ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
7 Ağustos 2019 Çarşamba - 17:05

Göztepe travmadan ders çıkardı

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Afyon kampı sonrası değerlendirmede bulundu. Düşme korkusu yaşadıkları geçen sezonun son haftalarında yaşadıkları travmadan dersler çıkardıklarını ve büyük tecrübe edindiklerini ifade eden genç çalıştırıcı, "Başlama düdüğü çaldıktan sonra geçen sene yakaladığımız birlikteliğin aynısını lig sonuna kadar sürdürmeliyiz" dedi

Göztepe travmadan ders çıkardı

SONKALE-Afyon kampına nokta koyan Göztepe'de gözler Süper Lig'de Antalyaspor ile iç sahada oynayacak maça çevirilirken, teknik direktör Tamer Tuna'dan flaş açıklamalar geldi. Kulübün resmi youtube kanalına konuşan başarılı çalıştırıcı, taraftara iddialı mesajlar verirken birliktelik çağrısı da yaptı. Kamp dönemini çok iyi geçirdiklerinin altını çizen Tuna, "Kamp dönemi lig öncesi ayna oldu bizim için. Mevcut kadromuzun fiziksel ve taktiksel anlamda neler verebileceğinin tespitini yaptık. Fiziksel aşama olarak ligin en iyilerinden olacağız ama bu yetmez. Geçen sene yaşadığımız tecrübe, son viraja girdiğimizdeki 5-6 haftalık süreçten dersler çıkardık. Ligi çok iyi seviyede bitirmek adına oyuncuların psikolojik durumu ile ilgili bile karşımıza çıkabilecek tespitleri yaptık. Çok iyi bir adımdı kamp süreci" dedi. 
"GOL SORUNU YAŞADIK"
Tuna, "Antalyaspor maçıyla başlayıp lig sonunda ulaşacağımız noktanın hazırlığını yaptık. Yenetekli gençler var aramızda. Bunların lige hazırlanması ve güç durumlarla başa çıkabilme becerisi kazanmaları için iyi bir geçiş yaşadık. Bu bizim için çok değerli. Bireysel gelişimlerini sağlayıp bunu takımla birleştirdiklerinde çok daha farklı bir Göztepe ortaya çıkacaktır. Taraftara iyi bir takım seyrettirmek istiyorsak, hedefe odaklanmayı sağladığımızda genç yaşlı ayırt etmeden bir bütünleşme yakalamalıyız. Geçen sezonun son bölümlerinde bunu sağladık. O da çok değerliydi. Kampta 4 hazırlık maçı oynadık. Gol pozisyonlarına girme, ceza sahasında topla buluşma oranlarımız ve pozisyon alma yönetimimiz çok iyiydi. Kendimizi eleştirdiğimiz yönlerimizi doğru çalışma ile iyi noktaya taşıyabileceğimizi biliyorum" diye konuştu.
İYİ NOKTADA BİTİRECEK
Geçen sezon yaşadıkları gol sorunundan bahseden genç çalıştırıcı, "Geçen sezon herkesin eleştirisi gol konusundaydı. Eren'in kampta gösterdiği performansı ve ona yardımcı olacak tüm oyuncularımızın durumunu gördük. Malesef Jerome kamp döneminin bir bölümünde aramızda yoktu. Geçen sezon sakatlığına rağmen fedakarca son iki üç haftayı geçirmesi kampta tam anlamıyla yaralanamamıza neden oldu. O da sezona tam olarak hazır olamadı. Eren'in fiziksel değerleri iyi. Geçen sene yaşadığımız o travmanın değeri var. Bundan iyi sonuçlar çıkararak nasıl başarılı olabileceğini bilen bir takımız. İyi bir yerdeyiz. Göztepe bu sezonu hedefledimiz noktada bitirecek" yorumunu yaptı. 
"TARAFTAR İNANSIN"
Sezon öncesi çok heyecanlı olduğunu dile getiren Tuna, sözlerini şöyle tamamladı: "Bazen heyecanım, duygu ve hislerim ruh halime yansıyor. Bu ruh halimin dışavurumunu geçen sezonun son maçında, futbolcularımla aynı odada kaldığımda ve antrenman alanında yaşadım. Taraftarımızla tekrar buluşma adına da heyecanlıyım. İlk maç cezadan dolayı tribünde olacağım. Buna rağmen sabırsızlanıyorum. Geçen seneden büyük tecrübeler edindik. Takım, taraftar ve başkanımızla yaşadığımız birliktelik önemli tecrübeler edindirdi. Başlangıç düdüğü çaldığında geçen yıl yaşadığımız son düdüğe kadarki birlikteliğimizi yeni sezonda da sürdürmek istiyoruz. Bu ruhu paylaşacağımıza tüm taraftar inansın. Biz iyi takımız. Bu bir süreç bir sürü hadise tekrar yaşanacak. Onların coşkusunu çok özledik. Umarım her maçta bu heyecanı yaşayacağız."  
 

 
Yıllarca duvarsız evde yaşamışlar!
 
İzmir çiğdemin tazesini bekliyor...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemenspor'dan 'Güzel' transfer
TFF 1. Lig'de son olarak Balıkesirspor'un kanat oyuncusu Mehmet Boztepe'ye ...
Altınordu Altay'ı tek golle yıktı
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin düzenlediği 47'nci ...
Göztepe 9'la bitirecek
Dış transferde şu ana kadar 6 oyuncuyu resmen renklerine bağlayan, eski ...
 
Karşıyaka yönetici arıyor
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup ekibi Karşıyaka'da, ana yönetimden 8 yöneticinin ...
İzmir'e yeni havuz
İzmir'de yaşanan havuz sıkıntısının çözümü konusunda müjdeli haberler ...
Altay'da bir içeri bir dışarı
TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altay'da bir süredir denemeye alınan Yunan ...
 
Pınar Karşıyaka'dan FIBA çıkarması
Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi A Milli Takım Başantrenörü ...
Göztepe voleybolda sona doğru
Süper Lig'deki futbol takımı dışında hentbol, rüzgar sörfü, yelken, jimnastik, ...
Altay yeni sezon formalarını tanıttı
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın, 2019-20 sezonunda giyeceği yeni ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri