Gaziantep'teki patlamada yaşamını yitirenlerin sayısı 12'ye yükseldi

Gaziantep'te Sani Konukoğlu Hastanesi'nin covid-19 yoğun bakım ünitesinde cumartesi günü meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi.

  • | Son Kale İzmir

Gaziantep’te SANKO Üniversitesi’ne bağlı Sani Konukoğlu Hastanesi’nin Covid-19 yoğun bakım ünitesinde cumartesi sabah saatlerinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan ve oksijen sisteminin etkilenmesi sonucu patlama meydana gelmiş çıkan yangında 10 kişi hayatını kaybetmişti. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve yangından etkilenen 11 hasta ise başka hastanelere sevk edilmişti.

Bu sabah saatlerinde 25 Aralık Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine sevk edilen hastalardan Hamo Aslan ve Münevver Güler’in de hayatını kaybetmesiyle yangında ölenlerin sayısı 12’e yükseldi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz