeyi siz mi yönetiyorsunuz Bahçeli mi?
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet ...
CHP'li Beko: Korona testi ücretsiz olmalı
Özel hastanelerin Covid 19 testi için aldığı fahiş ücretler tartışılırken ...
AK Parti Menemen'den Serdar Aksoy açıklaması
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un “zimmet ve irtikâp” suçlarından ...
 
"Türkiye’de kadın olmak hiç bu kadar zor olmadı
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ...
Arınç'ın oğlu konuştu: Tek bir reis var!
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu ...
Bülent Arınç istifa etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bülent Arınç’ın Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ...
 
AK Parti'den Menemen açıklaması..."İZMİR HALKININ GASPI"
İzmir'de zimmet' ve 'irtikap' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında ...
AK Parti eski milletvekiline ''terör'' soruşturması
AK Parti eski milletvekili Galip Ensarioğlu hakkında, 2015 yılında Diyarbakır’da ...
Kılıçdaroğlu: Tefecilere saat başı 2 milyon 400 bin dolar ödeniyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin ekonomi politikalarını ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 13 10 2 1 28 8 20 32
2 Fenerbahçe 13 9 4 0 30 12 18 31
3 Trabzonspor 13 8 4 1 22 11 11 28
4 Samsunspor 13 6 6 1 19 12 7 24
5 Göztepe 13 6 5 2 15 6 9 23
6 Gaziantep FK 13 6 4 3 20 20 0 22
7 Beşiktaş 13 6 3 4 22 17 5 21
8 Corendon Alanyaspor 13 3 6 4 13 14 -1 15
9 Tümosan Konyaspor 13 4 3 6 18 20 -2 15
10 Kocaelispor 13 4 3 6 11 15 -4 15
11 Çaykur Rizespor 13 3 5 5 16 21 -5 14
12 Hesap.com Antalyaspor 13 4 2 7 13 23 -10 14
13 Rams Başakşehir 13 3 4 6 16 15 1 13
14 Kasımpaşa 13 3 4 6 13 18 -5 13
15 Gençlerbirliği 13 3 2 8 14 20 -6 11
16 ikas Eyüpspor 13 2 3 8 7 16 -9 9
17 Zecorner Kayserispor 13 1 6 6 13 31 -18 9
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 13 2 2 9 13 24 -11 8
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri