ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5004
    Dolar
  • Euro
    34,6901
    Euro
  • Altın
    2.496,860
    Altın
  • Bist-100
    9.693,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/24°
    ADANA
  • ANKARA
    8/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/17°
    IZMIR
  • KONYA
    10/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Özgür Özel kilidi açan 3 anahtarı açıkladı... 'Tuzla buz ettik'
Özgür Özel kilidi açan 3 anahtarı açıkladı... "Tuzla buz ettik"
Piyasalarda deprem, borsalar çakıldı!
Piyasalarda deprem, borsalar çakıldı!
Rolex saati gündem olmuştu.. Nasıl aldığını açıkladı!
Rolex saati gündem olmuştu.. Nasıl aldığını açıkladı!
15 Aralık 2019 Pazar - 11:20

Göztepe'nin tadı kaçtı

Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilen Göztepe'de moraller bozuldu. Üst üste Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve Ankaragücü'nü deplasmanda yenip son 5 maçından 11 puan çıkaran sarı-kırmızılıların başarılı serisi Eryaman Stadı'nda son bulurken, büyük çıkış yakalayan Teknik Direktör İlhan Palut da ilk mağlubiyetini tattı. Ankara'da kötü bir futbola imza atan Göztepe, ligdeki 5. yenilgisini alarak üst sıralara tırmanma şansını kaçırdı. 

Göztepe nin tadı kaçtı

Kalelerinde 2 duran toptan gol gördüklerini belirten İlhan Palut, "5 haftalık çıkışımızı devam ettirmek, istikrara dönüştürmek istediğimiz bir karşılaşmaydı. İlk yarı itibarı ile dengede giden bir oyun vardı, rakibimizin de bizim de akan oyunda pozisyonlarımız yoktu. 3 tane duran top golü oldu ve maalesef bunların 2'si bizim kalemizeydi. Bu, dikkat etmemiz gereken bir noktaydı. 2-1 olunca oyunda bazı dengeler değişti" açıklamasını yaptı. 

İkinci yarının 10. dakikası itibarı ile riskler almaya başladıklarını ifade eden genç teknik adam, "Beklediğimiz hücum çeşitliliği sahaya yansımazken tam aksine rakibe boşluklar bırakmaya başladık. 2 tane duran topun benzerinde olduğu gibi yine pozisyon sayılmayacak bir atakta 3. golü kalemizde gördük. Bizim de 2. yarıda yakaladığımız pozisyonlar oldu fakat değerlendiremedik. Özetle söylemek gerekirse istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık" diye konuştu. 

Palut, alınan mağlubiyetin takımda kırgınlığa yol açmayacağını ve yollarına emin şekilde devam edeceklerini belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Sahada bizden daha fazla isteyen bir Gençlerbirliği takımı vardı. Futbolda yenilgiler var önemli olan bu yenilgilerin takımda kırılma yaratmasına izin vermemek. Nasıl ki galibiyetleri hemen ertesi gün unutuyorsak bu mağlubiyeti de unutmak durumundayız. Hep beraber ayağa kalkarak, çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz."

ALPASLAN VE SONER'İN YOKLUĞU HİSSEDİLDİ

Gençlerbirliği deplasmanında kötü futbol ortaya koyup sahadan 3-1 yenik ayrılan Göztepe'de kart cezalıları Alpaslan ve Soner'in yokluğu oldukça hissedildi. Teknik direktör İlhan Palut, Alpaslan'ın yokluğunda stoperde Reis'e şans verirken, orta sahada ise Soner'in yerine Borges'i oynattı. Reis attığı gole rağmen güven vermezken, genç teknik adam Borges'i 54. dakikada oyundan çıkardı. Cezalarını tamamlayan Alpaslan ve Soner cumartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçında sahada olacak. Gençlerbirliği maçında toplamda 4. sarı kartını gören sol bek Berkan ise Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. 

BETO BU KEZ ELEŞTİRİLDİ

Göztepe'nin Süper Lig'de 2.5 sezondur kalesini koruyan Portekizli eldiven Beto, Gençlerbirliği maçında yediği hatalı gollerle bu kez eleştiri konusu oldu. Taraftarın en çok güvendiği isim olan 36 yaşındaki file bekçisi ilk 2 golde hatalı çıktı. Göztepeli taraftarların bir kısmı sosyal medyada Beto'yu eleştirirken, bazı futbolseverler ise kalecilerinin sakat sakat oynadığını ve fedakarlık yaptığını savundu. 

EREN'E TEPKİ VAR

Göztepe'de sezon başında büyük umutlarla Galatasaray'dan transfer edilen santrfor Eren Derdiyok, Gençlerbirliği karşısında adeta yokları oynadı. Bu sezon ligde henüz golle tanışamayan ve yedek kulübesine mahkum olan Eren, 78. dakikada Halil'in yerine oyuna dahil olsa da varlık gösteremedi, taraftardan sert tepki aldı. Yine geçen sezonun ilk yarısında Göztepe'nin gol yükünü çeken ancak düşüşe geçip bir daha düzenli olarak forma giyemeyen kanat oyuncusu Yasin Öztekin ise teknik direktör İlhan Palut tarafından tercih edilmedi. Yasin 90 dakika boyunca kulübede oturdu. (DHA)

 

 
Narlıderelilerin yüzde 94’ü mutlu!
 
İnternetten tablet aldı... Kutudan çıkan şok etti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemenspor fırtınası...
TFF 1. Lig'de Menemenspor Adanaspor deplasmanından zaferle dönerek yenilmezlik ...
Göztepe fren yaptı
Süper Lig'de son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak üst sıralar ...
Altay, hayata döndü!
TFF 1'inci Lig’de son 6 maçından galibiyet çıkaramayan Altay, evinde Adana ...
 
Altınordu'da ayrılık
TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da kanat oyuncusu Ersel Aslıyüksek ile yollar ayrıldı.
Göztepe Ankara'da seriyi sürdürecek
Süper Lig'de geçen hafta MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 3-1 mağlup edip ...
UEFA’dan asker selamı kararı
UEFA, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Fransa maçında verdiği asker selamı ...
 
Göztepe'den sponsorluk anlaşması
Süper Lig'in 15'inci haftasında cumartesi günü Ankara'da Gençlerbirliği ...
Altınordu'da Anıl şoku
TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Adanaspor'u 1-0 yenerek düşme hattından ...
Göztepe'de hedef 3'te 3
Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-1 yenerek son ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri