Dikili Belediyesi'ne 'İhmal' tepkisi... İstinat duvarı yıkıldı!

CHP'li Adil Kırgöz başkanlığındaki Dikili Belediyesi, vatandaşın şikayetlerini dikkate almayınca istinat duvarı yağışlarla birlikte yıkıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, su kanalının yanındaki istinat duvarının yıkıldığı ve tehlikenin yakındaki yerleşim yerlerine yaklaştığı görüldü.

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR-Doğrudan temin ihaleleleri ve ilçedeki satışlarıyla tepki çeken Adil Kırgöz başkanlığındaki Dikili Belediyesi'nin ihmali vatandaşları tehlikeye attı.

İlçede su kanalı dibinde bulunan evlerde yaşayan bazı vatandaşların, istinat duvarının güçlendirilmesi ile ilgili şikayetlerde bulunduğu ancak hiçbir işlem yapılmadığı belirtildi.

Belediyenin göz ardı ettiği tehlike dünden bu güne metrekareye 95 kilo yağışın düşmesiyle daha ciddi bir hal aldı. Su kanalı bitişiğindeki istinat duvarı sele kapılırken, çevredeki yerleşim yerleri tehlike altına girdi. Vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYIN>>>


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz