ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3614
    Dolar
  • Euro
    34,6364
    Euro
  • Altın
    2.388,710
    Altın
  • Bist-100
    10.200,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/26°
    ADANA
  • ANKARA
    10/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/24°
    IZMIR
  • KONYA
    12/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
31 Mart 2024 Pazar - 21:27

Cemil Tugay'dan AK Parti'ye 'Balkon konuşması 'göndermesi... ''CAY İÇSİNLER''

İzmir'de yerel seçimi resmi olmayan sonuçlara göre kazanan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "CHP son yaptığı kurultaydan sonra sahip olduğu yeni mücadele azmiyle bu seçimde Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı ortaya koydu. Genel seçimde iktidarı kazanacağımızı düşünüyorum" dedi. İzmir'de seçim öncesi balkon konuşması hazırlığı yapan AK Parti'ye gönderme yapan Tugay, "Çay içmelerini tavsiye ederim kendilerine" diye konuştu.. 

Cemil Tugay dan AK Parti ye  Balkon konuşması  göndermesi...  CAY İÇSİNLER

SONKALEİZMİR-İzmir'de resmi olmayan sonuçlara göre yeni büyükşehir belediye başkanı olan CHP'li Cemil Tugay, partisinin seçim koordinasyon merkezinde değerlendirme yaptı. CHP'nin yerel seçimdeki tablo ile Türkiye'nin kaderini değiştireceğini söyleyen ve genel seçimi işaret eden Tugay şunları kaydetti:

"14 puan farkla galibiyeti kazandığımız göründüğü kadarıyla artık kesin gibi. Çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bu dönem boyunca örgütümüzle beraber İzmir'in hakkını korumak, İzmir'i korumak için çok yoğun çalıştık. İzmir'in dört bir köşesinde on binlerce Cumhuriyet Halk Partili emek harcadı. Her birinin hakkı ödenmez. CHP son yaptığı kurultaydan sonra sahip olduğu yeni mücadele azmiyle bu seçimde Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı ortaya koydu. Sonuçlar öyle bir şey gösteriyor ki halkımızın beklediği siyaseti karşılayan yeni bir CHP kadrosu var. Bu İzmir'de zaferin mutluluğunun ötesinde tüm Türkiye ile ilgili mutluluk yaşamamızı sağlıyor. Yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyorum. İlçemizdeki sayımlar devam ediyor. Bazı ilçelerde yakın sonuçlar var. En olumsuz haliyle bile geçen döneme göre daha fazla ilçeyi bizim yöneteceğimiz açık. Ege bölgesinin tamamı CHP yönetimine giriyor. 

"SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ"

Tugay konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İzmir ve tüm illerde fark yaratacağımız belediyecilik hizmetlerini halkımıza göstereceğiz. Güvenlerini artıracağız. Genel seçimde iktidarı kazanacağımızı düşünüyorum. Bunu halkla buluşmalarımızda anlattık. Bu hedefin ilk adamını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği var. Kendisini sahipsiz hisseden emekliler, yaşlılar, engelliler, hastalar... Artık bizim güvencemiz altında olacaklar. Halkçı, sosyal demokrat politikalarımızı en üst seviyeye çıkararak hizmet edeceğimizi ifade etmek isterim. Zaferin kazanılmasında emeği olan seçmenlerimize, güvenleri nedeniyle, parti örgütü üyelerimize, gecesini gündüzüne katarak çalıştıkları için, sandık başındaki tüm görevlilerimizi tebrik ediyorum.İzmir'in hakkını koruyan herkese çok teşekkür ederim. İçleri rahat olsun, emanet bizdedir. B iz bundan sonrası için İzmir'in değerlerini koruyarak kente hizmet etmeye devam edeceğiz. CHP'li asla umutsuzluğa kapılmasın. Sorumluluıumuzun bilincindeyiz. Her zamankinden daha çok çalışacağız. Ülkemizi içinde bulunduıu sıkıntılardan çıkaracağız. Halen sandıklarla ilgili görevleri devam eden arkadaşlarımızdan son ana kadar kalmalarını rica ediyorum. 31 Mart güzel günlerin başlangıcı olsun. Yürekten inanıyorum. Yarından itibaren bu ülke için güzel günlerin başlangıcı olacak. İzmir'i, Türkiye'yi kutluyorum. Güzel seçim sonucu nedeniyle mücade eden tüm neferleri kutluyorum.

"ÖZGÜR ÖZEL ÇOK HEYECANLI"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile telefon görüşmesi yaptığını dile getiren Tugay, "Genel başkanla telefonla görüşmesi yaptım. Kendisine İzmir ile ilgili bilgi verdim. Genel başkanımızın heyecanı bizim de heyecanımız. Sonuçların netleşmesini bekliyoruz. Ondan sonra kesin ifadelerde bulunacağız. Değişim ve dönüşümün halkta karşılık sulduğunu görüyoruz. Bu bize güç veriyor. Bunu hepimiz hissediyoruz. Genel başkanımız da hissediyor. Kendisini İzmir'e de bekliyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında zaferi kutlamak için Cumhuriyet Halk Partililer kendisini bekliyor olacak. Genel başkanımızla gurur duyuyorum. Türkiye'nin umudu olduğunu, çok güzel bir gelecek için çalışacağını biliyorum"
dedi.

AK PARTİYE BALKON GÖNDERMESİ: ÇAY İÇSİNLER

Tugay, AK Parti İzmir İl Başkanlığı binasında balkon konuşması hazırlığı yapıldığı sorusu üzerine, "İzmir'in balkonları güzeldir. Balkonlarda çay içeriz. Çay içmelerini tavsiye ederim kendilerine" diye konuştu...
 

 
İYİ Parti'de flaş gelişme... Meral Akşener'i istifaya davet etti!
 
Erdal Beşikçioğlu'ndan büyük fark!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Urlalılar'dan kayyum tokadı!
İzmir'de sonuçları merakla beklenen ilçelerden Urla'da CHP adayı Selçuk ...
Kuşadası'nda Ömer Günel kazanıyor...
Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, ...
İzmir'de ilçelerde sonuçlar... CHP 28 ilçede zafer kazandı!
İzmir'in 30 ilçesinde belediye başkanlığı yarışını kazananlar belli oldu. ...
 
Cumhuriyetle yaşıt Zekiye Sertoğlu Karaburun'da oyunu kullandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, engel tanımayarak ve bahane ...
CHP'li Aslanoğlu oyunu kullandı, İzmirliler'i sandığa çağırdı
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sabah erken saatlerde sandık başında ...
Özgür Özel oyunu kullandı, çağrı yaptı: "Türkiye'nin birliğine zarar verir"
CHP lideri Manisa'nın Yunusemre ilçesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda ...
 
CHP'li Türkmen oyunu kullandı
CHP Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Türkmen, Mahalli İdareler Seçimleri'nde ...
CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu oyunu kullandı
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Mahalli İdareler ...
CHP’li Duman oyunu kullandı
CHPi Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman oyunu Buca Devlet Malzeme ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri