ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    44,0562
    Dolar
  • Euro
    51,3770
    Euro
  • Altın
    7.316,360
    Altın
  • Bist-100
    12.988,00
    Bist-100
  • ADANA
    4/19°
    ADANA
  • ANKARA
    -2/10°
    ANKARA
  • ANTALYA
    8/18°
    ANTALYA
  • BURSA
    2/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    6/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    5/18°
    IZMIR
  • KONYA
    -2/8°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Uğur Şahin ve Özlem Türeci BioNTech'ten ayrılıyor
Uğur Şahin ve Özlem Türeci BioNTech'ten ayrılıyor
Uyuşturucu testi pozitif çıkan şarkıcı Edis Görgülü'den açıklama
Uyuşturucu testi pozitif çıkan şarkıcı Edis Görgülü'den açıklama
Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un hakim karşısına çıkacakları tarih belli oldu!
Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un hakim karşısına çıkacakları tarih belli oldu!
Meclis'te 'savaş' oturumu: Hakan Fidan ve Yaşar Güler konuşacak
Meclis'te 'savaş' oturumu: Hakan Fidan ve Yaşar Güler konuşacak
5 Şubat 2021 Cuma - 17:00

Çam: İzmir'de daha coşkuluyuz

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Bizler her noktada kadınların derdine derman olmak için çalışıyoruz. Zafer, Diyarbakır annelerinin, babalarının olacak. Zafer işareti yaparak PKK terör örgütünün arkasında duran siyasi uzantılarının olmayacak." dedi. 

Çam: İzmir de daha coşkuluyuz

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı 6'ncı Olağan İl Kadın Kolları Kongresinde, İzmir'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bugün 45. kongreyi gerçekleştirdiklerini aktaran Çam, İzmir'de "AK kadınların", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini duymak için çok daha heyecanlı olduğunu belirtti.
AK Parti'nin 20 yıllık iktidar yürüyüşünde kadınların emeğinin çok fazla olduğunu vurgulayan Çam, bunu her yerde gördüklerini dile getirdi.
İzmir'in 2023'te "AK belediyecilikle" buluşacağını savunan Çam, şöyle konuştu:
"Birileri hep konuşuyor. Biz hep diyoruz ya 'onlar konuşur biz yaparız.' AK kadınlar yapar. AK kadınlar kapı kapı dolaşır, AK kadınlar yapılan icraatları anlatır, gönüllere girer. AK kadınlar elleri sıkar ve her daim inandığı yolda davası için yürür. Sizlerin bu coşku ve inançlı çalışmalarınız bizlere güç veriyor. İnşallah bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün geldiğimiz noktada bakın AK Parti kadın kolları bir okul gibi çalışıyoruz. Bugün Meclisimizde 104 kadın milletvekili var. Bunların 54'ü AK Partili. AK Parti kadın milletvekilleri. Bizim için gurur kaynağı olan bunların 46'sı kendi teşkilatlarımızdan AK Parti kadın kolları teşkilatlarından gelen arkadaşlarımız. Sizleri Mecliste temsil ediyorlar."
DİYARBAKIR ANNELERİNE SELAM
Çam, 2 gün önce AK kadınların selamını Diyarbakır annelerine götürdüğünü anımsattı.
Kadınları siyaset üstü gördüklerini anlatan Çam, "Kadına yapılan şiddetle mücadelede 'sıfır tolerans' diyen bir Genel Başkanımız var. Bizler her noktada kadınların derdine derman olmak için çalışıyoruz. Zafer, Diyarbakır annelerinin, babalarının olacak. Zafer işareti yaparak PKK terör örgütünün arkasında duran siyasi uzantılarının olmayacak. Biz her zaman onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Diğer taraftan ise kadın siyaseti adı altında şiddet gören kadınların mahkemelerine giderek boy gösterenleri de görüyoruz. Kendi teşkilatları içerisindeki tecavüz vakalarına duyarsız kalan partizanca üzerini örtenlerin de görüyoruz." ifadelerini kullandı. 

TARİHE GEÇECEK KONGRE
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise tarihe geçecek bir kongre yaptıklarını belirterek, "Kongreler bir helalleşmedir ve ben de AK Partili kadınlardan helallik istiyorum. İnandığınız yolda yürümek kolay değil. İzmir'de daha heyecanlı ve coşkuluyuz. Bundan sonra da hizmetleri artırarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu. 
AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de kongre heyecanı yaşadıklarını ifade ederek, "Kadınlarımız partimize büyük emek veriyor, onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. AK Parti, hizmetleriyle çalışmalarıyla İzmir'de yoluna devam edecektir." diye konuştu. 
Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Dilek Yıldız Büyükdağ yeniden bu göreve seçildi.
Kongreye, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle, Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile partililer katıldı. 
 

 
Çiğli Tramvayı için tarihi gün
 
Osman Kavala için yeni karar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
10 milyon liralık borç ödendi, belediye kara geçti
TKP’li Fatih Mehmet Maçoğlu'nun başkanı olduğu Tunceli Belediyesi, kayyım ...
Esnaf Kılıçdaroğlu'na dert yandı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara İskitler'de esnaf ile buluştu. ...
Özdağ’a saldıranlar hakkında istenen ceza belli oldu
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik saldırı ...
 
AK Parti'den Vatan Partisi ve Perinçek açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "AK Parti ile Vatan Partisi'nin ...
Pehlivan: Bir tek personeli bile işten çıkarmadık
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, CHP İzmir il yönetiminin ...
HDP'li Bilgen'den AK Parti'ye yeşil ışık!
Tutuklu bulunan HDP’li Kars eski Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, AK Parti ...
 
Kılıçdaroğlu’na 100 bin liralık manevi tazminat cezası
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tank- Palet Fabrikası’yla ilgili ...
AK Parti İzmir Kadın Kolları'nda kongre heyecanı
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Kadın ...
Erdoğan'dan Boğaziçi öğrencilerine: Siz terörist misiniz?
Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz ...
 
urit, urla,
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 25 19 4 2 59 18 41 61
2 Fenerbahçe 25 16 9 0 57 25 32 57
3 Trabzonspor 25 16 6 3 51 29 22 54
4 Beşiktaş 25 13 7 5 45 30 15 46
5 Rams Başakşehir 25 12 6 7 44 27 17 42
6 Göztepe 25 11 9 5 28 18 10 42
7 Kocaelispor 25 9 6 10 22 25 -3 33
8 Samsunspor 25 7 11 7 27 30 -3 32
9 Çaykur Rizespor 25 7 9 9 32 35 -3 30
10 Gaziantep FK 25 7 9 9 31 41 -10 30
11 Corendon Alanyaspor 25 5 12 8 26 30 -4 27
12 Natura Dünyası Gençlerbirliği 25 6 7 12 28 34 -6 25
13 Tümosan Konyaspor 25 5 9 11 28 38 -10 24
14 Hesap.com Antalyaspor 25 6 6 13 24 39 -15 24
15 ikas Eyüpspor 25 5 7 13 19 36 -17 22
16 Kasımpaşa 25 4 9 12 21 36 -15 21
17 Zecorner Kayserispor 25 3 11 11 19 46 -27 20
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 25 3 5 17 22 46 -24 14
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri