folkart, orion,

Çiğli Belediyesi’nin Bahara Merhaba Pikniği ertelendi!

Çiğli Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların katılım göstereçekleştirmeyi planladığı Çiğli 1. Geleneksel Dayanışma Pikniği'ni olumsuz hava koşulları nedeniyle erteledi.

  • | Son Kale İzmir

Çiğli Belediyesi’nin, 6 Mayıs Cumartesi günü 10:00-18:00 saatleri arasında Sasalı Kent Ormanı'nda gerçekleştirmeyi planladığı etkinlik olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. 

Sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların katılım göstereceği piknikte çocuklar için şişme oyun parkı, çocuk tiyatrosu, halk dansları gösterileri, THM Konseri, Sako Band Balkan Müziği Topluluğu ve Emrullah konseri düzenlenecekti.

Belediyeden yapılan duyuruda etkinliğin hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz