ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5625
    Dolar
  • Euro
    34,9858
    Euro
  • Altın
    2.421,060
    Altın
  • Bist-100
    9.722,00
    Bist-100
  • ADANA
    21/36°
    ADANA
  • ANKARA
    18/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/27°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/24°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan İsrail'le ticaret açıklaması!
Erdoğan'dan İsrail'le ticaret açıklaması!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
2 Haziran 2020 Salı - 15:34

Gelecek Partisi'nden CHP'ye ziyaret

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret etti. Yücel, Gelecek partisini il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırladı.

Gelecek Partisi nden CHP ye ziyaret

Ziyareti hem nezaket hem de İzmir için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etmek için gerçekleştirdiklerini ifade eden, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, son günlerde İzmir üzerinden yapılan provokasyonlara da değindi. Kavur, ziyarette şu açıklamaları yaptı;

KİMSE İZMİR’E ATILACAK İFTİRALARA İNANMAZ

Bugün Cumhuriyet Halk Partisinin Sayın İl Başkanına ve yönetim kuruluna bir nezaket ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bu ziyarette aynı zamanda İzmir için yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazır olduğumuzu da Sayın Deniz Yücel’e ilettik. Siyaset farklı bir mecra ama hepimizin ortak amacı İzmir’e ve İzmirlilere hizmettir. Bu yolda da her türlü desteği vermeye hazırız. Son günlerde İzmir üzerinde oynanan bir oyun söz konusu. Bu İzmir üzerinden CHP’li yerel yönetimleri hedef alan bir provokasyon gibi gözüküyor. Birileri İzmir üzerinden bu tür oyunlarla Anadolu’ya “bakın gördünüz mü CHP’nin yönettiği kent İzmir’de camilerden şarkı çalınıyor” mesajı vermeye çalışıyor gibi. Türkiye bilir ki, İzmir’de herkes dini inançlara saygılıdır ve özgürce inancını yaşar. İzmir inanca en büyük değerin verildiği ve en çok saygının gösterildiği kenttir. Kimse İzmir’e atılacak bu iftiralara inanmaz, yapılan bu provokasyonlarla kurulmak istenen tuzağa da düşmez. Gelecek partisi olarak, Gelecek partisi olarak İzmir’in hakkını korumaya ve ortak akılla yapılacak proje ve çalışmalara destek vermeye hazırız.

YÜCEL, DEMOKRASİ VE ADALETE ENGEL OLUNMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Gelecek Partisinin Türkiye’nin demokrasisine ve çok sesliğine önemli bir katkı koyacağına inandığını söyledi. Yücel şunları ifade etti;

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Sayın Cem Kavur’u ve yönetim kurulunu ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Yeni kurulan partilerine ve kendilerine başarılar diliyorum. Biz demokrasiye ve çok sesliliğe inanan bir anlayışa sahibiz. Bu bağlamda Gelecek Partisinin kurulmasını önemsiyor, kendilerinin Türkiye’nin demokrasisine ve çok sesliğine önemli bir katkı koyacağına inanıyorum. Özellikle İzmir için yapılacak çalışmalara destek vereceklerini açıklamaları çok değerli. Siyasette ideoloji, izlenen yollar veya hedefler farklı olabilir ama asıl amaç halka hizmetse, iş birliği içinde çalışmayı bilmek çok önemli. Sayın başkana bu konuda desteğini açıkladığı için teşekkür ediyorum. Maalesef ülkemiz mevcut iktidarının beceriksiz yönetimi sebebiyle ekonomide, eğitimde, dış politikada, toplumsal barışta bu iktidarın çözemeyeceği büyük sorunlarla boğuşuyor. Böylesine sorunlar varken, bu sorunlar konuşulmasın diye, gündem değiştirmek için her gün yeni bir suni gündem yaratılma peşinde. Ancak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem demokrasinin ve adaletin önünde engel olmaya çalışanlara izin vermeyecek hem de Türkiye’nin gerçek gündemini konuşmaya devam edeceğiz. Ne bizler ne de halkımız bu yolda kurulmak istenen kumpaslara ve tuzaklara düşmeyeceğiz. Yerel yönetimlerimizle Türkiye’nin dört bir yanında, ekonomik krizin ve adaletsizliğin yol açtığı yaraları kapatıyor, halkımızı bu zor günlerde yalnız bırakmıyoruz. Milletimiz kimin derdinin vatandaş, kimin derdinin yandaş olduğunu çok iyi görüyor. Bu da bizim gücümüze güç katıyor. Sayın Cem Kavur’a ve yönetimine nazik ziyaretleri ve İzmir için verecekleri destek için bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

 

 
Foça'da kayıp olarak aranan genç kadın bulundu
 
Karaburun'u üzen karar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Soylu silah yok demişti, korumadan itiraf geldi
CHP Adana Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım hakkındaki ...
Eski Refah Partisi Genel Başkanı Ahmet Tekdal yaşamını yitirdi
Kapatılan Refah Partisi'nin kurucu üyesi ve eski Genel Başkanı Ahmet Tekdal, ...
TBMM bugün toplanıyor
17 Nisan'da çalışmalarına ara veren TBMM Genel Kurulu, 48 gün sonra ilk ...
 
CHP’li Özgür Özel ve Engin Özkoç'a fezleke!
CHP milletvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında, İletişim Başkanı ...
CHP'li Kılıç Meclis'e taşıdı... "Hamile çalışanlar izinli sayılmalı"
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, hamile, ...
'Vekil adaylarını halk seçsin’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, SÖZCÜ’ye konuştu: Kılıçdaroğlu, ...
 
Sürekli taziyeleri tek günde kabul edecek
Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, annesi Perihan Sürekli’nin ...
İYİ Partili Çıray'dan ABD'deki ırkçı vahşete Gezi çıkışı!
İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun ...
AK Partili Sürekli annesini uğurladı...
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin vefat eden annesi Perihan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri