ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/30°
    ADANA
  • ANKARA
    15/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/24°
    IZMIR
  • KONYA
    13/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
Nusr-Et restoranına ikinci saldırı!
Trafik tartışmasında eşi ve kızının gözü önünde öldürüldü!
Trafik tartışmasında eşi ve kızının gözü önünde öldürüldü!
Adıyaman'da şehitlere hüzünlü tören!
Adıyaman'da şehitlere hüzünlü tören!
Güreştirilen boğa trübüne çıktı!
Güreştirilen boğa trübüne çıktı!
29 Ağustos 2020 Cumartesi - 10:00

Dikili'de araç kiralamaya son...

Dikili Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla bünyesine kattığı araçların hizmete alım töreni gerçekleşti. e 12 adet çöp kamyonu, 2 adet kamyonet, 1 adet panelvan minibüs, 1 adet traktör, 1 adet çöp taksi, 1 adet su tankeri, 1 adet binek araç Dikili Belediyesi’ne kazandırılırken, Başkan Adil Kırgöz, yüksek maliyetlere son verdiklerini söyledi.

Dikili de araç kiralamaya son...

Dikili Belediyesi’nde araç kiralama dönemi, belediyenin öz kaynaklarıyla yapılan alım ile sona erdi. Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün talimatıyla gerçekleşen 19 aracın hizmete alım töreni ise Dikili Atatürk Meydanı’nda gerçekleşti.

YOĞUN KATILIM VARDI

Pandemi kurallarına göre gerçekleşen ve Dikilili vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törene, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak, CHP Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz  ve İyi Parti Dikili İlçe Başkanı Yakup Pınar da katıldı.

YÜKSEK MALİYETLERE SON

Geçmiş dönemde belediyenin aylık 645 bin lira olan araç kiralama bedelini göreve gelir gelmez 116 bin liraya düşüren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, belediye öz kaynaklarıyla yaptığı araç alımıyla yüksek maliyetleri tamamen sona erdirdi.

DİKİLİ'YE HİZMET EDECEK

Yapılan çalışma ile 12 adet çöp kamyonu, 2 adet kamyonet, 1 adet panelvan minibüs, 1 adet traktör, 1 adet çöp taksi, 1 adet su tankeri, 1 adet binek araç Dikili Belediyesi’ne kazandırıldı. Araçlar, fen işleri, temizlik işleri, park ve bahçeler, destek hizmetleri müdürlükleri bünyesinde ilçeye hizmet edecek.

İTİBARLI BELEDİYE

Törende konuşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Dünyanın ekonomik açıdan zor bir süreçten geçtiği, bu sürecin pandemiyle birlikte daha da zora girdiği dönemde yerel yönetim olarak bizler de zorlanıyoruz. Ancak bunu kendimize bahane etmedik ve daha çok çalıştık. Birlikte Dikili olarak güçlü şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor, yolumuza devam ediyoruz. Planlı, programlı bir ekonomi yönetimiyle Dikili’mize hak ettiği hizmetleri kazandırıyoruz. Hizmet yolculuğumuzda yeni bir dönemi de başlattık. Kiralık araç, yüksek maliyet ve borç yükü yerine kendi öz kaynaklarıyla, kendi yağında kavrulan, kalıcı bir hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Artık belediyemizde araç kiralama dönemi sona erdi. Öz kaynaklarımızla bünyemize kazandırdığımız araçlarımız ilçemizin hizmetinde. Ekonomisi sağlam temellere oturmuş bir belediye, geleceğe umutla bakan bir Dikili için görevimizin başında, vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Hizmet araçlarımız tüm Dikili’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

BAŞKAN SOYER'E TEŞEKKÜR

Şeffaf  ve hesap verebilen bir yönetim anlayışıyla hizmetleri sürdürdüklerini kaydeden Başkan Kırgöz, “ Dikilimiz için var gücümüzle çalışırken en büyük destekçimiz ise İzmir Büyükşehir Belediyemiz oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere, Büyükşehir  Belediyemizin tüm bürokrat ve çalışanlarına Dikilili hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi.

ÖZUSLU: YİĞİT ADAM, TÜRKİYE'YE ÖRNEK

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu ise, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün belediyecilik anlayışının Türkiye’ye örnek olması gerektiğini belirterek, “ Adil Başkan yiğit bir adam. Belediye Başkanı vatandaşın güvendiği, kendini teslim ettiği adamdır. Adil Başkan da halkın parasını çarçur etmeden, oraya buraya yedirmeden, ranta kurban etmeden Dikilililerin yararına kullanayım diye yola çıkmış bir belediye başkanıdır. Helal olsun. Şeffaf, açık, katılımcı bir belediyecilik ile Dikili’ye hizmet ediyor, kamucu bir anlayışla halkçı bir belediyecilik örneği sergiliyor. Adil Başkan yaptığı konuşmada hem hesap sordu, hem de hesap verdi, işte belediyecilik budur. Türkiye’de herkesin bu belediyecilik anlayışını örnek alması lazım” diye konuştu.

 
KARBEM'de üniversite gururu... 141 öğrenci daha!
 
Bornova’da tedbirli kutlama...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KARBEM'de üniversite gururu... 141 öğrenci daha!
Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde (KARBEM) öğrenim gören ...
Karşıyaka'da 30 Ağustos özel sergisi
Karşıyaka’da Bostanlı Sanat Galerisi’nde Selami Torun’dan “Zafere Giden ...
Buca’da YKS ve LGS kursları başlıyor
Buca Belediyesi, LGS ve YKS hazırlık kursları için ön kayıt almaya 1 Eylül’de ...
 
Bayraklı'da amatörlere büyük destek
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, ilçede faaliyet gösteren 16 ...
İzmir'de tartışma yaratan 30 Ağustos kararı...3 SAAT KALA İPTAL ETTİLER
İzmir Büyükşehir Belediyesi Deneme Sahnesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı ...
İzmir'de 30 Ağustos coşkusu sokaklara taşacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos coşkusunu sokaklara taşıyor.  Başkan ...
 
Çiğli'de anlamlı açılış... 3 KADININ ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİ
Kadın cinayetlerinde yaşamını yitiren üç kadının adı Çiğli’de yaşayacak. ...
Kılıçdaroğlu'na Karabağlar raporu...
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi ...
Selçuk'ta Romanlar'a mühür şoku!
İzmir'in Selçuk ilçesinde çadırları mühürlenen Roman aileler belediyeye ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri