ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5253
    Dolar
  • Euro
    34,8412
    Euro
  • Altın
    2.428,490
    Altın
  • Bist-100
    9.645,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/36°
    ADANA
  • ANKARA
    17/29°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    16/28°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    17/31°
    IZMIR
  • KONYA
    13/28°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
4 Eylül 2019 Çarşamba - 15:58

Göztepe başkanının küsme hakkı yok

Göztepe'de başkan Mehmet Sepil, geçen sezon son hafta kümede kalınması, bu yıl da üst üste gelen başarısız sonuçlar ve taraftarın transfer dönemindeki eleştirileri üzerine açıklamalarda bulundu. 'Başkan Göztepe'ye küstü' iddialarına yanıt veren Sepil, "Hiçbir Göztepe başkanının camiasına küsme hakkı yoktur" dedi. Başkan transferde yaptıkları hatalardan ve yeni sezondan beklentilerine kadar önemli mesajlar da verdi 

Göztepe başkanının küsme hakkı yok

SONKALEİZMİR-Süper Lig'de ilk 3 haftayı 1 puanla geçerken, henüz gol sevinci yaşayamayan Göztepe'de oluşan olumsuz hava üzerine Başkan Mehmet Sepil açıklamalarda bulundu. Kulübün resmi youtube kanalına konuşan Başkan Sepil, "İlk 6 sene yapılanmamız ve hayallerimize baktığımızda ilk 4 yıl istediğimiz şekilde geçti. Süper Lig'e çıkarıp, ilk seneyi de başarılı bitirdik. Belki de o erken başarı bizi bazı hatalara sevk etti. Kurgu hataları yaptığımızı şu an görebiliyorum. Süper Lig'de mücadele etmek kolay değil. Hazır bir altyapımız da olmadığı için oyuncu sirkülasyonu da fazla gerçekleşti. İstediğimiz uyumu ve başarıyı elde edemedik. Geçen sezonun son 5 haftası hatırlanması gereken bir dönem. Dimdik ayakta durup, birlikte hareket ettik. Kora kor oynadık, 5 tane takımla mücadele ettik ve başarıyla çıktık. Bu sene ise kurguyu şu şekilde düşündük. Elimizdeki kadronun önemli bölümünü değiştirmedik. Kontratları da sürüyordu. Birkaç takviye ile genç bir kadroya yönelmek istedik. Birçok genç oyuncu aldık hazır olduğuna inandığımız. Biz ligi bu kadroyla nasıl götürürüz, resmini çekmek istedik. Ancak çok başarısız bir 3 hafta geçirdik. Sadece puana yansımadı başarısızlık, oyunumuz hiçbirimizi mutlu etmedi" dedi.
GOL SORUNU SIRTIMIZA YAPIŞTI 
İlk 3 haftalık değerlendirme sonucunda net bir ışık göremediklerini vurgulayan Başkan Sepil, "Bunun üzerine kadroyu takviye etmeyi düşündük. Bu sene sonunda oyuncularımızın çok önemli bölümünün kontratları bitiyor. Bu sene planlaması için geleceğe yönelik hazırlık yapmak gerekiyordu. Türkiye liglerini bilen, hazır oyuncuları almayı tercih ettik. Aynı takımdan olmalarının da bize avantaj getireceğini düşündük. Başakşehir'den 3 oyucununun 2 tanesinin maçlarda oynadığını biliyoruz. Napoleoni'nin zaten istatikleri belli. Çok büyük gol sorunu yaşıyoruz. Geçen seneden beri sırtımıza yapıştı. Bu transferlerle kadronun güçlendiğini ve önümüzde alternatiflerin çoğaldığını görüyoruz. Teknik kadro ile sıkıntılı süreci atlatabileceğimize inanıyorum. Transferleri de bu politika ile yaptık. Atınç'ı daha önce de düşünmüştük. Beğendiğimiz isimlerden Hakan Çinemre gibi ciddi sakatlıktan çıktı. Raporlar doğrultusunda hazır olduğunu biliyorduk. Stoperlerde de sakatlık sorunu yaşayınca Atınç'ı almaya karar verdik" dedi.
"CAMİA İLE KIRGINLIK OLAMAZ"
Geçen sezonki süreçten bu yana yaşananların bazı dedikodular ürettiğini belirten Sepil, "'Yönetimle camia arasında kırgınlık var. Başkan, kulübe küstü' gibi birtakım görüşler oluştu. Hiçbir Göztepe başkanının camiasına küsme hakkı yoktur. Ben Göztepe başkanı olduğum sürece ilk günkü heyecanım ve hayallerimle elimden geleni yapacağım. Bir şeyi iyi etüt etmemiz gerekiyor. Süper Lig'deki 18 kulüpten sadece bir tanesi gerek şehrinin gerekse Türkiye'deki dinamiklerin politik desteğini almadan yaşamak zorunda. Bu takım Göztepe.. Anadomlu kulüplerine baktığımızda şehir dinamikleri lehlerine çalışıyor. Birçok kulüp belediyelerden destek alıyor. Birçok kulüp, şehrin belediye başkanları, liderleri politikacıları ile özellikle kriz dönemlerinde birlikte hareket ediyor. İzmir'in dinamikleri buna uygun değil. Bu sadece Göztepe'nin gerçeği değil, diğer kulüplerin de realitesi. Atyapı tesisi yapmak için yaşadıklarımızı biliyorsunuz. Sağolsun belediye ön katkı vermişti. Kendi finansımızla yapmaya kalkıştık onda bile başarı sağlayamadık" diye konuştu. 
TARAFTAR BAŞKAN OLARAK GÖRSÜNLER
Başkan Sepil şöyle devam etti: "Niye İzmir'de stat süreçleri uzadı? Çünkü hep kavgalar anlaşmazlıklar vardı. Stadımızda her şey yolunda. İzmir'in ve Göztepe'nin buluşma noktası olacak. Göztepe'nin geleceğini şekillendirecek yeni stat. Türkiye'nin en güzel stadı olacak. Hakikaten birçok engeli aşarken büyük katkısı olan Binali Yıldırım'a teşekkür etmek istiyorum. Göztepe'nin tek desteği yine kendisidir. Göztepe'yi ayakta tutan tek şey camianın kendi içindeki özverisidir. Camianın kulüple birlikte hareket etmesidir. Son bir yılda kopukluk olduysa benim görevim bunu gidermektir. Bordum'dan otobüsle maça geldiğim günle bugünkü sevgim arasında fark yok. Daha da büyüyor. Beni taraftar başkan olarak görmeleri gerekiyor herkesin. Bir maçı kaybettiğimizde 24 saat hissettiklerim taraftarınkinden farklı değil. Biz bunları yaparken tabi ki eleştirilerde bulunacağız. Enerjimizi tüketecek şekilde yapmamalıyız bunu. Başka bir çıkışımız yok." 
GÖZTEPE'Yİ AYAKTA TUTACAK İKİ ŞEY
Gürsel Aksel Stadı ile ilgili bilgiler veren Başkan Mehmet Sepil, "Bizim geleceğimiz iki şeydir. Altyapımız ve satdımız. Stadımız geliyor. Birkaç gün önce uzun uzun müteahhitle toplantı yaptık. Normal şartlarda ikinci yarının ilk maçına yetişmesi mümkün. Çim zeminin izolasyonu dahil her türlü çalışma yapılıyor. Göztepe bunlar bittiğinde ciddi finans açığı olmadan yürüyecek. Şu an ciddi açık var. Bu konuda herkesin desteğini bekliyorum. Göztepe'yi ayakta tutacak tek şey Göztepeliliktir. Futbol takımının yaşadığı başarısızlıklar camiayı bu kadar umutsuzluğa itmemeli. Camia düşünce ben düşüyorum. Ben düşünce de camia düşüyor. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Hayatımın büyük bölümünü Göztepe için harcıyorum. Bugün Göztepe bütün branşlarıyla Türkiye'de en fazla amatör oyuncu yetiştirmeye çalışan kulüplerden biri. Başkanın camiasıyla küstüğü inancının nedeni de sürekli de ortalıkta dolaşmamam, medya maymunu olmamamdır. İzmir'e tek şey için geldim. Göztepe'yi layık olduğu yere getirmek için. Ben burada başkan olduğum gün İzmir'le hiçbir iş yapmayacağımı söyledim. Türkiye'de İzmir'de ticari faaliyet içine girdiğimi duyan var mı? Yapmam. Çünkü ben Göztepe başkanlığından faydalanmak için gelmedim. Sadece Göztepe'ye hizmet için buradayım. Başarısızlıklarla beraber bunun sorgulanması beni çok üzüyor" yorumunu yaptı. 
ÜRETEN GÖZTEPE'Yİ YARATMALIYIZ
Bu sezon futbol takımından beklentisini de dile getiren Başkan Sepil sözlerini şöyle tamamladı: "Kora kora oynayan, enerjisini son damlasına kadar sahada koyan bir Göztepe bekliyorum. Bunu sağlamak teknik kadronun ve bizim görevimiz. Benim için başarılı Göztepe üretime geçen Göztepe'dir. Bununla ilgili bir türlü başarı sağlayamadık. Bunun takipçisi ben olacağım artık. Üreten Göztepe olmak zorundayız. Göztepe kadroları bunun hazırlayıcısı olmak zorundadır. Göztepe tarihine baktığımızda başarılı dönemlerin hepsinde kenetlendiğimizi görürsünüz. Tüm Göztepeliler'den tek isteğim bu süreci de birlikte götürelim. Ben şunun sözünü veriyorum. Birlikte hareket etmek ve başarıya gitmek için elimden geleni yapacağım. Moralimizi bozmayalım. Sonunda başarılı olacağımızdan eminim."
 

 
İzmir'de şüpheli çanta kontrollü patlatıldı
 
Kayyum borcu şehri susuz bıraktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bülent Zeren'in adı yaşayacak
Karşıyaka’nın ve Kaf Sin Kaf’ın efsanelerinden Dr. Bülent Zeren’in vefatının ...
Göztepe'de stoper bolluğu
Titi, Wallace Reis ve Hakan Çinemre'yi kadrosunda bulunduran sarı-kırmızılılar ...
12 Dev Adam Amerika'yı salladı, yıkamadı
Dünya Basketbol Şampiyonası E Grubu ikinci maçında Türkiye, Amerika Birleşik ...
 
Göztepe'de bir transfer daha
Süper Lig'de Göztepe'nin dün transfer döneminin son saatlerinde kadrosuna ...
Karşıyaka'da futbolun patronu belli oldu
TFF 3. Lig 2. Grup'ta sezonun ilk maçında Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında ...
Altay'da iki oyuncu elde kaldı
TFF 1. Lig'de geçen hafta evinde Balıkesirspor'u 1-0 yenip milli araya ...
 
Ci Group Buca'da 4 imza
TFF 3. Lig 1. Grup'ta ilk hafta maçında Çankaya FK'yı 4-2 yenerek liderlik ...
Altınordu'dan son dakika transferi
TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, transferin son gününde bir kalecisini ...
Menemenspor'a Webo şoku
TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da taraftarın heyecanla beklediği ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri