Çiğli Belediyesi'nden İzmir Büyükşehir'e 'Harmandalı' engeli!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Harmandalı Atık Depolama Tesisi’nin kullanım süresini yıl sonuna kadar uzatması, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında yeniden gerginliğe yol açtı. Çiğli Belediyesi ekiplerinin yolu kapatması üzerine polis müdahale ederek trafiği açtı
- | Son Kale İzmir
Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Harmandalı Atık Depolama Tesisi'nin geçici olarak kullanılması için verdiği izni 31 Araık tarihine kadar uzatmasının ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Çiğli Belediyesi arasında Harmandalı krizi yeniden gündeme geldi.
Çiğli Belediyesi'ne ait araçlar Harmandalı’na giden yolu kapattı. Büyükşehir'in çöp araçlarının güzergahta ilerleyememesi üzerine devreye polis girdi ve yolu açtırdı.

YORUMLAR
Yorum Yap