ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3496
    Dolar
  • Euro
    35,0999
    Euro
  • Altın
    2.307,710
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/26°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Belediye başkanından vatandaşa yumruk!
Belediye başkanından vatandaşa yumruk!
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
23 Ekim 2020 Cuma - 14:42

Eski sevgili azmettirdi, kardeş katletti!

Diyarbakır'da, ablası Melek Aslan'ı katleden Mustafa Aslan, ablasının fuhuş ve dolandırıcılık yaptığını iddia eden eski sevgilisi Orhan Vatansever'in kendisini adım adım nasıl azmettirdiğini anlattı.

Eski sevgili azmettirdi, kardeş katletti!

Mustafa Aslan, ablası Melek Aslan ile buluşmak için Adıyaman’dan Diyarbakır’a geldi. Sanat Sokağı’nda buluşan iki kardeş arasında tartışma çıktı. Mustafa Aslan, yanında getirdiği tabanca ile ablasına 4 el ateş etti. Melek Aslan olay yerinde yaşamını yitirirken, Mustafa Aslan ise polis tarafından gözaltına alındı.

Melek’in cansız bedeni Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından babası ve avukatı tarafından teslim alınarak memleketi Adıyaman’ın Kahta ilçesine götürüldü. Genç kız, Musa Peygamber Mezarlığı’nda dün toprağa verildi.

OLAYIN TÜM DETAYLARINI ANLATTI

Mustafa Aslan ise emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aslan, savcılığa verdiği ifadesinde olayın tüm detaylarını anlattı.

Mustafa Aslan ifadesinde, ablası Melek’in eski sevgilisi Sakarya’da yaşayan Orhan Vatansever’in kendisine ve ablalarına Melek’in çıplak fotoğraflarını ve dolandırıcı olduğunu dair mesajlar yolladığını anlattı.

“ABLANIZ KÖTÜ YOLDA, SİZ ERKEK DEĞİL MİSİNİZ?”

Aslan ifadesinde şunları kaydetti:

* Orhan Vatansever, Sakaryalı olduğunu ama Almanya’da çalıştığını söyleyip bana, ‘Ben seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun. Ablan Melek’i tanıyorum. Ablanız kötü yolda. Benim paramı yedi. Ben de sizin evi haczettireceğim. Baban hapse girecek. Ben de biliyorum sizin suçunuz yok ama ben de bu şekilde öcümü alacağım. Senin ablan para karşılığı erkeklerle yatıyor 1,5 yıl boyunca ablana cinsel istismarda bulundum’ dedi.

* Ablamın yarı çıplak fotoğraflarını bana atıp, ‘Siz erkek değil misiniz? Kardeşinize neden sahip çıkmıyorsunuz. Ya sahip çıkın ya da ben gereğini yaparım’ yazdı.

* Ben de bunun üzerine şahsın numarasını engelledim. Aileme bu mesajlardan bahsetmedim. 3- 5 gün sonra bu sefer farklı farklı numaralardan ablamın fotoğraflarını atarak, ‘Saatliği, geceliği ne kadar?’ sorularını sordu ve ablam için fuhuş pazarlığı yapmaya çalıştılar benimle. Bu mesajların geldiği numaraları da engelledim.

“SİZİ REZİL EDECEĞİM, ŞEREFİNİZLE OYNAYACAĞIM”

Orhan Vatansever’in Kahta’nın sosyal medya sayfasında, ablası Melek’in fotoğraf, adres ve kimlik bilgisini paylaşarak, ‘Melek Aslan, baba ismi Hasan Aslan. Bu şahıslar dolandırıcıdır. Melek Aslan para karşılığı evli erkeklerle yatıp kalkıyor’ diye yazdığını anlatan Mustafa Aslan ifadesini şöyle sürdürdü:

* Bu konudan bir ay sonra yine tanımadığım bir kişi mesaj gönderdi ve ‘Haberlere çıkacağım, sizi rezil edeceğim. Şerefinizle oynayacağım. Sizin bir suçunuz yok ama kız kardeşinizi Diyarbakır’dan almıyorsunuz. Ya siz onu alın ya da ben haberlere çıkacağım’ diye yazıyordu.

* Ben de Orhan Vatansever olduğunu anladığım şahsa, ‘Kız kardeşimi alıp Kahta’ya getireceğim. Sen haberlere çıkma. Ben kardeşimi Diyarbakır’dan alacağım’ diye cevap verdim.

* Ona Diyarbakır’da ablamı nasıl bulacağım diye sorduğumda bana, ‘Ben sana yardımcı olurum, yerini bulurum. Diyarbakır’da arkadaşlarım var, takipteler. Ben istediğimi istediğim zaman bulurum, sen merak etme. Sana şimdi ablanın bir fotoğrafını göndereceğim’ diyerek ablamın ev içinde, ağzında sigara, bakışları sarhoş gibi baygın bakar halde resmini yolladı.

* Altına da ‘Ben Almanya’dan gelip bunları öğreniyorum, siz nasıl öğrenemiyorsunuz? Ya kız kardeşini getirirsin ya da sizi el aleme rezil rüsvan ederim’ diye yazdı. Ben de ‘Yardımcı olacaksan ben de kimseye söylemeden ablamı çıkartıp istediği yere yerleştireceğim’ dedim.

“ARKADAŞLARIM TAKİPTE, BEN YERİNİ BULURUM”

Aslan, savcılık sorgusunda Diyarbakır’da yaşayan ablası Melek’in adres bilgilerini Orhan Vatansever’den aldığını ifade etti. Orhan Vatansever’e, ablası Melek’i Diyarbakır’dan getireceğini ve onunla evlenmesini istediğini anlatan Aslan, şunları kaydetti:

* Orhan bana, ben sana yardım ederim. Sakarya’dayım, 21 Ekim’de Diyarbakır’da olacağım. Sen de Diyarbakır’da ol’ dedi. Ben de kabul ettim. Arabası olan arkadaşımı, ‘Diyarbakır’a gidip biraz gezip ablamı alıp gelelim’ diyerek ikna ettim.

* İki yıl önce fiyatını ve kimin olduğunu hatırlamadığım bir müşteriden satın aldığım ve dükkanın kasasında güvenlik amaçlı bulundurduğum ruhsatsız silahı Diyarbakır’ın kötü bir yer olduğunu düşünüp, ayrıca Orhan’ın beni bir oyuna getirebileceğini düşündüğüm için yanıma aldım.

* Orhan’a mesaj atarak, ‘Abi ben yarın Diyarbakır’a geliyorum. Melek’i bulabilecek misin?’ diye yazdım. Orhan da, ‘Arkadaşlarım takipte. Melek şu anda yaşlı bir adamla birlikte. Kol kola, sarhoş bir şekilde bir binaya girdi. Akşam kaldığı aparta tekrar gelmek zorunda. Sabah apartın önünde bekleriz. Geldiği zaman da konuşuruz’ diye yazdı.

“ABLAMLA EVLENECEKSİN”

* Orhan’a, ‘Melek’i getirmesine getireceğim. Yalvara yakara ağlayacağım ama Melek’i getireceğim ama sen de gelip ablamla evleneceksin’ diye yazdım.

* Orhan bana, ‘Sen olsan böyle biriyle evlenir misin? Doğru yolda değil’ deyince ona ablamın böyle bir insan olmadığını ama ablamın eskiye döneceğini, ablamla evlenmesini söyledim. Bana, ‘Söz veremiyorum. Sen Melek’i getir, sonrasında düşünürüz.’ dedi.

* Orhan, Melek’in kaldığı apartın adresini atıp, ‘Buradayım. Çay ocağındayım’ deyince verdiği adres gittim, ancak o yoktu. Bana mesaj atıp, ‘Polis beni aldı. Uzaklaştırma kararım olduğu için karakoldayım. 1 saate işim biter. Orada bekleyin. Ben gelene kadar Melek gelir’ diye yazdı.

MELEK, ORHAN’I İKİ KEZ ŞİDDET VE TEHDİT NEDENİYLE ŞİKAYET ETMİŞ

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yaşayan 11 kardeşin en küçüğü Melek Aslan’ın, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü’nde mezun olduktan sonra ailesine haber vermeden hem KPSS’ye çalışmak hem de sevgilisi Orhan Vatansever’e yakın olmak için Sakarya’ya gittiği belirtildi.

Melek Aslan’ın, Orhan Vatansever’in kıskançlık krizleri ve maruz kaldığı şiddet nedeniyle polise iki kez şikayette bulunduğu ifade edildi.

Şikayetin ardından Orhan Vatansever hakkında uzaklaştırma kararı alınmasıyla 4 ay önce Melek’in Diyarbakır’a yerleştiği kaydedildi. Orhan Vatansever’in polis tarafından cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla aranmaya devam ettiği öğrenildi. 

 
Bakan Koca'dan salgın ve Ekrem İmamoğlu açıklaması
 
Erdoğan'dan kritik İstanbul açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eski valinin HES aşkı pes dedirtti!
Artvin'de valilik, Şavşat'ta kaymakamlık yapan Selahattin Akyurt'un yapmaya ...
Tarihi bölgeye maden sahası ruhsatı
Konya Valiliği’nin, Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan Miryokefalon ...
Şimdi de kör eden sinek çıktı!
Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile birlikte Doğu Akdeniz'de birçok hayvanın ...
 
Ablasını öldürdü, 'Namusumuza leke getirdi' dedi
Diyarbakır'da bir kadın, erkek kardeşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. ...
Marmara Üniversitesi, 'Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi' oluyor
Geçtiğimiz sene Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü’nde "Recep Tayyip ...
Yeşili katleden AK Partili Sivas Belediyesi'ne fotoğraflı kapak!
Sosyal medyada hızla yayılan nasıl başladı / nasıl devam ediyor akımına ...
 
Tren, ticari araca çarptı; 1'i çocuk 2 ölü
Gaziantep, İslahiye, hemzemin geçitte, tren hafif ticari araca çarptı. ...
Antalya'yı fırtına vurdu... 1 ölü!
Antalya'nın Kumluca ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur, ...
Yıldırım düştü, 34 koyun telef oldu
Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde, yıldırım düşmesi nedeniyle 34 koyun telef oldu.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri