ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/29°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Akşener'den veda konuşması...
Akşener'den veda konuşması...
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Ünlü fenomen öldürüldü!
Ünlü fenomen öldürüldü!
28 Mart 2024 Perşembe - 12:00

CHP’li Mutlu: Konak’ta herkes mutlu olacak!

Mahalleleri adım adım gezerek vatandaşın taleplerine kulak vermeye devam eden CHP Konak Adayı Mutlu, "Bu yola adil kent ve eşit yurttaşlık diyerek çıktık. Kendinizi ihmal edilmiş hissetmenizi istemiyorum. Konak'ta herkesin mutlu olması için çalışacağız" dedi.

CHP’li Mutlu: Konak’ta herkes mutlu olacak!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Mutlu, Konak için vizyon ve projelerinden bahsetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gökhan Görgülüarslan ise Mutlu'ya seçim sürecinde başarılar diledi.

İNÖNÜ CADDESİ'NDE TEMASLARINA DEVAM ETTİ
Başkan Adayı Mutlu daha sonra İnönü Caddesi'nde temaslarda bulundu. Mehmet Ali Akman Mahalle Muhtarı Hüseyin Civelek'in de kendisine eşlik ettiği Mutlu, çalışmalarına sırasında Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı'nı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında yöneticilerden bilgi alan Mutlu, "Çok kıymetli çalışmalar yapıyorsunuz. Göreve geldikten sonra birlikte çok güzel işler yapacağız" dedi. Bölgedeki esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan Mutlu, ardından Kemeraltı Çarşısı'na geçti. 

İŞİM GÜCÜM KONAK OLACAK
İşyeri sahipleri ve çarşıdan alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Mutlu, "Partimiz seçilebilecek yerlerden 9 kadın aday gösterdi. Bizler liyakatla bu görevlere geldik. Seçimde sizlerin desteğini bekliyoruz. Hizmet için geliyoruz. Elimizi üstünüzden hiç çekmeyeceğiz. Göreve gelsek ve biran evvel çalışmaya başlasak diye heyecanla bekliyoruz. İktidarın yarattığı bu ekonomik buhrana cevabımızı sandıkta vereceğiz. Benim işim gücüm Konak olacak" ifadelerini kullandı. Bir sonraki durağı Basmane olan Mutlu, Gaziler Caddesi üzerinde bulunan dükkanları gezdi, seçimde destek istedi. Mutlu'ya ziyaretlerde Oğuzlar Mahalle Muhtarı Hülya Ünlü ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

MAHALLELERE EŞİT HİZMET VURGUSU
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, daha sonra Emir Sultan Mahalle'sinde semazen eşliğinde düzenlenen iftar programına katıldı. Vatandaşlara Ramazan ayının mübarek olmasını dileyen Mutlu, "Ramazan ayını bizimle dost sofralarında paylaştığınız için sağ olun. Konak'ın tüm mahallelerinin eşit hizmet aldığı, kimsenin ötekinden geride durmadığı bir Konak'ı sizlerle birlikle yöneteceğiz" diye konuştu.

TUGAY VE MUTLU ROMANLARLA BULUŞTU
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Yenişehir Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle girişinde havai fişek ve meşalelerle karşılanan Tugay ile Mutlu, etkinlik alanına vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde yürüdü. Semazen gösterisi ve tasavvuf dinletisiyle başlayan program konuşmalarla devam etti. Coşkulu buluşmada kürsüye çıkarak vatandaşlara seslenen Mutlu, "Bu mahalle, Serez'den çıkıp gelmiş hemşehrilerini ve birlikte çalışacağımız Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ı asla yalnız bırakmaz. Size güveniyoruz. 5 yıl boyunca birlikte yan yana yürüyeceğimiz, herkesin eşit yurttaş olacağı, kendini öteki hissetmeyeceği bir 5 yıl vadediyoruz. 31 Mart'ta oylarınızı CHP'ye vermenizi istiyoruz. Gençlerimiz için spor alanları ve psikolojik destek merkezleri açacağız. Her bir çocuğumuzu kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu yola adil kent ve eşit yurttaşlık diyerek birlikte yürümek üzere yola çıktık. Kendinizi ihmal edilmiş hissetmenizi istemiyorum. Konak'ta herkesin mutlu olması için çalışacağız" dedi. Konuşmaların ardından Tugay ile Mutlu, şölen alanına dönen mahalleyi vatandaşlarla birlikte gezdi.

 
Karşıyaka’da Bir Millet Uyanıyor sergisi yoğun ilgi görüyor!
 
Başkan Kırgöz'den Çandarlı çıkarması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlkay Çiçek: Projelerimizle Menderes'in geleceğine katkı sunacağız!
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, göreve gelmeleri durumunda ...
Özgür Özel'den Karşıyaka Stadı çıkışı: Sözümü söz, yapılacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında Karşıyaka Stadı ...
Goca Başkan'dan coşkulu dev miting... Meydan okudu, kutlamalara çağırdı...
Seferihisar Belediye Başkanı ve CHP Seferihisar Adayı İsmail Yetişkin'in ...
 
CHP’li İrfan Önal: Engelleri birlikte aşacağız!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, engelli vatandaşlarla buluştu. ...
Ömer Eşki: Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornova’nın uzun yıllardır ...
Cemil Tugay'dan eşit ve adil hizmet sözü!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Tepecik bölgesinde ...
 
Atatürk Sergisi için son günler...
Cumhuriyetin 100. yılında FOLKART’ın hazırladığı 29 Ekim 2023 tarihinde ...
CHP Çiğli Aday Yıldız'dan mahalle yürüyüşleri!
Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkanı Adayı Çevre Mühendisi Onur ...
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor!
Murathan Mungan, sözleri kendisine ait olan “Maskeli Balo” adıyla bilinen ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri